אני עם צהובון
ברור שלא צריך לייחס משמעות נוספת לסטוץ הזה והוא לא מסמל את האיחוד (המיוחל?) של ויקטור וניקי, אבל אני מסכים לגמרי עם תאוריית האגו והעובדה שניקי פשוט היתה במקום הנכון בזמן הנכון. אמנם הקשר בין ויקטור וניקי עמוק הרבה יותר מאשר זה שיש לו עם אשלי, אבל לדעתי זכינו לראות הרבה הוכחות לכך שלאשלי יש השפעה ניכרת על החיים של ויקטור, ובימים אלה - כן, אפילו יותר מאשר לניקי. ויקטור לא היה מוותר לבראד אם ניקי היתה זו שנישאת לו? אבל רק השנה ראינו אותו מוותר על ניקי אחרי הבגידה שלה עם בראד ומרחיק אותה ממנו ככל האפשר. אם ניקי היא "האישה הבכירה בחייו" אז הייתי מצפה שהוא ימצא מקום לסלוח לה, במיוחד לאור העובדה שגם הוא לא היה בסדר בכל הסיפור, וזה בלשון המעטה. חוץ מזה, גם בעבר ניקי עמדה להתחתן עם בראד ולא זכור לי שויקטור ניסה לגנוב אותה מהחופה (במקרה ההוא כמובן שהוא קצת התקשה לעשות את זה, אבל נגיד - לטובת הדיון
). אפשר לנסות להכחיש את זה כמה שרוצים, אבל אשלי היא לא "עוד אישה" ברשימת האקסיות הבלתי נגמרת של ויקטור. היא הרבה יותר מזה. ויקטור דווקא
כן סלח לה על דברים שקשה לי להאמין שהוא היה סולח לניקי עליהם (הריון מגבר זר והסתרת האמת ממנו, תמיכה בבראד בז'בו) והכל הרי קרה ממש לאחרונה.
הוא אוהב אותה, לא כמו את ניקי - אבל הוא כן אוהב אותה.