איזה סוף יפה

ים כחול

New member
איזה סוף יפה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

ורק בשביל ניקי אני שמחה ככה
אין מה לומר הם הכי מתאימים

הויי איזה נשיקה?????

תגידו לאן ויקטור לקח את ניקי ? מה היא לא יכלה לעלות למעלה במדרגות איזה נשיקה יפה, עשתה לי צמרמורת בכל הגוף ממש מרגש

ויקטור וניקי לנצח!!!!!!!

פרק שכולו אופטימיות! בילי מגלה שבריטני שיקרה. ניקי וויקטור מתאחדים. בראד ואשלי מדברים כבר על תפריטים לחתונה. נינה מגלה שתומס נסע לניו יורק (בשבילי זה נקרא אופטימיות...). ג'יל תמיד מקסימה כשהיא כועסת, אז אני מחשיבה את זה כדבר טוב.

Dawn12

New member
ושכחת את הדבר הכי חשוב

ג'ק ופיליס!
שני אלה לוקחים את הזמן שלהם (יותר נכון - ג'ק לוקח את הזמן שלו), אבל זה בסדר. אנחנו נחכה.

כן תודה קראתי

שמחתי לשמוע שיש פה כמה שיותר מחבבים אותי מאחרים פשוט בושה וחרפה שנותנים לילד כזה קטן לנהל אתר אבל מחר אני על הבוקר פונה להנהלה

היש דבר יותר חשוב מהאגו הגברי../images/Emo35.gif

אני מודה שניקי נראתה מעולה היום, אבל לא זו הסיבה שויקטור לקח אותה לחדר השינה... גם לא בגלל האכזבה מאשלי. חלק מזה קשור לזה בוודאי, אבל הקטע שעשה את ההבדל זה עניין האגו. ניקי אמרה את הדבר המתאים בזמן המתאים. מי זה בראדלי? לא רציתי אותו, באתי אליו רק בגלל שהרגשתי דחוייה ממך - כך במילים אחרות אמרה לו, וכמובן שזה עשה את העבודה. לטס פייס איט, ניקי באה כי רצתה לקבל קצת. המגמה הזאת נמשכת כבר כמה זמן, גם בפגישה האחרונה במשרד היא המציאה תירוצים מהתחת למה היא באה לבקר. היא רוצה לחזור לויקטור. לה ממש לא אכפת מבראד, ההבדל שלויקטור כן אכפת מאשלי, והוא נפגע כשבחרה להינשא לבראד. עכשיו הוא קיבל את החיזוק החיובי, אתה ה-גבר, מייצג את אידאת הגבריות. כבר הרבה זמן שלא ראיתי את ויקטור מנשק ככה. איזה להט. האף שלו מתחכך בפנים שלה, משתרלל עם הלשון, מה ששוב מוכיח בנות, שאם אתן רוצות לשמור על הגבר שלכן (או לתפוס גבר מסויים) אל תשכחו להרעיף מילות שבח מפעם לפעם. התגמול יכול להתבטא בצורה מילולית ו/או פיזית. מסתבר שגם האדם שכביכול נחשב למספר אחת בג'נואה צריך חיזוקים. וזהו, חוזרים לעשות חזרות לקראת המבחן מחר. אפלטון קורא לי

KOBEMANIA

New member
בולשיט

קודם כל לא הייתי מייחס יותר מידי חשיבות למה שראינו היום כי כמו שנאמר זה היה תוצר של שתי אנשים פגועים שחיפשו תמיכה רגשית שויקטור וניקי יחזרו אנחנו נדע תאמינו לי אני חולק עליך אני לא חושב שויקטור רואה בניקי חיזוק להיפך אני חושב שמבחינת ויקטור ניקי היא האישה שהוא באמת אוהב על ניקי הוא לא היה מוותר לבראד כ"כ בקלות הוא היה גונב לו אותה בחופה אם צריך כי ניקי מסמלת הרבה יותר מאשלי בשבילו ניקי היא הרבה יותר מחיזוק לדעתי ויקטור מסוגל לשכוח לניקי את כל מה שהיא עשתה כי הוא באמת אוהב אותה לעומת זאת לאשלי הוא לא יהיה מוכן לסלוח על כל דבר שהיא תעשה כי זה פשוט לא אותו רגש נוצרה כאן תחושה לאחרונה כאילו האישה הבכירה בחייו של ויקטור היא אשלי אז תרשו לי להזכיר זאת ניקי ניומן - ניומנית אמיתית!

ולי יש הרגשה

שסתם ויקטור פשוט לא עשה את הרבה זמן....
כי זה נראה לי סתם סלט אחד גדול, ובאמת בולשיט, הרי אתמול הוא היה עם מבט עצוב על אשלי.... והיום הוא מרים את ניקי לחדר ????
לי לא נראה בכלל

ההרגשה שלי התאמתה

כי למחרת הוא אפילו לא ראה אותה ממטר.... כי עוד חושב באמת על אשלי ??? מה אתם אומרים. לפעמים כשהביצים נפוחות אז יש הרגשה שנשאר עוד איזשהו רגש..... ואז כשהביצים מתרוקנות פתאום המחשבות מסתדרות והרגשות כבר לא אותם רגשות.... שפוט נעלמים. חלילה אני לא אומרת שהוא לא אוהב את ניקי בדרכו, אבל הוא דיי ניצל אותה אתמול... אפרת??? מה את אומרת?

Dawn12

New member
אני לא יודע מה אפרת אומרת

אבל אני יודע שאף אחד כאן לא רוצה לשמוע על "הביצים הנפוחות של ויקטור"... יש דרכים אחרות להתנסח וחשבתי שכבר הבנו את זה.

Jolleen

New member
חחחחחח למה?

ז דווקא מצחיק לדעתי =] לא מזיק קצת הומור..!

בבקשה אל תכניסו אותי לסכסוך הזה...

גם ככה אני חושבת שזה לא לעניין "לריב" ככה. כולנו כאן כדי להנות, לדסקס ולקשקש ואין טעם להיגרר לויכוחים.

אני חושבת שזה היה ניצול הדדי

ויקטור וניקי הם משהו בלתי נפרד. מה שלא יהיה וכמה שהם יריבו - תמיד הם יחזרו. זה מין משחק כזה - להפריד ביניהם ולחבר ביניהם. הכותבים יודעים שהצופים מייחלים לזה שהזוג המלכותי יחזור להיות יחד והם משחקים איתנו. מחזירים אותם להיות ביחד - מפרידים אותם באיזה תרוץ ואז מושכים אותנו עוד ועוד עד שמחזירים אותם אחד אל השניה. אני חושבת שככה עושים אופ"ס טובה ואיכותית. הם מבינים שאנחנו רוצים לראות אותם יחד ומושכים אותנו כדי ליצור עניין. ובנוגע לניתוח הסיטואציה, אני באמת חושבת שהם ניצלו אחד את השניה, לבכות אחד לשניה... הקשר ביניהם כל כך חזק ועמוק, שטבעי ביותר שהם ימצאו נחמה בזרועותיהם... אני חושבת שויקטור אוהב את אשלי יותר כשהוא עומד לאבד אותה וזה מעצבן. הוא מקדיש לה תמיד יותר תשומת לב כאשר היא עומדת לפתוח דף חדש עם גבר אחר. מצד שני, הוא עושה את זה גם לניקי לפעמים. אבל ניקי וויקטור הם הזוג האולטימטיבי. לא יעזור!

אור2221

New member
אני איתך

אוי, אוי אוי... שכחתי כמה הפרק הזה היה טוב. איזו נשיקה.

איזה חיים מגניבים יש להם!

תאמינו לי, לויקטור ולניקי יש אחלה חיים. כל אחד מהם מתוסכל מבן זוגו הקודם - ומתוך התסכול הזה - הם מתאחדים. וזה קורה כל פעם. ואז הם מתחתנים, טוב להם, כולם מאושרים ואז חייב לקרות משהו שיהרוס הכל. וחוזר חלילה.

Dawn12

New member
אני עם צהובון

ברור שלא צריך לייחס משמעות נוספת לסטוץ הזה והוא לא מסמל את האיחוד (המיוחל?) של ויקטור וניקי, אבל אני מסכים לגמרי עם תאוריית האגו והעובדה שניקי פשוט היתה במקום הנכון בזמן הנכון. אמנם הקשר בין ויקטור וניקי עמוק הרבה יותר מאשר זה שיש לו עם אשלי, אבל לדעתי זכינו לראות הרבה הוכחות לכך שלאשלי יש השפעה ניכרת על החיים של ויקטור, ובימים אלה - כן, אפילו יותר מאשר לניקי. ויקטור לא היה מוותר לבראד אם ניקי היתה זו שנישאת לו? אבל רק השנה ראינו אותו מוותר על ניקי אחרי הבגידה שלה עם בראד ומרחיק אותה ממנו ככל האפשר. אם ניקי היא "האישה הבכירה בחייו" אז הייתי מצפה שהוא ימצא מקום לסלוח לה, במיוחד לאור העובדה שגם הוא לא היה בסדר בכל הסיפור, וזה בלשון המעטה. חוץ מזה, גם בעבר ניקי עמדה להתחתן עם בראד ולא זכור לי שויקטור ניסה לגנוב אותה מהחופה (במקרה ההוא כמובן שהוא קצת התקשה לעשות את זה, אבל נגיד - לטובת הדיון
). אפשר לנסות להכחיש את זה כמה שרוצים, אבל אשלי היא לא "עוד אישה" ברשימת האקסיות הבלתי נגמרת של ויקטור. היא הרבה יותר מזה. ויקטור דווקא כן סלח לה על דברים שקשה לי להאמין שהוא היה סולח לניקי עליהם (הריון מגבר זר והסתרת האמת ממנו, תמיכה בבראד בז'בו) והכל הרי קרה ממש לאחרונה. הוא אוהב אותה, לא כמו את ניקי - אבל הוא כן אוהב אותה.

KOBEMANIA

New member
שחר

שוב זאת רק דעתי בסיטואציה של אתמול ניקי הייתה במקום הנכון בזמן הנכון - צודק הוא אוהב אותה לא כמו את ניקי אבל אוהב - צודק אשלי היא לא סתם עוד אחת - גם זה נכון באופן מסוים אתה מביא דוגמאות יפות מהעלילה כדי לחזק את מעמדה של אשלי בעיני ויקטור אבל כאן אתה טועה כי תמיד אפשר לתת דוגמאות מעלילות בעבר שמחזקות את מעמדה של ניקי בחייו על פני אשלי בשורה התחתונה אריק בריידן ואיילין מאוד מאוד מתאימים כשהם משחקים ביחד וזאת הסיבה היחידה שראינו איחוד של ויקטור ואשלי בחודשים האחרונים או כמעט איחוד אם השחקנית ששיחקה את אשלי לפני איילין שמעולם לא בדקתי מה השם האמיתי שלה הייתה ממשיכה בתפקיד הרי שאין מצב שהיו משדכים אותה ואת ויקטור אריק ומלודי הם בלדה לאורך השנים הם משהו חזק שקשה מאוד להיכנס באמצע שלו ולפרק אותו את אריק ואיילין הפרידו ענייני עסקים בין המשפחות אני חושב שזה אומר את כל ההבדל בשורה התחתונה יש לו רגשות לאשלי אבל הרגשות שלו לניקי חזקים יותר

למעלה