איזה סוף שבוע מהנה היה...

איזה סוף שבוע מהנה היה...

היה נפלא. נפלא. נפלא. נפלא... וגם נהדר. צמיד הייתה לנו הרגשה שעכשיו, אחרי שלוש שעות שאנחנו יחד במפגשים הקודמים, הילדים מתחילים לרדת מעל הברכיים ולהתעניין בילדים האחרים. ותמיד היה צריך כבר ללכת הבייתה/לסבתא/להמשיך הלאה. אז הייתה לנו הזדמנות לראות שאכן, כשיש זמן ופנאי, יש התחברויות, וחברויות, וגם לאמהות יש הזדמנות לדבר ולהתרועע זו עם זו בנחת. בחירת המקום הייתה מוצלחת מאד, וכל הכבוד לאמא ערבה על התווך והבחירה. הנוף של הכנרת בבוקר, איך שקמנו, היה מדהים, וגם בערב היה מאד נעים להיות ליד הכנרת, שטעם מימיה התמיה את נסיכניו.מועדון הילדים היה נעים ופונקציונאלי, והעסיק את הילדים ( ואת האמהות) בעבודות יצירה ובהתחברנות הדדית. הנסיכה קוראת לי להוציא אותה מהאמבטיה...
אז רק אומר שוב, שהיה נפלא, ופירוטים נוספים בהמשך.

../images/Emo13.gif נכון !!!!

היה נהדר. רק ש.. היה סוף מבאס לאללה - אמאשלאילואלון - נעלמו להם מפתחות האוטו... עם כלבה בכלביה הסמוכה, וללא יכולת לנסוע הביתה... ככה הן היו שם עד שבע וחצי בערך... אז הלכנו להשכיב ילדים - והן נעלמו. אתן בסדר????

colourful

New member
אוי ואבוי../images/Emo5.gif

איזה בעסה!!!!!!!!! אשאא, תעדכני... איך נגמר?????

טוטולס

New member
יש תגובה מהן למטה

אז אני מניחה שאשאא א' (לפחות) הגיעה לקרבת מחשב...

שלום כן הגענו בסוף

היינו שם עד 9:30 ו... הזמנו את שגריר ומצאתי את המפתח אתמול בתיק שלי (אני ממש מתביישת) הגענו ב1:00 הביתה אז עד היום עוד היינו מאוד עייפים מה עוד שלידים זה לא הפריע להתעורר 6 פעמים בלילה.

colourful

New member
היה מעולה!!!

בחירת המקום והמיקום הספציפי שלנו בתוך כפר הנופש, האוכל, מזג האויר, ובעיקר החברה!!! ובקיצור, הכל, היה פשוט מושלם!!! ופה המקום לחיבוק גדול וים תודות והערכה לאמא ערבה על האירגון המדהים (וספיגת הקיטורים טרום החופשה
)

../images/Emo8.gifכיף של מקום ואווירה

רצינו לומר תודה על קבלת הפנים הנעימה , ממש היה כיף מאוד נהיננו בהחלט השאיר טעם של עוד , וכל הכבוד לערבהאין קץ על הארגון כיפאק היי והידד ביי ביי ושבוע טוב לכולן .

רעיון ל"עוד"

אורי - יש עוד הזדמנות לארגן לנו (ולילדנו!) מפגש , לפני שנגמרים העונה והאופציות, אצלך ב"משרד"???

Gירפה

New member
היה מקסים ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

המקום, האווירה, הילדים ובכלל - הכל! (ולא אמרנו שבפעם הבאה ירושלים?!)

היה ניפלא....

המקום..המיקום..החברה..והילדודים.. וכמובן הכינרת ...ככה על הבוקר.. ועכשיו רצים לארוז כי סיני מחכה רק לנו...

תודה../images/Emo42.gif(לזברה ולג'ירפה)

מגיע לכן על כך שפעם ראשונה שהבת האמצעית(והיותר מורכבת שלי בנושאי חד מיניים)אומרת בפה מלא אחרי מיפגש וואו אמא יש גם נשים ניפלאות שחיות כזוג..אז קבלו זאת כתודה ומחמאה ...ולא שאת האחרות היא פחות אוהבת אבל משום מה משהו בכן "הוציא לה את המילים מהפה"... כותבת את זה כאן כי בקשיים שלנו עם הילדים חשוב לדעת שבסוף זה מגיע ..לא תמיד יודעים מאיפה אבל זה קורה... (כמובן מוזמנות לקפה ללמדנו רזי הקסם)

Gירפה

New member
../images/Emo9.gif איזה כיף לשמוע

שעזרנו קצת בלי להתאמץ(היה כיף לדבר איתה...) לא בטוחה שנדע לשחזר את רזי הקסם אבל נשמח לבוא לקפה

למעלה