איזה סופר הוא הזול ביותר ברעננה?

צמרת3

New member
די נמאס לי ממגה באיזור התעשייה.

תמיד חוסכים בקופאים-יות, מה שמטיל עומס על הקיימים, יוצר לחץ מיותר לקונים ומעצבן. תודעת שירות נמוכה ודי יקר. אני כל הזמן מתפתה ללכת לשם כי זה קרוב וזמין. אגב השירותים שם מטונפים והם קרובים למחלקת הדגים והבשר.

Elizab3th

New member
איזה סופר הוא הזול ביותר ברעננה?

בעבר היפר רמה היו הכי זולים, אך מאז שהם הפכו להיות יינות ביתן הם התייקרו, השאלה היא אם הם עדיין נחשבים לזולים ביותר או שיש סופר זול יותר?

a r t h e m i s

New member
מגה באזור תעשיה- איכס!!

אתמול רציתי לקנות כמה דברים בקניה זריזה וממש הצטערתי! נתקעתי שם שעה! אין קופאיות, 5 קופות פתוחות ובהן עשרות אנשים, הקופה המהירה תקועה מול עגלת העוף בגריל- מה שלצמחונים כמוני יכול לעשות רעעעעעעעעעעע, הקופה שכן הייתי בה נתקעה, עברתי לקופה המהירה כי ממש מיהרתי, גם זו נתקעה, ביקשתי לדבר עם מנהל הסניף, מה איכפת לי להאיר את עיניו בזמן שאני מחכה? הקופאית סירבה לקרוא לו. 3 פעמים דרשתי שיגיע עד שהיא נאותה לבקש ממנו לבוא. הגיעה הסגנית שלו. פתחה עיניי דג משתאות ולא הבינה למה זה נראה לי מוזר שכ"כ הרבה אנשים ממתינים בתור. באמת, איך אני יכולה לחשוב שקניה בסופר אמורה להיות צ'ק צ'ק. או לפחות חצי שעה המתנה בקופה. SILLY ME! מהרגע שסיימתי את הקניה ועד שהצלחתי לשלם עברו 35 דקות תמימות. השעה היתה 13:30 בצהרים, יום רביעי. זה פשוט לא הגיוני!! ולגבי השירותים- הכייייייייייייייייייי דוחים בעולם. להקיא!!!!

ארזS

New member
הסופר הזול ביותר ברעננה

ואל תצחקו על התשובה כי היא מאוד רצינית הוא היפר חביב בפתח תקוה, ליד צומת סגולה. כן, זאת לא טעות. זה מאוד רציני ואחרי המון בדיקות. המחירים שם הם הזולים ביותר ואנחנו עורכים שם אחת לשבועיים קניה מרוכזת. כן, אני יודע ש- Time is money [במיוחד אצל הרעננים...] ושהסיעות הלוך ושוב לחביב אורכות זמן, אבל בשקלול רציני שערכתי של כל המרכיבים זה יצא הכי זול. כמובן שהכוונה היא לקניות מרוכזות ולא ל"חלב, לחם, גבינה".

ארזS

New member
זאת אכן בעייה בהצעה שלי

ואנחנו אכן עולים ויורדים עם הקניות [3 קומות ללא מעלית, "אחלה" ספורט
...] אבל חוסכים לא מעט כסף.

ATAF151

New member
רמה

בהחלט נכון שהם התייקרו, אבל הם עדיין הכי זולים ברעננה ומדובר כמעט על כל מוצר ומוצר (פרט למבצעים יוצאי דופן שייתכנו לפעמים בכל סופר).

Elizab3th

New member
כן ענת, זה נקרא מגה בעיר

ואגב, לא לקנות משם עוף, הכתבה שהיתה בחדשות בטלויזיה לפני כחודש היתה על הסניף הזה, משתמשים בעוף ישן שאמור להזרק לזבל והופכים אותו לעוף בגריל.

סופר זול באיזור

ביד יצחק באיזור התעשייה של כ"ס, חנות ענקית ולדעתי זולה מרמה ובודאי ממגה.

ארזS

New member
לי ולרעייתי הספיק ביקור אחד שם

אכן זול, אבל לא מוצאים ת'ידיים ות'רגליים...
[ולא יותר זול מ"חביב" !].

למעלה