הייתי בבית מלון 5 כוכבים, ארוחות דלקוס, שירות ללא הפסקה, המקום כל הזמן פעיל נשארנו ערים כמעט כל הלילה וכשכבר הלכנו לישון חיכו לנו מיטות מתכווננות. רק חבל שלמקום הזה קוראים בית חולים, ברוך השם שיצאנו משם, הדלוקס הזה היה סיוט.
כל זה התחיל דווקא מחופשות "מקוריות", לפני שבועיים הייתי בנופש של ארבעה ימים בכפר הנופש גבעת אולגה ובסוף הנופש התחיל החום אז בינתיים לקחתי אנטיביוטיקה דרך הפה שנקרא דוקסלין ולאחר שמונה ימים שהחום עדיין לא ירד החלטנו לקפוץ בכניסת השבת למיון ומשם הקפיצו אותנו לאישפוז.
סימן שלא הייתי שם הרבה זמן וטוב שכך. יש מן פדל שאתה לוחץ עליו ואז הוא מרים לך את החלק העליון של המיטה. החום,ברוך השם, ירד ומקווה להמשך טוב יותר. אף פעם לא הייתי באישפוז בית.
איך יהיה להם מיטות עם כיוונון חשמלי כשבקושי יש להם בכלל חדרים לאכלס את כל החולים היו הרבה שישנו במסדרונות, מיטה כזאת זה לוקסוס. אף פעם לא הייתי באישפוז בית וגם לא הציעו לי, הפעם הראשונה ששמעתי על אפשרות הזאת היתה דרך פורום זה, מה שאומר שזה לא היה לפני זמן רב. אנטיביוטיקה דרך הוריד יוצא לי בד"כ לקבל פעם אחת בשנה אבל למזלי יש עדיין אנטיביוטיקה דרך הפה שעדיין עוזרת לי, יכולתי להמנע מהאישפוז הזה אם מלכתחילה הייתי מבקש אותו אבל החלטתי לנסות אנטיביוטיקה אחרת שאף פעם לא לקחתי וזאת כדי למנוע עמידות של החיידקים לאנטיביוטיקה שעזרה לי וזאת בתקווה שהאנטיביוטיקה השניה גם תעזור אך זה לא עזר ובגלל שזה היה יום שישי התאשפזתי עד יום ראשון ולקבל את האנטיבוטיקה שאני לוקח דרך הפה בוריד וביום ראשון כבר קניתי את זה.
למשך כמה זמן אתה מקבל אותה בדר"כ? אצלנו מדובר על אישפוזים של למעלה משבועיים בדר"כ אז כן יש העדפה לחולים מסויימים שיאושפזו בביתם - תלוי אם הם מסוגלים ויש להם עזרה בבית.
הפעם הראשונה שבה שמעתי על לקחת אנטיביוטיקה בוריד מהבית היה באישפוז הלפני האחרון ב-2008 אז בכלל לא חשבו לטפל בי באנטיביוטיקה טבניק והטיפול היחיד שהיה יכול לעזור לי זה רק אנטיבוטיקה דרך הוריד שהצריך אישפוז , באישפוז הזה הייתי שבוע בבית החולים ואז אחת הרופאות באה ואמרה שאולי ישחררו אותי להמשך טיפול האנטיביוטיקה דרך הוריד בבית כי הם מעדיפים שלא אשאר בבית החולים הרבה זמן מחשש להדבקות. בסופו של דבר זה לא יצא לפועל והם שחררו אותי עם אנטיביוטיקה דרך הפה שנקרא רספרים.