איזה סופשבוע היה לי

sapir8

New member
אכן מזל שזה נגמר לפני ר"ה אחרת הייתי משתגע

ואם החום לא היה נגמר לפני ר"ה, נראה לי שלא הייתי נשאר שם לחג ובמיוחד כשהשנה זה ארבעה ימים. אמן אמן ואמן לנו ולכל עם ישראל שתהיה שנה טובה.

sapir8

New member
קצת הגזמת, אתה באמת חושב שהוא יסתפק באולגה

בלי גבעה, נראה לי שהוא היה מעדיף אולגה עם שתי גבעות של בר רפאלי :)

sapir8

New member
איזה סופשבוע היה לי

הייתי בבית מלון 5 כוכבים, ארוחות דלקוס, שירות ללא הפסקה, המקום כל הזמן פעיל נשארנו ערים כמעט כל הלילה וכשכבר הלכנו לישון חיכו לנו מיטות מתכווננות. רק חבל שלמקום הזה קוראים בית חולים, ברוך השם שיצאנו משם, הדלוקס הזה היה סיוט.

sapir8

New member
את יודעת איך כל זה התחיל

כל זה התחיל דווקא מחופשות "מקוריות", לפני שבועיים הייתי בנופש של ארבעה ימים בכפר הנופש גבעת אולגה ובסוף הנופש התחיל החום אז בינתיים לקחתי אנטיביוטיקה דרך הפה שנקרא דוקסלין ולאחר שמונה ימים שהחום עדיין לא ירד החלטנו לקפוץ בכניסת השבת למיון ומשם הקפיצו אותנו לאישפוז.

sporTV

New member
מיטות מתכווננות?!?!?!?

באמת פינקו אותך. אני מקווה שאתה מרגיש טוב בהרבה! מה לגבי אישפוזי בית? אתה מכיר ו"אוהב"?

sapir8

New member
מה אתה לא מכיר את המיטות המתכווננות

סימן שלא הייתי שם הרבה זמן וטוב שכך. יש מן פדל שאתה לוחץ עליו ואז הוא מרים לך את החלק העליון של המיטה. החום,ברוך השם, ירד ומקווה להמשך טוב יותר. אף פעם לא הייתי באישפוז בית.

sporTV

New member
מכיר בבית מיטה מתכווננת

וגם בבי"ח.... חשבתי שזה כיוונון חשמלי, לכן באה ההתלהבות. למה לא אשפוז בית? שמעת על זה בכלל? הציעו לך? אתה מקבל אנטיביוטיקה בווריד מדי פעם?

sapir8

New member
אתה בטח מבין שכל מה שכתבתי היה בציניות

איך יהיה להם מיטות עם כיוונון חשמלי כשבקושי יש להם בכלל חדרים לאכלס את כל החולים היו הרבה שישנו במסדרונות, מיטה כזאת זה לוקסוס. אף פעם לא הייתי באישפוז בית וגם לא הציעו לי, הפעם הראשונה ששמעתי על אפשרות הזאת היתה דרך פורום זה, מה שאומר שזה לא היה לפני זמן רב. אנטיביוטיקה דרך הוריד יוצא לי בד"כ לקבל פעם אחת בשנה אבל למזלי יש עדיין אנטיביוטיקה דרך הפה שעדיין עוזרת לי, יכולתי להמנע מהאישפוז הזה אם מלכתחילה הייתי מבקש אותו אבל החלטתי לנסות אנטיביוטיקה אחרת שאף פעם לא לקחתי וזאת כדי למנוע עמידות של החיידקים לאנטיביוטיקה שעזרה לי וזאת בתקווה שהאנטיביוטיקה השניה גם תעזור אך זה לא עזר ובגלל שזה היה יום שישי התאשפזתי עד יום ראשון ולקבל את האנטיבוטיקה שאני לוקח דרך הפה בוריד וביום ראשון כבר קניתי את זה.

sporTV

New member
אנטיביוטיקה בווריד

למשך כמה זמן אתה מקבל אותה בדר"כ? אצלנו מדובר על אישפוזים של למעלה משבועיים בדר"כ אז כן יש העדפה לחולים מסויימים שיאושפזו בביתם - תלוי אם הם מסוגלים ויש להם עזרה בבית.

sapir8

New member
תיקון לחלק מהדברים שאמרתי מקודם

הפעם הראשונה שבה שמעתי על לקחת אנטיביוטיקה בוריד מהבית היה באישפוז הלפני האחרון ב-2008 אז בכלל לא חשבו לטפל בי באנטיביוטיקה טבניק והטיפול היחיד שהיה יכול לעזור לי זה רק אנטיבוטיקה דרך הוריד שהצריך אישפוז , באישפוז הזה הייתי שבוע בבית החולים ואז אחת הרופאות באה ואמרה שאולי ישחררו אותי להמשך טיפול האנטיביוטיקה דרך הוריד בבית כי הם מעדיפים שלא אשאר בבית החולים הרבה זמן מחשש להדבקות. בסופו של דבר זה לא יצא לפועל והם שחררו אותי עם אנטיביוטיקה דרך הפה שנקרא רספרים.

למעלה