איזה סיוט!

nofari14

New member
איזה סיוט!

אני לא יודעת מה לעשות! לדודי הייתה לימפומה ולפני יומיים הרופא אמר לו שלא נשאר לו עוד הרבה והיום שמעתי את אחותי אומרת לאבא שלי:"זהו" ומאז אני לבד בבית ואף אחד לא מדבר איתי עכשיו אבא שלי אמר לי שהוא גוסס ואני לא יודעת מה לעשות

מה האפשרויות שלך?

תעצרי שניה את המחשבות והרגשות שרצים לך בראש ותחשבי - מה את יכולה לעשות כרגע? האם את רוצה לדעת עוד לגבי המצב של דוד שלך? אם המצב באמת לקראת הסוף, האם את רוצה להפרד ממנו? האם טוב לך לבד בבית כרגע או שעדיף לך להיות בין אנשים? בין משפחה? האם את מסוגלת להתמודד עם סיטואציה של בית חולים וקרובי משפחה עצובים? תעני על השאלות האלה, לעצמך. תהיי כנה עם עצמך ומשם תהיה לך תשובה מה את עושה עכשיו. לא קל לקבל החלטות שקולות ברגעים כאלה. המחשבות מתרוצצות לכל כיוון, הרגשות משתוללים. ודווקא ההחלטות האלה שכל כך קשה לקבל, הן אלו שתוצאותיהן מלוות אותנו אחר כך עוד שנים רבות. אני לא יודעת אם עכשיו אני עוזרת לך או מסבכת אותך, ניסיתי להביא אותך לחשוב ולהבין דברים קצת יותר בפשטות... מקווה שהצלחתי :) גלי

nofari14

New member
תודה על העזרה

תודה ציפורלילה האמת שאני רואה את זה רק היום וכבר קרה מה שקרה. דודי אכן נפטר במוות אכזרי:חניקה,ואני עדיין לא מעכלת חשבתי שאני אתמודד עם זה אבל זה נראה לי כמו חלום בלהות שאני עוד אראה אותו יום אחד והכי כואב לי על אימא שלי סבתא שלי סבא ודודה שלי הם לקחו את זה הכי קשה כמובן שגם שאר המשפחה אבל הם ממש השתגעו. לא יודעת אני מקווה שהזמן ירפא את הפצעים כי עכשיו זה כ"כ כאב. מצד שני הוא כ"כ סבל מהמחלה הארורה הזאת שאולי ה' גאל אותו מיוסוריו והכי גרוע שהרופא אמר לו שלא נשאר לו הרבה אז הוא ידע שזה מגיע הוא הרגיש. אבל זה עדיין כואב ומוזר היום הייתה הלוויה שלו זאת הייתה הלוויה הראשונה בחיי בכל אופן אני כבר לא אשאל אותך מה לעשות כי אין מה רק רציתי להתפרק קצת.

אני- הבנתי שהוא עוד חי. לא?

או שאני טועה, והנר נשמה
במקום.

ihovav

New member
בהודעה האחרונה

נופרי כתבה:"...דודי אכן נפטר במוות אכזרי..." הלוואי ואני הטועה. ואם לא הבנתי נכון - אני מתנצלת.

24 ברבלה

New member
גם אני משתתפת הצערך...

דודי נפטר לפני כשנתיים מסרטן בריאות.. זאת הייתה תקופה מאוד קשה,כמו שציינת העינינים היו די מטורפים מסביב לכן.. הכי חשוב שתהיי שם עכשיו לצד משפחתך, אימך (אני מבינה שזה היה אחיה) וסבתך... אובדן קרוב משפחה בקרבה כל כך ישירה מזעזע את עולמנו, לא משנה אם זה היה צפוי או לא. חשוב שתזכרי שעל אף הקושי והאובדן הנורא, החיים אכן ממשיכים וגם אם נראה לך שהמצב יוצא מכלל שליטה, תזכרי זה טבעי! הלוויות לעולם לא יהיו קלות, במיוחד הראשונה, זוכרת את התחושה והקושי לראות את הקרובים אלייך שבדרך כלל משדרים כל כך הרבה חוזק.. פתאום מתפרקים. אין עוד הרבה מה לומר רק.. ניחומים ותהיי חזקה בשביל המשפחה, בימים אלה אתם הכי זקוקים האחד לשני! יהי זכרו ברוך וכמו שכתבת... לפחות עכשיו הוא כבר אינו סובל...

נופר

תמיד יש מה לעשות. אמנם הדוד נפטר, ומה שהטריד אותך קודם כבר לא מטריד אותך עכשיו. אבל עכשיו מתחיל שיח אחר. התמודדות שונה לגמרי. ותמיד עולות שאלות.. את מוזמנת לשאול

נמלולה

New member
מנסיוני הקצר

תשאלי את ההורים שלך!! כדי שתדעי מול מה את עומדת, ואחר כך תפנקי את עצמך במשהו שאת אוהבת אולי זה יעזור לך להרגיש יותר טוב

למעלה