איזה סיום אדיר לפרק 2X12

•BluEyeS•

New member
בהחלט :) ../images/Emo58.gif

אני ממש בעד העלילה הזאת.. איזה חמודות חחח :) היה פרק ממש טוב רבקה כזאת כלבה! "אוי סנדי אני מצטערת שאני הורסת לך את הנישואים... אולי תישאר?" פוסטמה... אני אוהבת את סנדי וקירסטן, לא רוצה שיפרדו
זאק עולה לי על העצבים... מצידי שלא יחזירו את סת' וסאמר רק שיעיפו אותוווו... טוב, אני חוזרת בי, שיחזירו את סת' וסאמר! ואללה, הג'ולי הזאת חחח ראש טוב יש לה
קיילב ריאן ולינדזי לא כל כך מעניינים חוץ מהירידות של קיילב על ראין חחח וזהו :p

outrageous

New member
גם אני לגמרי בעד...../images/Emo58.gif

העלילה הזאתי, הן ממש חמודות ביחד.. אותי מעניין מה יקרה כשכולם יגלו שהן ביחד, בטוחה זה יהיה משעשע... זה היה ממש מבאס שסנדי התנשק עם רבקה כי אני ממש אוהבת את קירסטן וסנדי ביחד והם כבר עברו כל כך הרבה ביחד, זה היה ממש מעפן... ראיין ולינדזי אף פעם לא מעניינים וזהו...

212../images/Emo58.gif

פרק חמוד. חשבתי שזה יהיה פרק משעמם, כי אני אוהבת שיש הרבה סצנות עם ראיין וחשבתי שהשבוע זה יהיה רק ס'ת וסאמר, אבל הופתעתי לטובה. מישהו או מישהיא רשם פה שהסיפור של ראיין ולינסי בכלל לא מעניין לדעתי זה בכלל לא נכון, לפחות אותי אישית, זה הסיפור הכי מעניין. מה שכן מפריע לי זה שהדיאלוגים בין ראיין לס'ת הפכו ללעוסים כבר, כאילו ראיין כבר אדיש לדיבורים של ס'ת, והם כאילו מדברים רק כדי לעשות רעש.... לא יודעת איך להגדיר את זה.. טוב הסתבכתי כבר- לא יודעת זה פשוט לא זה יותר !! אולי שהזוגות המקוריים יחזרו ( אם הם יחזרו ) זה יראה יותר טוב. עוד מה שאהבתי השבוע זה שג'ולי חזרה , היא ממש מוסיפה פלפל לתוכנית 2 פרקים היא לא הופיעה וממש הרגשתי בחסרונה. אהבתי את הארוחה שלה עם מריסה, בד"כ למריסה אין הערות שנונות, אבל השבוע היא הצחיקה אותי, חחחחח אהבתי שהיא אמרה לה " אם את וקיילב לא תחזיקו אז מי כן ? " ובקשר למריסה, אל תהרגו אותי אבל הנשיקה הזו שלה עם אלכס היתה פשוט
ואני לא אומרת את זה מתוך גזענות או משהו כזה, פשוט אני לא רואה את מריסה לסבית, משהו פה לא מתחבר לי, אני מקווה שהיא כבר תעבור את השלב הזה מהר, אבל מה שכן מעניין זה מה ג'ולי תגיד על כל הסיפור עם מריסה ואלכס. ולסיום- סנדי ורבקה- למה ????????? למה להרוס את הזוג המושלם הזה ? לפחות אם הם היו עושים סצנה שבה רק רבקה מנשקת את סנדי והוא לא רוצה (כמו שהיה עם קירסטין וג'ימי בעונה הראשונה) כי זה ממש מוריד מערכו של סנדי בעיני.

orrki

New member
סתם פוזה של מריסה../images/Emo58.gif

מאז שמריסה לא חיה עם אבא שלה היא רק מנסה לעשות דווקא לאמא שלה זה האלכוהול זה הרומן עם הגנן ועכשיו הקטע הלסבי זה הרי ברור שזה הכל כדי לעצמן את אמא שלה ושם סיפור האהבה הרי אלכס ויתרה על סת' רק בגלל שהיא מבינה שהוא לא התשחרר מסאמר והיא מטומטמת ללכת אחרי מריסה כי בתחלס מריסה היא הבחורה הכי ילדותית שם היא לא תלויה בפני עצמה היא תמיד חייבת לקשור את עצמה למישהו אחר ולהתלות עליו

m a y a m i z i

New member
../images/Emo58.gifזה פשוט היה קורע לב....

וואו וואו אין פשוט מילה אחרת שתתאר את הפרק הזה זה היה פשוט הפרק אני חושבת שהכי הרשים אותי.... קודם כל- ס'ת: אוי אוי מה עשו לו איזה שיברון לב אני מהאנשים שקוראים ספוילרים (מחלה קשה אני יודעת
) והייתי מוכנה לכך שסת יחווה כאב לב אבל מה זה ככה לשים אותו חדר צמוד לאהובת ליבו וחברו זאק פשוט א כ ז ר י !!! (לשמחתי זה לא הסוף ... ) קירסטין וסנדי- אל דרגה אני בטוחה שהכל יסתדר הם הזוג החזק והבטוח ביותר בסידרה. לינדזי וראיין- די מתחיל לשעמם כל הסיפור איתם וגם קצת יוצא מסבב העלילה כלומר היא לא רוצה להיות איתו בגלל כיילב כיילב פה כיילב שם די נמאס וחבל כי ראיין בסה"כ כיף לראות אותו ואני רוצה בטובתו חבל
ולסוף השארתי את מריסה- מריסה מה הכותבים עושים לה הדמות שלה יצאה מכלל שליטה לחלוטין ואיבדה כל קשר לאדמה. לצערי הרב רוב הסדרות שהריייטינג שלהן מתחיל קצת להדרדר תוקעים הכותבים נשיקה חד מינית או עלילה של הריון או התמכרות לסמים/ כדורים /שתייה וכיוצא בזה... טוב אז הריון כבר היה התמכרות לסמים כבר היה עכשיו לכותבים קצרה ידהם מלהושיע והכניסו עלילה לסבית ועוד למריסה "היבשושית" נקווה שהכותבים יחזרו לעצמם ומקווה מאוד מאוד בשבילי שיתנו יותר זמן מסך לאדם ברודי כלומר ס'ת כי הוא פשוט מחזיק את הסידרה רעננה כל פרק מחדש קשה קשה לי לחכות עוד חמישה ימים עד לפרק הבא בהצלחה לי ולכולכם בזמן הצפייה

למעלה