212../images/Emo58.gif
פרק חמוד. חשבתי שזה יהיה פרק משעמם, כי אני אוהבת שיש הרבה סצנות עם ראיין וחשבתי שהשבוע זה יהיה רק ס'ת וסאמר, אבל הופתעתי לטובה. מישהו או מישהיא רשם פה שהסיפור של ראיין ולינסי בכלל לא מעניין לדעתי זה בכלל לא נכון, לפחות אותי אישית, זה הסיפור הכי מעניין. מה שכן מפריע לי זה שהדיאלוגים בין ראיין לס'ת הפכו ללעוסים כבר, כאילו ראיין כבר אדיש לדיבורים של ס'ת, והם כאילו מדברים רק כדי לעשות רעש.... לא יודעת איך להגדיר את זה.. טוב הסתבכתי כבר- לא יודעת זה פשוט לא זה יותר !! אולי שהזוגות המקוריים יחזרו ( אם הם יחזרו ) זה יראה יותר טוב. עוד מה שאהבתי השבוע זה ש
ג'ולי חזרה , היא ממש מוסיפה פלפל לתוכנית 2 פרקים היא לא הופיעה וממש הרגשתי בחסרונה. אהבתי את הארוחה שלה עם מריסה, בד"כ למריסה אין הערות שנונות, אבל השבוע היא הצחיקה אותי, חחחחח אהבתי שהיא אמרה לה " אם את וקיילב לא תחזיקו אז מי כן ? " ובקשר למריסה, אל תהרגו אותי אבל הנשיקה הזו שלה עם אלכס היתה פשוט
ואני לא אומרת את זה מתוך גזענות או משהו כזה, פשוט אני לא רואה את מריסה לסבית, משהו פה לא מתחבר לי, אני מקווה שהיא כבר תעבור את השלב הזה מהר, אבל מה שכן מעניין זה מה ג'ולי תגיד על כל הסיפור עם מריסה ואלכס. ולסיום- סנדי ורבקה- למה ????????? למה להרוס את הזוג המושלם הזה ? לפחות אם הם היו עושים סצנה שבה רק רבקה מנשקת את סנדי והוא לא רוצה (כמו שהיה עם קירסטין וג'ימי בעונה הראשונה) כי זה ממש מוריד מערכו של סנדי בעיני.