איזה סינגל הכי אהבתם עד עכשיו?
פ פרה של שוקולד New member 19/10/07 #9 את זה הכי אהבתי.....אחריו את אני לא יודעת ואז את נגמר בחזרה ואז את בוא לים
פ פרה של שוקולד New member 20/10/07 #17 גם יפתי אוהב את השיר../images/Emo6.gif כשהיה את הצ'אט טי וי הוא אמר שזה השיר שהוא אוהב...
פ פרה של שוקולד New member 19/10/07 #6 אחר../images/Emo35.gif איזה שיר היתם רוצים לראות בתור הסינגל הבא
פ פרה של שוקולד New member 19/10/07 #8 באמצע החורף../images/Emo99.gif אני כל כךךך מחכהההה שהוא יגיע לרדיו....איזה הצלחה זה יגרוףף אני כל כך בטוחההה
באמצע החורף../images/Emo99.gif אני כל כךךך מחכהההה שהוא יגיע לרדיו....איזה הצלחה זה יגרוףף אני כל כך בטוחההה
S S16 זה אני New member 19/10/07 #10 מסכים איתה באמצע החורף אחלה טראק על הפורמט של הלילה יעבור ונראה לי שנובמבר-דצמבר זה אחלה תיזמון בשבילו-(באמצע החורף)
מסכים איתה באמצע החורף אחלה טראק על הפורמט של הלילה יעבור ונראה לי שנובמבר-דצמבר זה אחלה תיזמון בשבילו-(באמצע החורף)
S S16 זה אני New member 19/10/07 #13 .. איך שהראפ תפס אתה לא תאמין מרוב שיחות עם בחורות אני לא-ז-מין...
פ פרה של שוקולד New member 19/10/07 #14 אוח אני מתה על כינורות השילוב של כינורות בשירים יוצא פשוט פצצה אין לכם מושג עד כמה... אבל עדיין כמה שהשיר הזה יפה באמצע החורף יגרוף לדעתי יותר הצלחה וזה גם שיר יותר בסגנון שאני אוהבת=]הלילה יעבור כזה.. השילוב עם שרונה מאוד טוב אגב....
אוח אני מתה על כינורות השילוב של כינורות בשירים יוצא פשוט פצצה אין לכם מושג עד כמה... אבל עדיין כמה שהשיר הזה יפה באמצע החורף יגרוף לדעתי יותר הצלחה וזה גם שיר יותר בסגנון שאני אוהבת=]הלילה יעבור כזה.. השילוב עם שרונה מאוד טוב אגב....