איזה ספרים הספקתם לקרוא? אני קראתי כבר את כל שבעת הספרים!
ש שוגי המשוגע New member 15/1/06 #3 שלושה האריה המכשפה וארון הבגדים,הנסיך כספיאן,המסע בדורך השחר ועכשיו אני קורא את כס הכסף
ש שוגי המשוגע New member 17/1/06 #11 הוא היה נחמד אהבתי יותר את המסע בדורך השחר אבל גם כס הכסף לא היה רע היה די טוב אפילו
ש שוגי המשוגע New member 19/1/06 #15 סיימתי את הסוס ונערו ספר נחמד מאוד לא יודע למה אבל דיי התחברתי אליו
ח חתולה שטנית New member 17/1/06 #7 אני קראתי את- האריה המכשפה וארון הבגדים הסניך כספיאן ואני כרגע באמצע של המסע בדורך השחר כי רק קנו לי את כולם...
אני קראתי את- האריה המכשפה וארון הבגדים הסניך כספיאן ואני כרגע באמצע של המסע בדורך השחר כי רק קנו לי את כולם...
ל ליאור דורון New member 18/1/06 #12 קראתי את כולם אבל קראתי אותם כל כך מזמן, מלבד שלושת הראשונים קראתי את כולם רק ביסודי, כך שאני מתכוון לעשות קריאה מחודשת בקרוב...
קראתי את כולם אבל קראתי אותם כל כך מזמן, מלבד שלושת הראשונים קראתי את כולם רק ביסודי, כך שאני מתכוון לעשות קריאה מחודשת בקרוב...
C chicken little New member 18/1/06 #13 רק את האריה המכשפה וארון הבגדים../images/Emo19.gif את השאר אני רוצה גם לקרוא.
O otollo New member 18/1/06 #14 אני קראתי חמישה אחיינו של הקוסם , האריה המכשפה וארון הבגדים , הסוס ונערו , הנסיך כספיאן והמסע בדורך השחר...ואני עוד כמה ימים אתחיל את כס הכסף
אני קראתי חמישה אחיינו של הקוסם , האריה המכשפה וארון הבגדים , הסוס ונערו , הנסיך כספיאן והמסע בדורך השחר...ואני עוד כמה ימים אתחיל את כס הכסף
D dorgilyt New member 20/1/06 #16 שניים../images/Emo13.gif האריה, המכשפה וארון הבגדים, והנסיך כספיאן, בדרך למסע בדרך השחור.