איזה ספר

RORGAD

New member
איזה ספר

מי מכיר מי יודע, אתמול נתקלתי בהודעה שמשהיא המליצה על ספר משהו כמו "בודהה" לא זכרתי את שם הספר, ואת שם הסופר, הייתי בסטימצקי וקניתי את הספר אם תפגוש את הבודהה בדרך הרוג אותו, ספר מעניין כשלעצמו כי הוא מדבר בעצם על פסיכולוגיה, שזהו נושא שמעניין אותי, אני עצמי בוגרת החוג למדעי החברה באוניברסיטת בר אילן, אך האם זה היה הספר שהתכוונה אותה גברת???? עוד דבר היות ואני חדשה ולא יודעת להשתמש בכל האפליקציות, איך אתם מביאים את הפרצופים המחייכים/עצובים, ידיים פתוחות לאות אהבה וכו´... איך עושים את זה? תודה מראש.

רותי ב.

New member
../images/Emo62.gif לגבי החייכנים, אז ככה:

כאשר את רושמת הודעה, או מגיבה להודעה, מתחת למלבן שבו את רושמת, יש עוד כמה אופציות. מופיעות בסוגריים מרובעות. אחת מהן היא סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה. כאשר את לוחצת עליה, יש שם המון חייכנים ופרצופים, ומלא פרחים וכל טוב. את בוחרת על ידי לחיצה על הסימן שמצא חן בעיניך, ויש .... כנ"ל יש את האופציה הזו גם מול נושא ההודעה. במשך הזמן אפילו מצליח ללמוד כמה צורות בעל פה, כך שאין צורך לפתוח מחדש את כל הרשימה כולה. הרבה מהאופציות, נעשות על ידי הקלדת מילה או סימן: פרח, חתול, בין שני קוים |XXX| . נסי ותגווני

רותי ב.

New member
../images/Emo62.gif לגבי הספר,

מבטיחה לבדוק גם. בטח יש המון ספרים על בודהה.

רותי ב.

New member
תוצאות חיפוש ב- ibook לפי

בודהא - נתנו 4 ספרים: בודהא האדם / שיזף צור, בהוצאת הקיבוץ המאוחד בודהא חיי המודעות והאושר / יפית זהבית ערכה, בהוצאת רקפת הבשורה על פי בודהא / גילגולד חנה - עורכת, בהוצאת אסטרולוג כשבודהא יצא לדייט / ס. קסל שרלוט, בהוצאת הדים

רותי ב.

New member
ויש יותר מזה, באתר

דיבוק. יש שם בצד שמאל מנוע חיפוש, תקלידי בודהא וזה יתן לך דף תוצאות (9)

אנשי לדינו יקרים

לפני כ-15 שנים בערך, קיבלתי קלטת שהופיעו בה כל מיני שירים לטיניים. היה שם שיר שמאוד אהבתי... כמה שנים אחרי זה, יצא הסרט "אבא גנוב 2". בסרט יש קטע שבו אלונה קמחי ויהודה ברקן הולכים בקניון עם הילדים שלהם, וברקע אותו השיר הלטיני, רק ששם הוא מבוצע כגרסת כיסוי בעברית, ושתי השורות שאני זוכר משם הם : "סירות דייגים מפליגות אל העיר האחרת... גלים מתנפצים, זוהי יפו, זאת לא הכינרת..." שאלתי בפורום זיהוי שירים, אבל אף אחד לא ידע להגיד לי... אולי פה תדעו במקרה ? מי שר את השיר הזה במקור ? ואיך הוא נקרא ? תודה מראש

רותי ב.

New member
שירים לטיניים או שירים לדיניים ../images/Emo35.gif

לא בדיוק אותו דבר. בכל אופן, אם מישהו יודע ויכול לעזור???

Lcapone

New member
קרידה, לוז דה מי וידה../images/Emo25.gif

לצערי איני יכול לסייע לך בנושא בודהה, אבל את מה שאת מכנה: "פרצופים מחייכים/עצובים" מוסיפים להודעה על ידי לחיצה על [סמיילים וסימנים לנושא] שורה הנמצאת בצמוד לשורת הנושא בהודעה. מקבלים חלון עם סימנים רבים, בןחרים, וזהו. יום נפלא שיהיה לך!

למעלה