איזה סרטים יש לכם באוסף של אדוארד?

איזה סרטים יש לכם באוסף של אדוארד?

לי יש את: אמריקן היסטורי מועדון קרב כולם אומרים אני אוהב אותך לשמור אמונים הפריצה הימור אחרון אמממממממ ואיזה שכחתי.... אה כן פחד ראשוני.... אה והשעה ה-25 (חם חם מההורדה ,עדייןהוא רץ בקולנוע נצטרך להסתפק בזה בנתיים) חסר לי עדיין : מוות לסמוצי לארי פילנט האיש והסקנדל דרקון אדום(ראיתי אותו ולא כל כך התלהבתי) ומה עוד? אז תהיו בריאים מאיה

VVolverine

New member
אההמ, הוא שיחר באמריקן היסטורי?

אמריקן היסטורי X??? אני יודע שהוא ענק, אבל אני לא זוכר אותו שם. אולי בגלל שראיתי את הסרט לפני שנתיים שלוש, כשעוד לא שמעתי עליו.

*superstar*

New member
אמממממ..... כן.....!!

הוא האח הגדול... דרק.... היה בכלא... היה ניאו נאצי... לא נשמע לך מוכר? *עדי*

VVolverine

New member
כבר הבנתי שאם הוא שיחק

אז הוא היה בתפקיד הראשי, וכבר אמרתי שראיתי את זה פעם אחרונה לפני שנתיים שלוש. ואו זה היה הסרט הראשון ששינה את התודעה שלי לחיים. השלישי גם היה שלו - מועדון קרב. באמת שחקן אדיר.

Tyler DR

New member
הנה דוגמא טובה ל...

מה שאני אוהב בנורטון. הוא משחק שם (באמריקה איקס) כל כך טוב את דמות הנאצי, עד כדי כך שלא מזהים שזה באמת הוא. ובאמת, בכל סרט הוא ממש משחק דמות שונה, מורכבת, אישיות אחרת, דפוסי התנהגות, הכל שונה אצלו. אין, השחקן הזה מדהים, תודו! טיילר DR.
טוחן מים... אבל בטוב טעם.

Clubber17

New member
ההימור האחרון

בסרט ההימור האחרון המשחק של נורטון ממש ממש משכנע, הוא ממש נכנס אל הדמות של מהמר כפייתי...

Tyler DR

New member
לא סתם מהמר כפייתי...

תולעת כפייתית. אין, כמה שהסרט הזה לא היה מוצלח מבחינה כלכלית/קופתית הוא סרט ממש כיפי לדעתי. קליל כזה, דרמתי בשקל, סבבתי לצפייה. והאמת.. כשראיתי את הסרט לפני כמה שנים, תקופה קצרה אחרי שראיתי את אמריקה איקס, לא ממש האמנתי שנורטון זה נורטון. הוא היה כל כך שונה. פתאום ב"הימור האחרון" הוא היה ה"תולעת": איש עדין, צנום, תכמן, חסר חוליות שכזה. וזה אחרי שהוא נראה כל כך בריא, כל כך רע וכל כך ג-ד-ו-ל עם השרירים והצלב קרס הענק באמריקה איקס. טוב, זה נורטון. טיילר DR.
מדבר על תולעים, צלבי קרס ושאר ירקות

מיצי007

New member
נו ומה אתה חושב הוא עשה בפייט קלאב?

פייט קלאב נעשה ממש אחרי אמריקה היסטורי איקס אז מבחינה פיזית הוא היה צריך לרדת את כל 15 קילו שהוא העלה ועוד 5 קילו נוספים, ולעבור מדמות כוחנית בצורה מדהימה לדמות ש"נראית" די חלשה ואומללה.... וכן זה נורטון.

מיצי007

New member
אההה אוקיי

לי יש בדיוידי: סמוצ'י לשמור אמונים מועדון קרב. בוידיאו(אבל אני מתכוונת לקנות אותם בדיוידי מתישהו): פחד ראשוני כולם אומרים אני אוהב אותך אמריקה איקס ולארי פלינט ב-ויסידי: ההימור האחרון הפריצה חסר לי: דרקון אדום,אני רוצה לקנות את זה בגרסה של שני הדיסקים,וחבל שלא התלהבת כי זה אחד הסרטים הטובים שלו.... השעה ה25 שיוצא בחו"ל בקרוב בדיוידי ואני גם אקנה.

מיצי007

New member
מוות לסמוצ'י יותר נכון

זה על מנחה תכניות ילדים שנזרק מההנחיה של התכנית ובמקום זה לוקחים דמות חדשה להנחות את התכנית וזה אדוארד נורטון בתור הקרנף סמוצ'י. ואז זה שפוטר-ריינבו ראנדולף מחליט לרדוף אותו ולהרוס לו את הקריירה רק כדי שאולי יהיה לו סיכוי לחזור לתפקיד.

למעלה