איזה סרטים עשו לדמויות על מקומיקס

odiman11

New member
איזה סרטים עשו לדמויות על מקומיקס

אני יודע את כל המפורסמים כמו באטמן (הישנים משהו כמו מ 98) אבל אתם יכולים לרשום גם אותם אני מבקש גם מצויירים וגם לא מצויירים

BlueCat

New member
אז...

באטמן (1,2,3,4) סופרמן (1,2,3,4, והיה אמור להיות גם 5) פלאש (לא זוכר כמה היו, ניראה לי ש3) ספיידרמן אקס-מן בקרוב- דארדוויל (עם בן אפלק) ויש עוד כמה, לא זוכר כרגע...

cyberforce

New member
קבל

הרשימה כולל מצויירים spawn-2 hulk-3 batman-6 jla-2 spiderman-8 soperman-5 greenlantern-1 x-men-2 --------------------- בשביל ידע כללי רשמתי גם סרטים שאמורים לצאת..... אני לא בטוח בקשר לספיידרמן ובאטמן אולי היו עוד כמה מצויירים דימיטרי"אין לי איסיקיו"דימיטרי

BlueCat

New member
אה, ויש כל מיניי שטויות בערוצי

הסרטים של הכבלים הדיגיטליים. אבל הם באמת לא ראויים להיות מצויינים ברשימה הזאת

ykonijn

New member
אתה מתבלבל

עם ה Green Hornet שהיה גם סדרה בטלוויזיה.

apathic

New member
שכחתם את

STEEL של דיסי. סרט גרוע, אבל בכל-זאת... והייתה גם סדרה מצויירת ל SAVAGE DRAGON של אימג´.

apathic

New member
איך יכולתי לשכוח...

The Crow Teenage Mutant Ninja Turtles (נראה לי שיש 4 סרטים) The Maxx Judge Dread סרט שנעשה טוב, אבל העלילה די צולעת. חוץ מזה אני גם זוכר שואן דאם שיחק את הדמות הראשית. ואם אני אזכר בעוד אני אוסיף...

effigy

New member
אהה נכון אם אתה מדבר על כל הסרטים

(סדרות בעצם) האלו היה גם לאקווה מן פלאש והאקמן והם יצאו בשנת 69

*GormE*

New member
היתה גם סדרה בסטאר וורלד (18 בכבלים

של העורב. נראה לי קקה אז לא ראיתי אף פעם

ויאגרה

New member
תגובה

לצבי הנינג´ה היו שלושה סרטים ושתי סדרות טלוויזיה, אם אני לא טועה (אחת מצויירת ואחת עם בובות ענק של צבים, ועוד גיבורה חדשה). חוץ מזה, סילבסטר סטאלון היה השופט דרד (המשפט "Law?! there is NO law! I am the LAW! זכור לטובה).

ויאגרה

New member
אכן כן...

חרא של סרט. הדבר היחידי שהיה מוצלח בו היה הבדיחה על אחוזי הזריקות עונשין של שאקיל אוניל (ששיחק בתפקיד הראשי).

למעלה