איזה סרטים עשו לדמויות על מקומיקס

היו גם:

SUPERGIRL. ג´וני נמוניק שמבוסס על קומיקס אירופי שברח לי שמו. ארצ´י ומוניקה. וונדר וומן (לא הסדרה היה גם סרט). גארפילדים (היו 3 סרטים+סדרה). לPEANUTS (הטייטל הידוע משום מה גם כסנופי על שם הדמוןת הכי פופולרית בו) היו 4 סרטים מצויירים באורך מלא (ביניהם: YOUR A GOOD BOY CHARLIE BROWN שזכה בפרס דב הזהב בברלין בקטגוריית המצויירים) GHOST IN THE SHELL (המנגה לפניח הסרט). PRINCES MONONUK אותו כנ"ל. AKIRA (גם כן מנגה). הרובוטריקים (למרות שקודם הייתה סדרה מצויירת אח"כ קומיקס ורק בסוף גם סרט...). UNBREAKABKE (שגם עסק בקומיקס וגם היה מבוסס עליו). TEN-TEN הילד הבלגי החביב שהתחיל מקומיקס עבר לסדרה וגם קיבל 2 ספיישל סרטים מצויירים באורך מלא. אסטריקס - הגאלי הגמד ומלחמתו ברומאים זכתה לסרט מצוייר באורך מלא. פריץ החתול - מראשוני הקומיקסים שגם צויירו וצולמו כבר שנת 1930 ומשהו... בקטגוריית הסדרות: אפשר לצחוק קצת על חשבון העלבון שניסו להפוך את "זבנג" לסדרה בערוץ 2 לפני שנתיים. היה גם את "מחוץ לחוק" הסדרה בערוץ 3 עם הבחור צייד ראשים והאופנוע הארלי והחבר האינדיאני שלו (בכל מקרה גם כן מבוסס על קומיקס אבל עם שינוים). וגם היה את "דני שובבני" הסדרה שנבנתה על הקומיקס סטריפ. וגם היה סרט דני שובבני כשחושבים על זה... ואולי יש עוד אני אנסה להזכר במהלך החג. שנה טובה ורבויית סדרות מעניינות ואמנות לכולם. עופר.

ogmios

New member
ג´וני נמוניק

דווקא מבוסס על סיפור קצר של וויליאם גיבסון. יכול להיות שהיה גם קומיקס בדרך, אבל הוא ממש לא המקור. אדיוס, אוגמיוס

בדיוק מה שהתכוונתי...

היה קומיקס לפני הסרט, אבל אכן היה סיפור לפני הקומיקס... כמו בעוד הרבה מקרים אחרים (כמו טין טין ואסטריקס למשל...)

אילb

New member
לא לשכוח גם את MAN IN BLACK

לא הרבה יודעים אבל זאת היתה סדרת קומיקס יש גם את GHOST WORLD הפחות מוכר יש את TANK GIRL שהרס לחלוטין את הקומיקס (מצטער על השוביניזם, אבל לתת לבחורה לביים את TANK GIRL זה כמו לתת לדוס להפיק את מצעד הגאווה) יש את פריץ החתול (דמות של קראמב שלא ראה דולר מהסרט) יש את פופאי המממ.... ויש עוד עשרות שכבר אמרו לפני... תנסו לעשות רשימה של סרטים ע"פ ספרים של ג´ון גרישם, הא? נראה אתכם? או סרטים לפי ספרים של סטפן קינג? נו גיבורים גדולים!

apathic

New member
בקשר לצבי הנינג´ה

באמת יצאו שלושה סרטים, אבל יש אחד חדש שיצא בקרוב (עוד שנה בטח). ובקשר לסדרות טלוויזיה - לא נכון. יצאו 3 סדרות, הראשונה המצויירת, ´הדור הבא´, ועוד אחת ביפן - ANIME. נראית יותר טוב מהמקורית כמובן, אבל התלבושות שונו. ולא נראה לי שכדאי להיכנס לסדרות טלוויזיה כי אין לזה סוף. תירשמו סרטים, אם כבר. יש בזה יותר היגיון.

ykonijn

New member
ועוד כמה לרשימה

ממעמקי הגהינום (לפי קומיקס של אלן מור) האוורד הברווז חתיכה דוקרנית (Barb Wire) Mystery Men ועוד הרבה שכרגע אני לא זוכר. לגבי סרטים חדשים שיוצאים כדאי לבדוק באתר http://www.comics2film.com

למעלה