איזה סרט יותר יפה

khyhxhv28

New member
שאלה ויש גם מין ספויילר נראה לי

על מה הסרט המסור?? זה בדיוני או סתם רצח? בכל אופן ראיתי הטינה ולא אהבתי סתם לא מפחיד ומזכיר בטירוף את הסגנון של הצלצול.וגם בסוף שרה מישל גלר די מתה, ככה הבנתי. בכל אופן הצלצול היה יותר יפהכי לפחות היה הסבר כלשהו בסוף, והם הצליחו להנצל בטינה אין שום אופציה להינצל. בכל אופן לא משהו.

nati 911

New member
הסרט מסור:

SAW זה מותחן פסיכולוגי שמספר על שני אנשים, שלכאורה לא מכירים אחד את השני, שמתעוררים ומוצאים עצמם בתוך חדר קר ואפל כשרגליהם קשורות בשרשרת ברזל לצינורות שבקיר ואין ביכולתם להשתחרר. במרכז החדר יש גם גופה של גבר שככל הנראה ירה לעצמו בראש ואין להם שמץ של מושג איך הם הגיעו לשם... לאט לאט הם מקבלים רמזים לגבי זהות חוטפם ובעזרת סדרה של פלאשבקים אנו מתוודעים לפסיכופט שחטף אותם. מסתבר שהוא אוהב לשחק משחקי מוות עם אנשים. הוא יוצר סיטואציות בו הקורבנות נדרשים לבצע משימה מסוימת ואם הם לא יצליחו הם ימותו מוות נוראי. הרוצח למעשה לא הורג אותם ישירות, הוא נותן להם את האפשרות לצאת בחיים מהמלכודת אבל אלה מלכודות ממש קשות... (הקרדיט מגיע ל- The Devil Inside) וזה סתם רצח לא מדע בדיוני ולא בטיח.

nati 911

New member
אני לא ראיתי תסרט מסור אבל...

אני בהחלט אמליץ על טינה, סרט מאוד מעניין!!!

ליעדון

New member
SAW

כמה רמות מעל. הטינה - רעיון יפה, בימוי חדשני )אך לא מקורי - נורא מזכיר את הצלצול), אך התסריט עצמו וכל השתלשלות העניינים נדושים. SAW - מפתיע, לא יומרני ולא מתחסד.

humm

New member
פאאאאאאאאק.

הרגע ראיתי את SAW וזה היה פשוט.... פאאאאק. זה היה חולני
זה היה מעולה

avshalomariel

New member
למרות שרוב האנשים בפורום הזה...

כבר הורידו את הסרטים, יש אנשים שלא, אז תתחשב

כן באמת... אין עליו ההפתעה של השנה

באמת סרט מצויין אני מתתי עליו הוא סרט כ"כ לא צפוי ושרואים חלק מבינים מה קרה מקודם ואני במשך שבוע רק קלטתי בידיוק מה קרה שם ומה הייתה הכוונה למשפט האחרון

יוסדוס

New member
מתי SAW עומד לצאת?

ואגבץץראיתי את הטרילר לטינה בערוץ 2 הוא יוצא ביום חמישי..אנ הולך לראות אותווווו!(וגם אץ SAW רק שיצא כבררררררר!)

למעלה