איזה סרט יותר מפחיד?

Nuclear CD

New member
איזה סרט יותר מפחיד?

1. פרוייקט המכשפה מבלייר (1..כי לדעתי 2 מזה לא מפחיד) 2. הצילצול 3. The Thing

TrancE MaN

New member
אממ

לא ראיתי הצלצול או פרוייקט המכשפה 1 (את 2 ראיתי בעע) אבל the thing ראיתי וזה ממש יפה

cj20

New member
לא ראיתי את השלישי

אבל אותי אישית, הצלצול נורא הפחיד...

DAN1EL

New member
את The Thing לא ראיתי.

לגבי פרויקט המכשפה מבלייר - הוא לא מפחיד בכלל. הצלצול גם לא כזה מעורר אימה, אבל מפחיד מאוד יחסית לאפשרות השנייה.

Nuclear CD

New member
פרוייקט המכשפה מבלייר הפחיד אותי כי

זה במצלמת בית וזה עושה משהו כזה לא נעחים לא יודע איך להסביר את זה... הסרט הזה והצילצול גרמו לי להיות פרנויד לכמה מים ....תיד הסתקלתי לאחור כשאני ישבתי נגיד בסלון בחושך....

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

לא, זה The Thing או היצור בשמו העברי. אני אישית לא אהבתי אותו במיוחד אבל אני גם לא חובב מד"ב גדול.

Chens15

New member
ואי זה זה ממש מפחיד

והספר יותר מפחיד רק הסוף הוא ממש קקה איזה קקה של סרט מישהו ראה את לוכד החלומות?

x פ ר ת

New member
קראתי את הספר...

והוא דווקא לא מהמוצלחים של קינג, לטעמי. יותר מדי... מהכל. איך הסרט באמת? שווה?

Nuclear CD

New member
בכלל לא

THE THING זה סרט די ישן על גוף חייזרי שהגיע לאנטרקטיקה וכל האנשים שהיו שם או שנאכלו או שנדבקו בו ואז שלחו צוות צבאי לשם כדי לבדוק מה קרה..ומשם הכל מתחיל בעצם....

בהביבו

New member
לא יודע בידיוק מה זה the thing

אבל אני יכול להגיד לך, שהצלצול, או יותר נכון העיגול (מי שפירש את השם של הסרט, כנראה קיבל מעט כסף תמורת התרגום או שלא היה לו כוח לבדוק משמעות נכונה) הוא מותחן פסיכולוגי מרתק. פרוייקט המכשפה... זהו עוד סרט אימה.. אימה
אז בעקרון, מה יותר מפחיד ? אימה מפחיד בתור אימה, the ring מפחיד בתור מותחן פסיכולוגי. נ.ב. עברתי פה במקרה.. אולי אשאר ?

i love usa

New member
the ring=העיגול?????????../images/Emo12.gif

אם כבר הטבעת אבל העיגול מאיפה הבאת את זה?? מוזר מאוד..

בהביבו

New member
בעעעעעעעעעעע!

איך יצא לי עיגול ? הכוונה היתה כאמור לטבעת.. סלחו לשעה שעשתה את שלה.

x פ ר ת

New member
הצלצול.

ואגב, the ring, הכוונה היא גם לעובדה שזה עובר מאחד לשני כמו RING של לינקים למשל או מכתבי שרשרת וגם לצלצול טלפון. באנגלית זו מילה שמתכוונת לשני הדברים ורק בעברית כנראה אין מילה כזו. לא ממש אשמתו של המתרגם, נעבך. לא מתחברת לסרטים מסוג פרוייקט המכשפות מבלייר למרות שזה סרט לא רע. the thing הוא יותר מד"ב מאימה והוא מצויין אבל בצלצול הפחיד אותי יותר.

P a n Z e r

New member
איך זה שאין כתוביות עדין לסרט האימה

פרויקט המכשפה מבליר ?

TrancE MaN

New member
the thing...

סרט אימה על יצור שמסוגל לשנות צורה לאדם\חיה שהוא אכל.. הוא מגיע אל חבורת אנשים שתקועים באיזהשהו מקום והם כבר לא יודעים מי זה מי ולא יכולים לבטוח אחד בשני.. והעניינים רק מסתבכים.. סרט ממש יפה.. שווה לראות!

Chens15

New member
הצלצול

זה היה כזה מצמרר כל הקטע שהיא יוצאת מהטלויזיה אל נוח וכשהילדה עם העינים הצהובות נתגלתה בארון אגב הוא משודר השבוע בהום סינמב-תקליטו !!! !חולה על רקוויאם חלום

למעלה