איזה סרט על חייזרים אתם הכי אוהבים?

ליאורנר

New member
איזה סרט על חייזרים אתם הכי אוהבים?

היום השלישי? מפגשים מהסוג השלישי? איטי? הסוג הרביעי?

AsAf2810

New member
אני ממליץ בחום על DISTRICT 9

סרט החייזרים הכי מקורי שנעשה עד היום !
"פול" משעשע ומצחיק למדי ומוצג מהזווית ההומוריסטית.

AsAf2810

New member
אז את בוודאי תשמחי לשמוע

שאמור לצאת סרט המשך

aשרון

New member
אססססףףףףף.....

שם סרט ההמשך הוא 'אליסיום' מככבים בו מאט דיימון וג'ודי פוסטר .

חפש ב IMDB

AsAf2810

New member
העפתי מבט ב- IMDB

ולא מצאתי שום קשר בין ELYSIUM להמשכיות ל- DISTRICT 9.
העלילה בכלל מתרחשת בשנת 2159, בעוד שב- DISTRICT 9 היא מתרחשת בשנת 2010 (ולהזכירך, החייזר הבטיח שיחזור בתוך שלוש שנים, מה שלחלוטין לא מסתדר מבחינה עלילתית).

תקרא בעצמך ותגיד לי אתה מה הקשר ל- DISTRICT 9, הן מבחינת עלילה והן מבחינת הקאסט:

Set in the year 2159, where the very wealthy live on a man-made space station while the rest of the population resides on a ruined Earth, a man takes on a mission that could bring equality to the polarized worlds.

המכנה המשותף של שני הסרטים, הוא שניל בלומקאמפ כתב וביים את שניהם. זהו.
דבר נוסף, כוכב הסרט DISTRICT 9 הוא בכלל השחקן שרלטו קופליי, שלא מצוין בקאסט של ELYSIUM.
אמנם אני אוהב את מאט דיימון, אבל שרלטו קופליי הוא זה שאמור לככב גם בסרט ההמשך.

aשרון

New member
מר בין...סתם סתם...

אני אוהב מאוד את מפגשים מהסוג השלישי ואת היום השלישי . לדעתי הטובים ביותר שנעשו אי פעם.

מסע בין כוכבים 4 : המסע הביתה. הסרט הטוב ביותר בסדרה מבחינתי.

אהבתי גם את הסדרה 'מפגשים מהסוג האישי' עם ג'ון לית'גו.

spidey3

New member
היתה לפני עשר שנים לערך מיני סדרה עם ההוא

מבברלי הילס נראה לי לוק פרי.. THE INVASION... מפחיד.. על מבול סלעים שנופלים מהשמיים עם וירוס שהופך בני אדם לחייזרים..מפחיד בסגנון הזבוב של קרוננברג

ברוך הבא

עד כה, הכי אהבתי את אווטר. עם כל הביקורות נגד הסרט הזה, אני חושבת שהוא נהדר, לא רק מבחינת הביצוע, אלא אפילו יותר מזה מבחינת המסר שהוא מבטא.

בערעלע

New member
אני ממליץ על ALIEN ABDUCTION,והעליתי אותו גם

העליתי ותרגמתי אותו,לאלו המתקשים באנגלית.

ALIEN ABDUCTION - INCIDENT IN LAKE COUNTY,בעברית שמו "החייזרים באים", אך התרגום הנכון הינו: חטיפת חייזרם - תקרית במחוז לייק.

העליתי ותרגמתי אותו,הסרט הינו דל תקציב,מזכיר מאוד את WITCH BLAIR PROJECT,רק שזו גרסת החייזרים.

סרט החייזרים הטוב ביותר לעניות דעתי,וראיתי יותר מדי סרטי חייזרים.הוא עולה בעשרים שלושים דרגות על כל אחד אחר שנעשה עד הלום.

0420

New member
fire in the sky

סרט מרתק ונהדר,

מבוסס על סיפור אמיתי! באמת באמת שווה צפייה.

למעלה