איזה סרט
הלכתי לישון בערך ב5 והתעוררתי במפתיע.. "פאאק איפה הפלאפון שלי?????" (את הפלא הקודם כיבסתי לפני 3 חודשים
)... רצתי לבית ספר, הלכתי לרכזת שיכבה של י' ואמרתי לה אם יש לה מפתח לבנין המשני והיא אמרה שהוא פתוח פשוט המנקה לובה נעלה אותו. הלכתי לבניין המשני צעקתי "לובה, לובההההההההההה" היא פתחה.. פאקין עומדת לידי לובה של טל פרידמן עצרתי את הצחוק המתגלגל שהיא אמרה "כככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןן" במטא רוסי כבד לובה שכחתי את הפלאפון שלי, אמרה לי בוא מסביבהא נכנסתי היא אומרת לי, אתה בא בלובה אומרת שכחתי פלאפון, אנחנו הולכות בניין אבי לוקחות מפתחת פותחת דלת אמרתי סבבה לקחנו והיא התחילה לספר לי "אתה לא יחידה, יש עוד הרבה תלמידים באים בלובה אומרת "לובה איפה ארנק שלי" במיוחד אצל רחל קורדובה"" אמרתי לה חדר 806 אז היא אמרה אתה באת לשגע לובה?! אומרת חדר 805 "הא ראסמי" טוב "היה אחד תלמידה מי"ב 9 שכח סוווווודדדדדדדדררררררררררררררר" "לובה באה לכיתה הביאה לו סווווווודדדדדדדררר" בקיצור מצאתי את הפלא היה מצחיק בטירוף ממש אישה נחמדה, לא הבינה חצי ממה שאמרתי לה אבל עדיין חמודה להפליא.
הלכתי לישון בערך ב5 והתעוררתי במפתיע.. "פאאק איפה הפלאפון שלי?????" (את הפלא הקודם כיבסתי לפני 3 חודשים