איזה סשן טוב היה לנו!!!

nada01

New member
איזה סשן טוב היה לנו!!!

ביום כיפור (היום השני) היינו בת"א הלכנו למצדה שמה ועשיתי פיבל על מין בטון כזה ליד מדרגות לירידה לים!(3 נפילו והאחרון הצלחתי)... (יש סרטון) היינו בגולדה והיה נחמד...היום אני מנסה סמיט כמו שאחד שמה הסביר לי לעשות... אני יפרסם את הסירטון שלנו מתי שהוא יהיה מוכן ואחרי העריכה! והיה גם תאונה קטלנית...אני לא יספר לכם חוץ מזה שאחד פתח את הראש בעזרת הפגס והתעלף!(אני לא יפרט) אני יפרסם את הסירטון שלנו בהמשך...(בעוד איזה שבוע או אולי פחות!

KaBaBx

New member
אתה היית איתי בטיילת?

מי אתה מהרוכבים?? אני חבר של זה שנפצע...שי... איזה סרט?? או שזה טעות בזהות??

nada01

New member
שיייייייייייייייי!!!!

תעשה מסנג'ר!!!!!! או שתביא לי את המספר טלפון שלך...אני רוצה את הסירטון שלי :p (הפיבל המושלם שלי :) אחרי כמה נפילות)

KaBaBx

New member
בסדר, בסדר...

אל תדאג, אבל קודם אני צריך להעביר את זה למחשב...יום חמישי אני בא לרעננה (גם לעשות וגם לצלם) לסקטפארק הזה....

nada01

New member
ייייייייייש!!!!!!!!!

אז גומרים אם הסרט שלנו ומפרסמים אותו פה סבבה?

KaBaBx

New member
לפרסם פה?

דימה אתה יודע שלוקח זמן לארוך את זה, נכון? וגם צריך לצלם עוד...אני לא יכול לעשות סרטון של איזה שלוש שניות ולשים את זה על דיסק...לוקח לפחות שבועות/חודשים של צילמים ואז עורכים את זה...

B BOY1

New member
היי שי.....זה בוריס....

מה זאת אומרת "לסקייטפארק ????הזה????"?????!!!!! אחרי שראיתי את הסקייטפארק שלכם (
) פיתעום הבנתי ששלנו לא עד כדי כך גרוע!!.....(
)..........(סתם....) בכל מקרה....אני עדין מברר עם בכלל יכניסו אותנו (סביר להניח שכן)...אז מחיר כניסה לשעתיים-שלוש אמור להיות 35 ש"ח וצריך מגיני ברכיים וקסדה (חובה). בקיצור אני אפרסם אחר כך הודעה בפורום..... יאללה ביי.....

למעלה