איזה סשן..

BenBmx

New member
איזה סשן..

אני,אדם הקטן,רסטי,ג'וניור (שהיה נושא כלים) ואלון נסענו אתמול להרצליה והרצליה פיתוח. מצאנו כמה ספוטים כיפים, נהנו סתם לעצור על שטויות ולשחק ולהלהיב את כולם. אלון עשה רייל מגניב וגבוהה תוך כדי שהוא אומר לעצמו משהו בסגנון "נו זה קל" רסטי עשה 180 מעל שלוש מדרגות ארוכות אדם כמעט נחת 180 אקס אפ אני נחתתי רוק-אנ-רול על באנק חד כזה ל180 החוצה, רציתי לעשות את זה על באנק מאז שלמדתי את זה על קוורטרים בקנדה. יותר מדי נסיונות שלי ושל רסטי.. אבל בסוף הצלחתי. ג'וניור..ליכלך. יום אחד.. כל כך כיף לעשות מנואלים ב50 קמ"ש על רחובות שלמים שאלון 20 מטר מקדימה משתולל ומזיז לך אנשים מהדרך.

SuperRide

New member
פשש..

נסענו לניו גולדה סוף סוף מצאתי מקום ולמדתי פיבל נורמלי :|

b m x

New member
יש תמונות

מהסשן? "כל כך כיף לעשות מנואלים ב50 קמ"ש" אתה בטוח שזה היה 50 קמ"ש

BenBmx

New member
48 קמ"ש

מרוצה? אני יודע שזה היה מאוד..מאוד.. מאוד מהר. אין תמונות כי היה לנו מלא שטויות בתיק ולא רציתי שיהיה כבד מדי.

TheGuyOnTheBike

New member
קישטה! אני מעיף אותך מהפורום ../images/Emo150.gif

על ירידה לפרטים וטמטום. טל, תן לי את הזכות לעשות את זה על אמת ואני אחזיר את הפורום לימים הטובים שלו.

b m x

New member
אני עדיין פה..

ולא כ"כ מפחד ממך ומהשטויות שלך...זה שאתה חבר של המנהל לא עושה אותך גבר,זה שאתה גדול מימני לא עושה אותך גבר ,זה שאתה מנצל את המעמד שלך עושה אותך אידיוט. וחבל.

dombass

New member
אלון= איש גדול וחזק

אלון הכל יכול. את אלון צריך לראות לפני שמדברים :)

b m x

New member
../images/Emo12.gif

אני ממש מפחד
וחוץ מזה לא ראיתם אותי

BMXER

New member
:)

nice guys :) finaly i did a FEEBLE grind .i did it on a wall start with 50 cm and end with 1 mter to 1.10 meter it was so scary but finaly i did it

למעלה