איזה עגלת תינוק הכי טובה?

אלישע30

New member
איזה עגלת תינוק הכי טובה?

יש אלף סוגים, ואתה אף פעם לא יודע אם מה שמציעים לך זה דגם ישן או חדש. לא שזה רלוונטי לנו עכשיו - אבל חברה של אישתי שאלה.

לפני 12 שנה הלהיט היה אינגליזינה

היום אין לי מושג, אני יכול לומר שהעגלה עברה חמשה ילדים והיא משמשת בנוסף גם ל``משאית`` של הבית, קנינו לא מזמן טיולון שלהם אחלה עגלה.

תודה על ההתענינות

זה היה תחילתו של טיפול כשבסופו נדע מה קורה איתי. בע``ה אני בטוח שהכל יהיה בסדר. הרבה ב``ה יצאו מזה, ובע``ה גם אני, קיבלתי על עצמי כמה דברים וה` יעזור.

נראה לי שלנו יש דוקטורט בעגלות ../images/Emo6.gif

בסופו של דבר, לאחר 4 שנות מחקר- הגעתי למסקנה המדהימה: אין עגלה מושלמת!!! צריך למצוא מה העגלה שהכי מתאימה לצרכים ולרצונות של ההורים. פרמטרים כמו משקל העגלה, אופן הקיפול, רוחב העגלה- לא צריכים לשנות למי שילך עם העגלה סתם ברחובות/ ביישוב מישורי, אבל למי שיסע עם העגלה הרבה באוטובוסים למשל- זה מ-א-ו-ד מהותי. כיסויי גשם ורגליים אינטגראליים המתאימים לא רק לתינוק שוכב אלא לבחור כמעט בן 3- זה לא כ"כ קריטי לבעלי מכוניות {רצוי כמובן- כי בכל זאת מהדלת למכונית יש רוחות וגשמים} אבל הכי קריטי שיש לכאלו שצועדים עם הילדודס לגנים בגשמים ובשלג {קרי, אנחנו}. נקודות נוספות למחשבה: האם העגלה אמורה לשמש למצב שכיבה רק או בעיקר, ואחריה יבוא טיולון? האם אנחנו רוצים שהעגלה תשמש לאורך זמן ושלבים שונים? כמה חשוב לנו שהיא תשמש גם להסעת אח בוגר? וכו' וכו'... שורה תחתונה- הילדים שלי חוגגים על פג כבר שלוש שנים+ {למס' חודשים גם עגלת שכיבה- צ'יקו, תרמה מנוחותה}. ברכה והצלחה
לדעתי דברים שממש לא כדאי להתפשר עליהם- רוחב מספק לא רק לתינוק בן יומו אלא גם לגבר בן שנתיים+, גלגלים חזקים, לא קטנים, עם בולמי זעזועים, אופציות לשינוי זווית הגב והרגליים- עד שכיבה כמה שיותר מלאה

../images/Emo45.gifאין כמו פג!!!

יש לי אותה כבר מעל 6 שנים והיא חזקה, יפה, רחבה ובעלת גלגלים מעולים כמובן שגם לפג יש כמה דגמים שמתאימים כל אחד לצורך אחר כפי שפרטת באופן מעולה!!!!! אמממ גם אינגליזינה זאת פירמה מצוינת, רק שהיא מגיעה בדוגמאות שמרניות כאלה ולא ספורטיביות

שרה1212

New member
בשורות טובות צודקת

אני גם עשיתי מחקר לפני הלידה ובאמת אין עגלה מושלמת. אני לבסוף קניתי בוגבו, היא קלה -7 ק"ג, יש בה מצב שכיבה מלא , וטיולון שונה, 2 גלגלים גדולים , וסלקל מתחבר אליה (רק עם השילדה ) החסרונות הם: כשמקפלים צריך לפרק את העגלה מהשילדה והמחיר- 4,000 ש"ח, לבסוף קנינו יד שניה (שבכלל לא השתמשו באמבטיה אלה רק בטיולון לתקופה של חודש). כרגע ממליצה על העגלה.

4000 ש"ח לעגלה?

כל ההוצאות שהיו לנו לקראת הלידה לא עלו 4000 ש"ח... (והכל מיד ראשונה וחדש)

העגלה הכי טובה

זו העגלה שתענה לדרישות ההורים, קלה, נוחה, יציבה, גלגלים טובים (אלו היו הדרישות שלנו) ולגבי החברה - לא נראה לי שלתינוק כ"כ אכפת אם זו עגלה של אינגליזה או עגלה של ד"ר בייבי - הדבר היחיד שאכפת לו שזה נוח!

לנו יש..

את Maxy cosy ‎ (Quinny) אני אישית נורא מרוצה. זה מגיע ב3 חלקים. אמבטיה-שזה השכיבה, זה נשלף ואפשר להרכיב סל קל שהוא גם כסא בטיחות לרכב, זה גם נשלף ומרכיבים טיולון. נורא נוח לי שכל חלק נשלף... הגלגלים (3) גדולים,ממש כמו אופניים. (שבוע שעבר דרכנו על מסמר והיה פנצ`ר והלכנו לחנות אופניים) וגם משהו לא פחות חשוב- העיצוב.נורא ייחודי.. ממליצה!

מחל

New member
יש לי גראקו 4 מצבים. רחבה ונוחה מאוד לתינוק

גם כשנרדם יכול לישון בתוכה בנוח.

כדאי לקחת בחשבון

שיש דגמים של גראקו שבלתי ניתן לעבור איתם במעבר בין הספסלים באוטובוס! {חברה שלי הזדכתה על עגלה חדשה לגמרי בגלל זה}

מקלרן הם טובים

אך יקרים. הבוגהבו עם שלושת הגלגלים וים של פוזה טובים, אך מה-זה מפונפנים! בד"כ גרקו עושה את העבודה היטב, וד"ר בייבי הם זולים ופופולריים.

למעלה