איזה עוד סדרות טובות יש חוץ מהמגן?

BlackShahar

New member
איזה עוד סדרות טובות יש חוץ מהמגן?

זכור לי שהיה שרשור בסגנון מזמן.. ומכיוון שפחות או יותר האנשים התחלפו - אז למה לא לעשות שרשור חדש? אזזז... לאיזה עוד סדרות אתם מכורים חוץ מהמגן? סדרות שאתם יכולים להגיד שהם איכותיים ללא ספק.. *אפשר ואף רצוי לתת גם המלצות לסרטים. למשל, לא מזמן נחשפתי לסדרה פשוט גדולה.. אוז תמיד שמעתי עליה דברים טובים ובסוף החלטתי לבדוק אותה כשהייתי אצל חבר. סדרה באמת טובה(אני אומר את זה מהתרשמות של פרק אחד רק) אך לצערי היא ביס.. (וכאן צריך לצפות מAXN שיעשו את העבודה ויעבירו אותה להוט..) עוד סדרה ממש טובה היא 24. היית חושב שחוץ מהגימיק הסדרה תפול, הרי איך אפשר להחזיק צופה במשך 24 שעות על אמת? אך הם לקחו את הקונספט ואפילו הוציאו ממנו משהו מצויין+ בנוגע לסרטים - טרנטינו אלוהים.. לא בא לי להרחיב עכשיו אבל פשוט תראו את ספרות זולה, קיל ביל, כלבי אשמורת ועיר החטאים(ששם הוא רק עוזר במאי או משהו כזה אבל רואים השפעות חזקות בנוסח טרנטינו על הסרט)..

v e g a

New member
24 דווקא אכזבה אותי

ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים ולא מצאתי בסדרה שום דבר שלא ראיתי קודם,חוץ מהקונספט של פרק שמתאר שעה.זה קונספט נחמד,אבל ההתרשמות שלי היא שזאת סדרה דומה מאוד לאחרות. אבל סדרות כן טובות-הסופרנוס,טווין פיקס(לינץ' מלך),איש משפחה,סאות פארק,סיינפלד,חברים... ובנוגע לסין סיטי-קוונטין לא עוזר במאי,הוא ביים סצנה בשביל דולר. ובהחלט יש דברים טרנטינואים בסין סיטי,אחרי הכל,רוברט רודריגז הבמאי הוא חבר טוב של טרנטינו והם שיתפו פעולה לא פעם...

רילX

New member
אין תוכנית שמשתווה למגן אבל...

אם כבר אז רצח מאדום לשחור.

The Human Torch

New member
בקשר לטרנטינו וסין סיטי...

אתה לא יודע על מה אתה מדבר, הוא סך הכל ביים סצינה אחת. הוא לא עשה יותר מזה בסרט הזה, אז איפה ההשפעות הגדולות? רוברט רודריגז לא במאי פחות טוב מטרנטינו, אז בבקשה. ועכשיו לנושא האמיתי של השרשור. סדרות אחרות שאני אוהב והן ברמה: ניפ\טאק, אבודים. סדרות אחרות שאני אוהב והן גרועות: 24 וזהות בדויה. ;>

BlackShahar

New member
גם אם טרנטינו ביים רק סצינה אחת

רואים שרודריגז מאוד מושפע ממנו.. כל הסרט בסגנון שלו.. לא אמרתי שזה דבר רע... זה אפילו טוב כשמדובר בטרנטינו. אם אתה יוצר אז אתה תמיד מושפע ממה שאתה רואה\שומע\קורא.. אין יוצר שלא מושפע ממה שאלה שהיו לפניו עשו, אתה לא יכול להיות יוצר בלי עבר... בכל מקרה מאוד התרשמתי מהבמאי ואני אדאג לבדוק דברים אחרים שלו..

אם מדברים רק על איכות.

יש את השורה הראשונה מבחינתי: באפי - כן כן, מהחלוציות והמאיכותיות שהיו בטלוויזיה. ג'וס ווידן, יוצר הסדרה. הוא אחד מהיוצרים הגאונים והטובים שיש. אנג'ל - סדרת הבת של באפי. חוץ מעלילה וכו'. הצילום והעריכה בסדרה הזו הם מהמדהימים שראיתי. אגב, שון ריאן (יוצר "המגן"), היה כותב ("פרדוסר), בסדרה כמעט 3 ומשהו עונות. אוז - צריך להרחיב? סדרה מדהימה. הסופרנוס - גם פה אין צורך להרחיב. המגן כמובן נמצאת ברשימה הזו.

למעלה