איזה עוד שיטות יש

שמעתי שזה עולה הרבה,

מאיפה לי כ"כ הרבה כסף,ובכלל..אמרו שזה גם לא ממולץ?

dougie

New member
אפשר לשאול...

איפה נותחת בארץ בחול? אם בארץ אז אצל מי ואם אתה מרוצה מהתוצאות... כו ? לא? אשמח לדעת אפשר במסר אישי אם לא נוח לך להתבטא במסגרת הפורום תודה בכל מקרה מקנא ! דוגי

DarlingAdam

New member
עולה הרבה,

אבל בסך הכל אתה לא מתכוון לעשות את זה בשנה הקרובה, נכון? ולמה לא מומלץ? לא מומלץ בגילך, זה נכון, אבל חכה קצת. לאן אתה רץ? ...למה אתה גורם לי להישמע יותר זקן מסבא שלי? ;)

Sonata Of Tears

New member
גמדון:) יש לך עוד המוווווווון זמן

יש לך הרבה זמן להחליט,אתה עכשיו לא בלחץ של לימודים כזה גדול ואתה גם יודע מה אתה רוצה,שיגיע הגיל שאפשר להתחיל אני בטוחה שתכבל יעוץ פסיכולוגי בקשר למחיר? יש דברים שהם הרבה מעל ערך של כסף

איזה עוד שיטות יש

להשטחת החזה חוץ מהתחבושת ההיא? תמיד שאני שם,אחרי כמה זמן כ"כ כואב לי הגב! וזה מציק..

חחח אנלא גמדד אני 1.60../images/Emo9.gif

ואני יודע שיש לי זמן ואני גם יודע שכסף זה לא הכול... חחחחח אדם
אני לא גורם לך להישמע ככה
אתה פשוט גורם לעצמך להישמע כך:))

Sonata Of Tears

New member
אטדם זה פשוט לא שם של סבא

אדם מה אתה אומר על נחמייה? גדליה? יוקנהיינן?

DarlingAdam

New member
אדם...

זה השם של הסבא של הסבא של כל הסבאים באשר הם. הבחור הראשון שהסתובב באזור ויכול היה בשקט להגיד לכל שאר האנושות, "אני הייתי פה קודם", לו קראו אדם :)

לא כאב לי הגב אף-פעם

אבל תחבושת זה ממש מעצבן.. כשאני לא לחוץ על חזה שטוח לגמרי, אני לובש חזייה של בנות בלי ציצי, קניתי כזאת במידה קטנה יותר במשביר, וזה מועך את הציצי חזק:) לאלפאבטא יש בינדר מקצועי ונוח בטירופ, אבל אין כזה בארץ.. לא יודע על משהו ממש נגיש בארץ.

DarlingAdam

New member
אני מכיר חזיית פרוג,

אבל קשה להשיג, וזה עובד רק אם מראש יש לך ציצים די קטנים. יש המון לינקים לשיטות בין הלינקים של הפורום, אולי יהיה שם משהו מועיל - כל מיני דברים שאפשר להכים בבית וכו' :)

וגם שאני שם את זה

זה לא עושה חזה שטוח לגמרי..אווףף איזה דבר מעצבןןןןן
:( הלוואי והיה לי איזה משהו נורמלי

לי זה דווקא עושה חזה שטוח לגמרי

אבל אני צריך להמנע מלהזיז את פרק הגוף העליון, אחרת זה משתחרר למטה או למעלה ואז זה ממש מוזר ומעצבן.

DarlingAdam

New member
"להמנע מלזוז"

לא נשמע לי הכי יעיל :( יו, אולי תשנה כבר ניק? אתה לא טיפש ולא מכוער. :)

אתה יכול

לבקש מטרנסמן להסביר לך איך מכינים "מייצב ביינדינג" שכזה, מגרביונים ומספריים. טוב, גם אני יכול להסביר לך, אבל למעשה לא הכנתי כזה מעולם.

למעלה