איזה עוול איזה אסון

אדמוני*

New member
איזה עוול איזה אסון

הנה עוד מקרה שמעלה צמרמורת ,איש שורף את אישתו וילדיו, אדם שדעתו לא בראשו , האשה שלמרות כל דרישותה ,לחברה,למשטרה ,לא עזרו. אומרים שלכל דבר יש סיבה ,גם אם זה לא מובן לנו ,הכיצד? ומה אומרת עכשיו החברה ? עוד מקרה שישכח ,עד למקרה הבא,ואז...? שלא נדע מקרים כאילו ,ונקווה שאכן המשטרה לא תזלזל באף אדם,ושאנשים כאילו יקבלו את מלוא העונש למען יראו וייראו.
 

רותי ב.

New member
המשטרה די מזלזלת )-:

בטיפול עקב קריאות לעזרה בנושאי אלימות במשפחה, ואיומים בתוך המשפחה, וכאשר יש זלזול מצד מי שאמור לשמור על החוק, אז מה הפלא שהפושעים לוקחים את ה`חוק` לידיהם. האיש המצית מן הסתם לא ישלם את המחיר כי יטען לאי-שפיות, אבל כמה מתעללים יש שפויים לחלוטין, ומאיימים, ומכים ועוד, ואיש לא עוצר בעדם. זה מפחיד, הסיפור הזה. וההתרשלות של מכבי האש - זה יותר טוב? להביא סולם מהשכן - מה זה צריך להיות???? חלם-לנד, הייתי קוראת לזה.
 
לרותי מליאור

רותי, את מאוד צודקת בענין היחס של המשטרה כלפי התלונות של הנשים המוכות. יש לי חברה שתקופה מאוד מאוד ארוכה היא בבלאגן עם בעלה, אלימות מאוד קשה, אין לה אומץ לעזוב כי יש לה ארבעה ילדים. לפני כחודש שמעתי בחדשות על בעל שרצח את אשתו - היה מדובר באותו אזור מגורים קטן בו היא גרה, נלחצתי וחשבתי שמדובר בה, מהר הרמתי טלפון וכששמעתי את קולה התרגשתי מאושר, אבל רק אז הבנתי כמה עלי להתעקש שתעזוב את הבית ויהיא מה. והיא היום מנסה ללכת לדרך חדשה. אין מה לעשות, אם אדם לא יעזור לו אף אחד לא יעזור לו
 

אדמוני*

New member
אלימות במשפחה

ראשית בשביל זה יש חברים ,ופה נמדד החבר האמיתי שבשעת צרה הוא שם בשבילך ,ועל זה נאמר טוב שכן קרוב מאח רחוק. הרבה מיים יעברו בים עד שיסתדרו דברים ,כי בעל זה שמכה פשוט תועבה לבריות ,אני מאמין שגם לאחר הגט יהיו ימים קשים וצריך להיות זהירים כפליים מאותו אדם שפל. הרבה הצלחה לאותה אשה חזקה ואמיצה .
 

אדמוני*

New member
כוחו של החוק

בטוחני שאם היה מדובר באיש\ה בעלי כוח וממון הדברים היו נראים אחרת ,אך כמה וכמה פעמים אפשר לראות את אותה אשה מתלוננת,וחוזרת על כך מס` פעמים ,הרי למשטרה אין כח ``לשטויות`` כאלה ,המשטרה טובה בלדבר ולבלעשות שרירים ,אני לא אומר שהמשטרה לא עושה כלום ,אך קומץ מהם אכן אוהב את עבודתם , ומשקיע ורוצה לעזור. מי לא התלונן פעם על גניבה של רכוש מסויים, על פריצה ,או ששמע שחבר התלונן וכו`... והמשטרה כל כך אדישה ולעיתים האדישות משתרעת על גבי שעות ,והזילזול בעיניהם כל כך שחצני, ואם מדובר על אשה כל שהיא שמתלוננת והיחס כה מזלזל ,קל וחומר על הדברים הקטנים באמת הווי אומר רכוש .... בושה וחרפה ורק האל יכול לעזור .
 
למעלה