איזה עולם, בנאדם רוצה להתאבד

• פותח הנושא M.Z
  • פורסם בתאריך

M.Z

New member
איזה עולם, בנאדם רוצה להתאבד

מה זה רוצה? משתוקק, וכולם מנסים למנוע את זה, לא נותנים למות בשקט במדינה הזאת.

el presidente

New member
לדעתי..בחירי הפורום צריכים לשבת

ולירשום.."מדריך למיתאבד"...למקרים שכאלה.. אתה רואה..ניתפסנו עם המיכנסיים למטה..והפעם..לא של מישהו אחר.

STIVENZ 426

New member
../images/Emo45.gif אני בפנים!

אמנם לא שמעתי "קנאק", אבל... עכשיו, חזרתי מפגישה עם ה-הורים .. אני? אני פשוט תותח. בנוסף למדריך למתאבד, אני מוכן לכתוב מדריך לפוגש ההורים שלה (או- איך לא לעשות טעויות של טירון בפגישה הראשונה עם ההורים). לידיעתכם, מזרחית לבת ים- יש שמורת טבע יפייפיה, עם גרוזיניים, ערסים, וחיות אחרות. ממש מומלץ לבקר שם, במיוחד במתחם "ג'סי כהן-של הנמרים". אני הייתי, למדתי המון ונהנתי. וחוץ מזה- זה בחינם. רק הקפידו על הוראות הבטיחות- כי אלה נכתבו בדם. 1. אל תוציא ראש, יד או רגל מהחלון. 2. באם מיהו מסמן לך לפתוח את החלון כי הוא רוצה סיגריה, אל תפתח. 3. עדיף בכלל חלונות משורינים. 4. אל תקטוף ילדות קטנות, ואל תתן לאגן להטעות אותך. 5. תן זכות קדימה לחיות, במיוחד לאלו עם המשקפיים והברילנטין. הם זן נכחד. 6. תן זכות קדימה במיוחד לאלו עם הברטולין, הן לא זן נכחד, אבל משמיעות "קנאק" יופי. 7. בפינת היצירה תוכל לבצע יצירות באגנים שבורים ומאוחים- אנא אל תקטוף אגנים בשטח הפתוח. 8. לא לשכוח נעלי הליכה נוחות ומכנסיים רפויות. 9. חוטיני אכיל גם הולך. 10. המקום אינו פתוח בבקרים עד השעות 16:00 בשל האכלת החיות. תודה. מועצת עיריית חולון. אהה, סליחה. הנהלת הפארק.

Eitan240

New member
אוף המתאבדים של היום הם לא כמו של

פעם פעם היו פשוט אוכלים או שותים רעל או תוקעים חרב בלב ושותקים היום כל אחד ניהיה משורר

mendev

New member
ואללה אתם לא בסדר...

אנשים תומכים וממש עוזרים... במקום לבוא ולהגיד למשל... "אחי עזוב את האקדח זה לא שווה את זה...... למה ללכלך את כל הבית, כדורים או תליה יותר נקי" "אחי היא לא שווה שתתאבד בשבילה...... אם תרצח אותה ואז תתאבד זה יותר שווה" "בנאדם מוות זה לא התשובה..... אנחנו עומדים בתור לשם אל תעקוף" "אל תגיד לי שאין לך סיבה. אחת לחיות...... במחשבה שניה אין לך סיבה לחיות" למה לא לתת משפטים חיוביים כאלו ? למה רק שליליות ???

MajorWinters

New member
שיר כתגובה../images/Emo19.gif

הנה עוד אחד שחשב לשים קץ לחייו. אבל החליט לוותר. מתוך "שיר הנגר" המשך ל"שיר השרברב" "... את הקופה שכח הנגר האידיוט ועל מהות חייו החל לתהות. מהסבל חשש והחל לפחד והחליט הנגר שעליו להתאבד האם בירייה? זו לא חוויה יתלה עצמו עם חבל? רק מהמחשבה נכנס לאבל גז קטלני? זה לא חושני כיתת יורים? מה יגידו החברים יקשור עצמו לפסי רכבת? ופתאום ראה מגבת! צייר לו בראש כמה קווים ופתאום החליט- חייו הם טובים! ..." אז פעם הבאה שתחשבו להתאבד, לפחות תחשבו על רעיון מקורי יותר משל הנגר שיר השרברב שיר הנגר

למעלה