איזה עולם נפלא

איזה עולם נפלא

איזה עולם נפלא צבאנו הנהדר והמפואר, הצבא ההומני היותר בעולם, פלש הלילה לשכונת סג'עיה בעזה והרג שם בצורה הומנית תינוק בן שנתיים. כן, באמת זאת פעולה יפה, נקיה והומנית למופת, כל הכבוד לצה"ל, וזה ללא ספק מחזק את המנהיגות הפלסטינית החדשה בראשות אבו מאזן ומעודד כל פלסטיני באשר הוא לאהוב את מדינת ישראל ולהתנגד לפיגועים. ורק נשארת הבעיה של ידידתנו היקרה, בעלת בריתנו הדמוקרטית למופת, שחייליה בעיראק המשוחררת יורים יום יום והורגים מפגינים עיראקים בעשרות. מה לעשות עם העיראקים החוצפנים האלה, שלא מבינים שנשיא ארצות הברית בכבודו ובעצמו בא לשחרר אותם והם עוד מעיזים להפגין? איך הם לא מבינים שאחרי כל כדור שיורים החיילים המשחררים צריך לצעוק במקהלה את המנטרה" "תודה אדון בוש, כל הכבוד אדון בוש?" באמת סתומים.

ולחשוב../images/Emo54.gif

שבנוסף לכל זה יכול להיות שיום יבוא בעתיד ומופז יהיה אז ראש ממשלה(תפו תפו תפו)

idoz

New member
אני מבין ש...

אני מבין שהמחבלים שעשו את הפיגוע במקום של מייק התכוונו לעשות שם משהו פיצוץ?

doresh shalom

New member
אל תשווה

בין צהל לאותו אירגון טרור שהמחבלים היו שיכים אליו צהל הוא צבא הוא לא אמור להרוג אחזרחים חפים מפשע (חוץ מזה שהם ערבים) לא כמו אירגון טרור שהורג ללא אבחנה (לא שאני מצדיק אותו)

doresh shalom

New member
אם

אתה חושב שלצהל ולאירגון טרור יש את אותה מחויבות מוסרית אז אתה משווה וחצי

למה צה"ל הורד אזרחים

לפי אמנת זנוה, לככוחות מזוינים אסור להסתתר בתוך אוכלוסיה אזרחית. טם היו הטרוריסטים על אמנה זו, הם היו מרכזים את כוחותיהם מחוץ למקומות יישוב, כמו שעשו לדוגמה הפרטיזנים במלחמתם נגד הגרמנים. כאשר טרוריסט מסתתר בקרב האוכלוסיה הואמאלץ את הצבא להלחם בשטח בנוי מאוכלס וכתוצאה מכך נהרגים אזרחים, ולפעמים גם תינוקות. אם הצבא לא יעשה זאת ימותו הרבה מאד אזרחים ישראליים!! כןךנו מקווים שהפלסטינים יסכימו לוותר על ילום פלסטין מהים עד הנהר ושנגיע להסדר, אבל עד אז, המלחמה חייבת להמשך ואסור לנו להפסיד במלחמה הזו

ממש לא בסדר

אני לא מבין למה אנחנו צריכים להלחם בעזה, ביהודה, בשומרון, בגליל ובנגב? למה מה קרה? הנה, לפני 60 שנה התנהגנו ממש יפה, הלכנו למחנות, נכנסנו לתאי הגזים, לא נלחמנו ולא פגענו באלה שהשמידו אותנו. בתמורה, זכינו לאהדה כללית מצד העולם. טעכשיו, איזה בעיות אנחנו עושים.... הנאצים רצו להשמיד את כל היהודים. והערבים? בסך הכל רוצים להרוג חלק מאיתנו ולגרש את היתר מפה? אז למה אי אפשר פשוט לקום וללכת? למה צריך לעשות מזה בעיה כזו? אז למה להלחם עכשיו, להרוג ערבים, להכעיס את הגויים? למה? למה?

זה היה מצחיק

זה היה מצחיק אילו לא היה כל כך עצוב. המדינה החזקה ביותר במזרח התיכון עם אחד הצבאות החזקים בעולם, עם טנקים ומטוסים ומסוקים ומאות פצצות אטום, רומס תחת רגליו מליוני בני אדם ועוד יש לאדם שפל כמוך החוצפה להשוות עצמך לקרובנות השואה. גועל נפש!

ורדה'לה, בואי עצמי עיניים לרגע

הכוח הצבאי של המדינה שלנו הוא הדבר היחיד שמצליח למנוע את השמדתינו הפיזית. אם נפסיק להשתמש בו, מה יקרה? נניח לרגע שאנחנו מניחים את נשקנו ואומרים: מעתה והילך אנחנו נתנגד לטרור רק בצורה פסיבית! לא נעשה סגרים, לא נטיל עוצר, לא נעצור במחסומים אנשים ובודאי שלא נעסוק בחיסולים! מה יקרה אז? האם לא תהפוך ישראל למרחץ דמים? ובואי נניח ההיפך: ארגוני הטרור מכריזים שהם מניחים את נשקם ונותנים לאבו-מאזן מנדט להגיע להסדר עם ישראל בדרכי המו"מ! מה יקרה אז? האם לא תוקם מדינה פלסטינית עצמאית בגבולות 67 פחות או יותר עם או בלי שרון? אנחנו לא ה bad guys בסיפור הזה!

אתה מגזים אם אתה טוען ש-

צריך להמשיך להרוג אזרחים חפים מפשע כדי להמשיך להתקיים

superkid

New member
שטויות!

גברת ורדה כהן סילבר- את מדברת שטויות!!! צה''ל לא הרג בטעות את התינוקת. וגם אם כן- מה את מעדיפה שמחבל ירצח את המשפחה שלך??? לא נכון? אז שבי בשקט ותני לצה''ל לבצע את עבודתו. גם אם זה כרוך פה ושם בלהעיף מטרדים מהדרך- לתפארת מדינת ישראל!
פשוט מעצבנת אותי השאננות של השמאל כשיש פיגועים ונרצחים אנשים מהעם שלהם, וכשהורגים טרוריסט שהרג המון ילדים- כל השמאלנים יפי הנפש דואגים שלא יהרסו לו את הבית. אתם כאלה צבועים....תגידו תודה שנותנים לכם לחיות כאן...

למעלה