איזה עולם קטן

איזה עולם קטן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני עובדת בעבודה שיש בה מן מדריכים שכאלה בכל הארץ..(סיפור להסביר מה התפקיד) שבוע שעבר אחת הבנות שמדברת עם המדריכים אמרה איזשהוא שם של מישהו שחשבתי שאני מכירה,במקרה שאלתי אותה על הבחור הזה,מסתבר שזה אותו אחד!! לקח לנו יומיים לאתר אחד את השני (עד שאחת מהבנות דיברה איתו) בסוף יצא שהוא זכר אותי. דיברנו וקבענו שהוא יקפוץ אליי לעבודה שלא ראינו אחד את השני!! אחרי 12 שנה!!!עד כיתה ו' היינו חברים שכאלה... שאלוהים יעזור לי!! הוא השתנה!!!! מאווווווווד!!!! תשאלו את דקלוש,איזה מפגש היה שם...הייתי בהלם איזה 5 דק'. בסוף קבענו להיפגש עם עוד איזשהיא בחורה שכבר נשואה ועם ילדונת מקסימה..ואולי עוד 2 חבר'ה שהיינו מן חבורה של חנונים שהסתובבה אחד עם השני
קרה לכם משהו כזה??

Diklush24

New member
כן כן,אני עדה ../images/Emo13.gif

לזה שיעלי ראתה מישהו שלא ראתה 12 שנה היום בעבודה
בהחלט עולם קטן,לי לא קרה מקרה כזה..

DIGITAL MAN

New member
אישתי פגשה מישהו אחרי 25 שנה

היא היתה באיזה הצגת ילדים ולא ראתה באותו רגע את המופע, אז שמעה קול מאוד מוכר לה מהעבר הרחוק, היא הסתכלה לעבר הבמה והיה לה קצת קשה לזהות אותו בהתחלה, לאחר המופע היא ניגשה אליו וקרא לו בשמו, לקח לו זמן להבין מי זאת, וגם הוא היה בהלם שזיהה אותה, הם דיברו כמה פעמים בטלפון,אך שוב הקשר נרדם כנראה, עולם קטן

ס22ית

New member
חופשי...

מאז שהתחלתי לעבוד נתקלתי בכמה מקרים של "עולם קטן"... גיליתי שאשתו של אחד העובדים שלנו עשתה לי חפיפה כשהתחלתי את השירות.. גיליתי שמישהי שעובדת איתי עשתה בייביסיטר על חברה טובה שלי.. ואבא של מישהו שיצאתי איתו לפני מלא שנים התחיל לעבוד אצלנו לא מזמן.. צר עולמי כעולם נמלה

למעלה