איזה עולם קטן!!!

העין ה 3

New member
איזה עולם קטן!!!

לכל מי שעקב בדריכות אחרי ההתכתבות ביני ובין עלמה מעל דפי הפורום, והתאכזב כאשר העניינים התחילו להתחמם ועברנו למסרים אישיים... ובכן, אנחנו מכירות! לא סתם מכירות, היא אפילו היתה אצלי בבית. אני גרתי בעבר עם הבוס שלה לשעבר...

עלמה 3

New member
עין , ארץ קטנה עם שפם ../images/Emo24.gif

אני פשוט עדין המומה........אך זה התגלגל אליך...פשוט קטע אני זוכרת את הנסיך שלך !!! מתרוצץ , קטנצ'יק, כזה מתוק.... עכשיו יש לך סיבה טובה להגיע למפגש...ונראה אחת את השניה.... הרבה לדבר וחוויות...בשפע

העין ה 3

New member
כבר התחלתי להכין את בעלי

עוד לא אמרתי לו על המפגש, נחכה למוצאי שבת אחרי שיאכל טוב אצל אמא שלו... אבל סיפרתי לו שפגשתי חברה ותיקה בפורום, ושאני המומה וכו' וכו' וככה כשאספר על המפגש זה לא יהיה בשביל לראות חברים וירטואליים אלא חברה ישנה (אל תיעלבו
זה רק טקטיקה בשביל שיסכים - ברור שאני באה בשביל כולכם...) וואו, עלמה, איזה חיבוקים ירוצו שם... (ואני אביא כדורי שוקולד לקינוח)

עלמה 3

New member
עין פשוט נפלא, והטקטיקה עוד יותר

ועכשיו אני עוד יותר מתרגשתתתתתתתתתתתתתתתתת כנראה ששום דבר לא מיקרי עלמה

העין ה 3

New member
המשפט הזה נשמע לי מוכר...

שום דבר לא מקרי? את בטוחה? ודרך אגב, בזכות י.ש. (הבנת, נכון?) הכרתי את בעלי... אבל את הסיפור המלא אני אספר לך כשניפגש.

1נתי 1

New member
וואו

איזו התרגשות ממש חשה את הציפיה באויר לא מאמינה שתצלחנה להחזיק מעמד עד שבת הבאה ממש עולם קטן

rolan

New member
עין 3 אני גאה בך!!!

את משהו!!! חייבים לפגוש אותך אוהבת את הדרך שלך אכן, טקטיקה מעניינת...

*יערית

New member
תשמעונה אם כל ההתרגשות ויש הרבה

אני חושבת שמגיע למעוף ככה על החשבון לפגישונת הקטנה הזו בינכם קפה שחור מבושל...מבושל וחזק הוא אוהב.... ככה זה התחיל לא?
העולם אכן קטן.....ולי זה קרה עם השכנה שלי לשעבר ממש דלת מולי

למעלה