איזה עונש מגיע לאנס?

מעמקים39

New member
איזה עונש מגיע לאנס?

אני חושבת שאונס זה רצח. זה רצח שבו הקורבן
מת אבל נשאר בחיים. מה העונש על דבר כזה?
האם מספיק לכלוא אדם שאנס?
אני מתנגדת לרצח ולכן לא יכולה לתמוך בעונש מוות.
כל מה שעולה בדעתי מלבד למנוע את חופש הפעולה של העבריין,
זה לגרום לו להבין מה עשה ולהצטער.
הבנה עמוקה ומשמעותית, טיפול עמוק באישיותו הרקובה.
אני מנסה להבין איך אדם מסוגל לפגוע בצורה כה אנושה
באישה. מנסה ולא מצליחה.

את לא בעד הוצאה להורג, אך מה עם עין תחת עין?

האם היית מסכימה שיחבלו באיבר מינו?
האם את בעד סירוס כימי?
אני כתבתי פה שהמדע מסוגל להרוס את מרכז האלימות והמין במוח, ומידד (שיש לו תואר בנוירופסיכולוגיה) העיר שאין מרכז מוחי אחד לפעילויות. בכ"ז אני סבורה שמחקר מתאים יגלה איך לנטרל את האלימות ואת המין במוחו של פושע.

אני חושבת שנשים רבות (וגם גברים הגונים)

שיביאו לפניהן את בעיית האונס, תסכמנה שיש לסרס, ואם אפשר להרוס את החלקים במוח האחראים על האלימות והמין, הן אפילו תשמחנה שהאפשרות קיימת.

מעמקים39

New member
פעם יצא לי לדבר עם אנס שעבר סירוס כימי

התרשמתי שגם עבר טיפול פסיכולוגי עמוק.
הוא הביע צער על מעשיו ושמח על הסירוס.
חבל שלא מטפלים בנאנסות באותה מסירות.
דעתך?

דעתי שבנאנסות צריך לטפל טיפול פסיכולוגי מסור

וממושך, וכן להקל עליהן מכל בחינה אפשרית, כי רווחה חומרית תורמת לרווחה נפשית.

Berethor

New member
סירוס כימי נחשב ליותר הומני מאשר סירוס פיזי

למעשה סירוס כימי כולל נתינה של הורמוניים נשיים לאנס, מה שמוריד את רמת האלימות והתוקפנות שלו.

Berethor

New member
סירוס כימי זה למעשה הורמוניים נשיים

זה ההפך מטסטוסטרון, שכידוע מעלה דחפים מיניים ואלימים, לטוב ולרע.

meidadc

New member
אסטרוגן זה לא ההפך מטסטוסטרון

הוא פשוט מדכא את הייצור שלו

Berethor

New member
אם זה מדכא אז זה מנוגד

חוץ מזה עובדה שזה מוביל לסירוס כימי, שזה בעצם אומר שיש לזה השפעה הפוכה מזאת של הטסטוסטרון. זה ששני ההורמונים קיימים גם אצל גברים וגם אצל נשים זה לא הנקודה פה, כי זה עניין פה של רמות, מה יש יותר, באיזה רמות לכל אחת ואחד, ואיך זה בא לביטוי.

pov2

New member
ואיזה עונש מגיע למשחררי אנסים?

כוונתי לכל אותם שופטים שכבר הרשיעו את הנאשם באונס, הקריאו פסק דין חמור ואז- גזרו עונש מגוחך, שאפילו על זריקת נעל ומעילת כספים מקבלים חמור ממנו.
ובכן- איזה עונש להם מגיע?
מדוע אותם שופטים, בניגוד לרופאים- חסינים מפני הרשעה ברשלנות?

הרי במקרים רבים מאוד של עבירות מין ואלימות בתוך ומחוץ למשפחה, מדובר בחשודים שכבר שוחררו בעבר תוך זמן קצר, על אף שהחוק אפשר זמן ארוך מאוד בכלא.
האם לא הגיע הזמן שמשחרריהם ישאו באחריות??

מעמקים39

New member
הרע תפקידו להיות רע

אבל כשהטובים הופכים לרעים, הם יותר גרועים מהרעים.
השופטים בעיניי גרועים מהאנסים כשמשחררים אותם
עם עונשים מגוחכים.

Berethor

New member
תפקיד השופט הוא תפקיד עם הרבה השפעה

לכן שוחד לשופטים למשל זה דבר כל כך חמור. אבל אם השופט נותן גזר דין בעייתי על דעת עצמו, מה אפשר לעשות עם זה? זה השיפוט שלו, גם אם הוא לא כזה טוב. חוץ מלערער אי אפשר לעשות כלום.

pov2

New member
כי נפגעות התקיפה לא מעניינות אותם בכלל

כשיש נושא שכן מעניין אותם- מעבירים אותו בחוק ואפילו במהירות יחסית.

Berethor

New member
לדעתי כל מקרה לגופו

מאוד תלוי באיזה סוג של אונס מדובר, כי יש אנשים שמנסים לתייג לזה אלף ואחד דברים. הדעה שלי זהה בנושא גם לגבי רצח אגב, למשל רצח בריבים בעולם התחתון זה לא חמור באותה מידה כמו רצח של סתם אדם חף מפשע שהלך ברחוב ורצחו אותו בלי סיבה הגיונית. אני מבין את תפיסת העולם שלך שאונס הוא כמו "רצח הנפש", גם אני חשבתי ככה בעבר, ואני עדיין מאמין שבחלק מהמקרים זה אכן ככה, אבל לא לא חושב שבכולם, אולי היו אנשים שלא נעים להם לשמוע את זה, אבל האמת היא שבמקרים של מה שנקרא אישה מבית טוב זה יותר חמור מאשר במקרים של מישהי שגם ככה יש לה חיי מין מפוקפקים. בשני המקרים אונס הוא דבר רע, אבל לא בשני המקרים הפגיעה היא זהה, אדם "תמים" תמיד יפגע יותר מעברות מאשר אדם עם רקע מפוקפק, זה ככה בכל נושא.

לגבי עונש, לדעתי יש מקרים חמורים במיוחד שאנס אפילו ראוי לעונש מוות, ויש מקרים שהוא שלעונש קל יותר, כמו מאסר. יש שיראו בסירוס פיזי עונש ראוי לאנס, אבל שחושבים על זה לעומק באותה מידה כבר יכולים להרוג אותו כבר וזהו, כי גם פה מדובר בפגיעה רצינית בסופו של דבר. לגבי סירוס כימי, אני חושב שזה עונש ראוי, במיוחד במקרים של אנסים סדרתיים. לגבי הסיבות שאדם אחד אונס אדם אחר, יש לזה כמה סיבות עיקריות, א' אופי סדיסטי של מישהו שנהנה ממין פוגעני, ב' מישהו שרוצה מין ולא אכפת לו אם הצד השני מעוניין או לא, ג' מישהו שלא מבין שמה שהוא עושה נתפס כאונס, זה במיוחד במקרים גבוליים או מקרים של דברים שרחוקים מהקונספט של האונס הכי מוכר וברור שיש.

GreenMamba

New member
כזה מניפסט של האשמת הקורבן מזמן לא ראיתי

"האמת היא שבמקרים של מה שנקרא אישה מבית טוב זה יותר חמור מאשר במקרים של מישהי שגם ככה יש לה חיי מין מפוקפקים."

מה שמביא אותנו ישירות ל"השופט הקל את העונש כי לא צעקת ולא היית בתולה"

לא יאומן שבמרחב פמיניסטי עאלק נותנים לדעות מזובלות כאלו להתגלגל חופשי ובאין מפריע.

Berethor

New member
לא להוציא דברים מקשרם

נכתב בהמשך "בשני המקרים אונס הוא דבר רע, אבל לא בשני המקרים הפגיעה היא זהה, אדם "תמים" תמיד יפגע יותר מעברות מאשר אדם עם רקע מפוקפק, זה ככה בכל נושא."

למעלה