איזה עורך אתרים (חינמי) מומלץ לעריכת אתרים בעברית ?

איזה עורך אתרים (חינמי) מומלץ לעריכת אתרים בעברית ?

היי, ניסיתי לערוך את דפי האתר שלי דרך ++Notepad, הבעיה שקשה מאוד לערוך איתו טקסטים בעברית. אם למשל מופיע לי בדף הטקסט הבא:

אאאאא בבבבב גגגגג דדדדד ההההה

ואני רוצה לערוך למשל את המילה "בבבבב", אני שם עליה את הסמן ומתחיל להקליד, אבל משום מה ההקלדה מופיעה על המילה "דדדדד". אז כדי לערוך את הטקסט אני נאלץ להעתיק את כל הפיסקה למעבד תמלילים אחר כמו וורד, לתקן אותה, ואז להעתיק חזרה ל ++Notepad, שזה ממש לא נוח.

איזה עורך אתרים כן מתאים לעריכה נוחה של טקסטים בעברית?

שאלה נוספת, דרך איזה דפדפן אתם גולשים, ולאיזה זום הוא מכוון?

100%? 125% 150% ? למשל כשאתם גולשים באתר חדשות כמו ווינט, באיזה זום אתם רואים את הטקסט כמו שצריך כך שנוח לקרוא אותו? האם אתם נשארים כל הזמן באותו זום או שאתם משנים אותו עבור כל אתר שאתם מגיעים אליו?

מצאתי פיתרון לבעיית העברית

כדי לערוך את הטקסט העברי אני מעביר את התצוגה לצד ימין (Ctrl+Alt+R) ומבצע את העריכה, ובסיום אני מחזיר את התצוגה לאנגלית (Ctrl+Alt+L) וממשיך לערוך את הקוד עצמו.

עכשיו, מה בקשר לזום? לאיזה זום הדפדפן שלכם מכוון? האם זה כרום?

לאיזה גודל פונט כדאי לי לכוון את האתר כדי שיהיה לאנשים נוח לקרוא באתר בלי לשנות שום דבר ובלי לעשות זום?

לא יודע בקשר לאחרים

אני משתמש בקונקרור (דפדפן ברירת המחדל של סביבת KDE), בלי לשחק בzoom. המסך שלי ברזולוציה 1024X768, (מסך קצת ישן אבל בזה אני גולש בבית).
&nbsp

נשמעת רזולוציה ממש נמוכה... לא הגיע הזמן לשדרג?

אני חושב שלמחשבים בשנות ה 80 הייתה רזולוציה כזו...

ינוקא1

New member
בקורס שלמדתי באינטרנט

המנחה המליץ בין השאר כמה המלצות לגבי טיפוגרפיה -

1. בין 15px ל22px לטקסט רגיל (דהיינו לא כותרות וכאלה).
2. line spacing בין 120% ל150%
3. בין 45 ל90 תווים לשורה בעמודה אחת.
4. בחירת הפונט - כזה שמשקף את מה שאתה רוצה להביע בטקסט (שמרני , חופשי , שובב וכו').

זה מהקורס המדהים הזה (שסיימתי כבר) , ממליץ בחום :
https://www.udemy.com/design-and-develop-a-killer-website-with-html5-and-css3/

FreeSoft

New member
גוגל זו פרצת אבטחה

ולעבוד ישירות עם su גם בעיתי בפני עצמו
sudo pacman -S gedit

למעלה