איזה ענק הקטע שרוג´ר מתעצבן

Yael Floyd

New member
איזה ענק הקטע שרוג´ר מתעצבן

למי שלא מכיר, רוג´ר מנסה להתחיל לנגן את pigs on the wing אבל הקהל כל הזמן צועק ומוחא כפיים, אז הוא ככה עושה פריטה אחת והם ממשיכים, עושה עוד אחת והם ממשיכים, אז הוא עושה oh, fuck you! I´m trying to sing this fucking song! I mean I don´t care, if you don´t wanna hear it, you know.. fuck you.. I´m sure there´s alot of people here who do wanna hear it so just be quite! ואז הוא אומר דברים שאני מבינה אבל אני לא יודעת להסביר... בעעע.... אבל הוא נורא מצחיק

Eclipsed 0

New member
יש בזה משהו.

אני חושבת שהוא הבריטי הראשון שיצא לי לשמוע אותו מדבר ככה.

כן, הוא אומר כל מיני שטויות

ומבקש מאנשים להפסיק לירות זיקוקים. קטע מצחיק לאללה.

זה לא נשמע ממש כמוהו..

מהראיונות ששמעתי שלו, אין לו מבטא כזה כבד.. ולא יודע... זה לא מתאים לו... מילא לירוק, זה על מישהו אחד שעיצבן אותו.. אבל להפסיק את השיר,ולצעוק על קהל שלם.. לא יודע..

Yael Floyd

New member
דווקא מה שהוא אומר שם נשמע כלכך

מתאים לו... "אם אתם לא רוצים לשמוע את השיר בסדר, אבל אני בטוח שיש כאן אנשים שכן רוצים לשמוע. אני רוצה לשמוע." זה נשמע לי כמוהו.............

meandmeandme

New member
כן!

זה גדול! קצת מראה למה הוא החליט לכתוב את החומה אבל גדול! וזה די בטוח אמיתי, יכול להיות שזה לא אבל אני בטוח שאם תחקור מספיק תוכל למצוא מישהו שהיה בהופעה ההיא, או בהופעה דומה שהוא עשה דבר דומה.

ALMIGHTY

New member
המממ...

אם חושבים על זה- במבטא בריטי זה מושלם...רק להכניס bloody במקום ה fucking

CaerBannog

New member
../images/Emo85.gif

החומה התחילה בכל הסיפור הזה שהוא ירק לילד בפנים העלה אותו לכוכבות, ואז דפק לו סמוכטה ענקית לפנים (ואז גילמור סירב לנגן וברח משם) כמו שעולם המוזיקה כיביכול עושה לו, או לכל אומן אחר, או בכלל כפי שהעולם כביכול עושה לבני אדם, וזה ה שהוא מנס להעביר בחומה מינוס פלוס

meandmeandme

New member
איזה מגניב!!!

בחיפושים אחר הקטע הזה מצאתי גרסה של פיגס און דה וינד שיש את החלק הראשון ואז סולו של איזה דקה או שתיים ואז את השני...
זה מגניב לאללה! אז.... אמממ למרות שבנתיים סבבה לגלות דברים חדשים אני ממש רוצה את זה שהוא מתעצבן אז איכפת לכם לשים לי את השם של הקובץ?

CaerBannog

New member
הינה

Pink Floyd - Waters gets mad (Live & Rare).mp3 איך קוראים לקובץ שאתה מדבר עליו?
שמעתי לפני כמה זמן את "תראו את אמילי משחקת" בגלגגלץ.. חשוד חשוד

meandmeandme

New member
תודה!

מה שאני מדבר עליו זה פשוט פיגס און דה וינג רק שזה מצויין כRare

למעלה