איזה ענק

m O r P h E u S

New member
איזה ענק

יו אני לא מאמין שיש פה פורום כזה!!! די אני מת מצחוק!!! לא עכשיו באמת יש לי שאלה! נכון שאתם תנועה סוציאליסתית? אז מה אתם עושים למען הסוציאליזם ואיך זה שיש לכם פאנקיסטים אצלכם בתנועה (אין לי בעיה עם פנקיסטים יש לי אפילו כמה חברים פנקיסטים) פאנקיסטים הם אנרכיסתים לא?

מורפיוס...אתה מביך את עצמך.

צ´מע... ואני אקצר ככל שאני יכולה. אנחנו תנעוה שמחנכת לסוציאליזם, כן. אבל אנחנו גם תנועה שמחנכת למרד חברתי מקיף. הסיבה שיש לנו פאנקיסטים בתנועה (ופאנק רק מתקשר מבחינה סמאנטית לאנרכיזם... האמת היא שאין קשר), היא שפאנק זו תנועה שמבוססת על עקרון המרד. חוץ מזה, החכמים והבוגרים שבפאנקיסטים, ויש מאט מאוד כאלה, יודעים שאין דרך טובה יותר להיות אקטיבי, מאשר לקחת חלק בתנועה עם 100,000 חניכים שכולם מחונכים למרוד. ואין תנועה כזאת בארץ, חוץ מהנוע"ל. רוצה לספר לנו על עצמך?

זיו, צ´מע...

אני לא יודעת באיזה קן אתה, או מי הקומונרים שלך (תגיד לי באיזה קן אתה, אני כבר אדע לבד מי מקמנר שם)... אבל אתה נשמע כאילו בגישה מאוד עויינת כלפי התנועה...אתה קיבוצניק או משהו? (שלא תעיזו להעלב- קיבוצניקים!) כי זה בדרך כלל גישה שרווחת אצל קיבוצים- לשנוא את התנועה כי מכריחים אותם להיות שם... כי מכריחים אותם להדריך, לצאת לסמינרים וכ"ו- כי הקיבוץ משלם. אם אתה לא קיבוצניק- מאיפה, לעזאזל, הגישה העויינת הזאת כלפי התנועה? כאילו פדיחה לך להיות חניך.

צ´מעתי...

ובכן... הנושא נפתח כאן ע"י ילד שאני מכיר (ובמקרה הוא גם המתופף של להקתי...), והוא כל שניה צוחק עליי על זה שאני בנועל, והוא לא היחיד, כך שיוצא שאני לא "גזעי" כי אני בנועל... את מה שכתבתי ואת הגבת לו, כתבתי בצחוק לחלוטין, ודי חבל שלא הבנת את זה... אם הייתי מתבייש בזה שאני בנועל אז לא הייתי עושה... אמממממממ... אין לי מושג, בקיצור אוהב אני את התנועה את מאוד ואין אני מתבייש בה כלל וכלל... אני, זיו גרינברג, שילמתי מיסי קן, ולכן אני חייב להשאר בתנועה... סתם... זאת רק אחת הסיבות... אמא לא מתה על הרעיון, שיותר מ1000 שקל בשנה הולכים לתנועה זו, וחבריי לועגים לי, אז זה אומר שאני לא מוכרח כלל וכלל!!! עכשיו ההרצליאנים (וו) שבכל זאת בנועל יורדים עליי כי אני כנס לפורום, בטענה לזה שאני משועמם... החיים מצחיקים... הקיצר, אני זיו גרינברג, חבר גאה ולא קיבוצניק, בנועל (אני מהרצליה וו!!!)... יום טוב

המממם...

"יודעים שאין דרך טובה יותר להיות אקטיבי, מאשר לקחת חלק בתנועה עם 100,000 חניכים שכולם מחונכים למרוד". נו, באמת... "החכמים והבוגרים שבפאנקיסטים, ויש מעט מאוד כאלה". אולי אם לדעתך כל מי ששומע פאנק הוא פאנקיסט אז כן...

MissUnKnown

New member
טוב...

קודם כל לא כל הפנקיסטים הם אנרכיסתים.... ואנרכיה זה סוג של משטר....אתה תלמד על זה באזרחות מתי שהו.... וכן יש כמה אנשים בתנוע....שחושבים שאנרכיה זה המשטר הנכון...ויש כמה שלא...הכל תלוי באדם

פאנק זה טוב לתנועה

קודם כל אני שמח להגיד שאני לא פנקיסט - מסיבה מאוד פשוטה ... אני פשוט לא! דבר שאני רציתי לציין שאני בתור בן אדם שמאוד מאוד מאוד מאמין באנרכיזם ומקשיב לפאנק (אולי המוזיקה הכי ערכית שיש דרך אגב) מוצא את עצמי בתנועה בצורה מאוד טובה... אין שום התנגשות לפי תפיסת העולם (המאוד יפה דרך אגב ) שלי. אם תקשיב טיפה לפאנק תגלה שהמסרים ששרים אליהם (לא תמיד ) מאוד תואמים את רוח התנועה. אני ממליץ לכולנו לחפש טוב טוב להקות שבאמות עשו מהפכות מדהימות כמו crass או minor threat ולהקשיב טיפה למסר. וזהו אמיר שלם (סיסי למי שמכיר את הבדיחה הישנה הזאת) קן קריית חיים גרעין צעצוע

המממם...

1. אין ממש פאנקיסטים בתנועה. 2. פאנקיסטים הם לא בהכרח אנרכיסטים.

יש פאנקיסטים בתנועה ו...

אנרכיה והתנועה זה לא הדבר הכי מנוגד כי בהס"כ אתה יכול לעשות הכל בקן מה שאתה רוצה כמעט כל עוד אתה לא פוגע במישהו אחר ובאנרכיה אף אחד לא אומר שאתה צריך לפגוע באחר בגלל שאתה אנרכיסט. אז זה בכלל לא מנוגד.!

למעלה