איזה ענק

kirkhammett

New member
איזה ענק

גיליתי היום באחד הארונות שלא נגעתי אף פעם בהם קלטות ווידאו שאבא שלי הקליט יש שם כמה סרטי אימה ישנים של היצ'קוק ראיתי שם משהו הציפורים יש למישהו מושג מזה על מה זה שווה?

DoctorSatan

New member
אחד הקלאסים של היצ'קוק

סרט מאוד טוב, ראיתי אותו כשהייתי קטן. סרט שמספר על להקת ציפורים שהתפרעה בעיירת דייג קטנה והתחילה לתקוף את התושבים. סרט ההמשך לא משהו אבל זה סרט ממש טוב

[אני חדשה].ויאפ ראיתי את זה..../images/Emo26.gif

כשהייתי קטנה ראיתי את זה.... בתור ילדה קטנה זה הפחיד אותי מאוד,אני לא יודעת אם עכשיו זה עדיין יפחיד... אם אני לא טועה בסרט יש מסיבת יום הולדת של ילדים ואז פתאום יש מתקפה של שחפים והם אחר כך רודפים אותם וכל מיני כאלה...

DoctorSatan

New member
נצל"ש:

כשהייתי קטן הקלטתי סרט (לפני 10 שנים בערך) שזה לא היה סרט אימה של ממש אבל אהבתי את הסרט הזה והקלטת נאבדה לי! זה סרט על טרול (כן כן טרול) שהיה מטיל אימה על הילדים של איזה עיירה באמריקה עד שהמבוגרים תפסו אותו, כבלו אותו בשרשראות ברזל וקברו אותו חי מתחת לעץ גדול באיזה יער, ויש איזה חבורת ילדים שבטעות מעירה אותו והוא מתעורר ומזמן עוד טרולים וביחד הם מפחידים ילדים וכל ילד שהם נוגעים בו הופך לבובת עץ קטנה אותה היה הטרול שומר ושואב לתוכו את הנשמה של הילדים. הילדים נעזרים באיזה לא יוצלח מטומטם כדי לעזור להיפטר מהטרולים (זה החלק הקומי של הסרט). אני יודע שזה נשמע כמו סרט דפוק אבל ראיתי אותו לפחות 20 פעמים ולא השתעממתי ממנו אבל אני לא זוכר את שמו. מישהו מכיר אולי?

cj20

New member
עם ארנסט?

נסה בפורום סרטים, נראה לי שדברו על זה ממש בשבועות האחרונים...

VAMPhantom

New member
סרט מעולה...שאגב ../images/Emo91.gif

לא לגעת ולא לראות את ההמשך הדבילי (הציפורים-2)

למעלה