איזה עצביםםםםםםםםםם

מיטללל

New member
איזה עצביםםםםםםםםםם

יאללה בואו נממש את יעוד הפורום- הגיע העת להתלונן על המין השני
ותנחיל איתי... אני רוצה להתלונן על אחד, שהביטוי "גם אופה וגם יופה", נכתב עליו (או שלא) אבל הוא גם וגם וגם..... גם מציק גם מטרידן גם לא יוצלח הלוא זה..... השעון מעורר שלי
שתודות לו היום אני עומדת לאחר בסביבות החצי שעה וירצחו אותי
(ותודות לעצלנות שלי) (שאני אחזור אני אספר על עוד, הפעם לא על דוממים:))

HyPeR SoNiC

New member
מיטלי.....

קודם כל, תנחומיי.... מקווה בשבילך שלא יתייחסו לאיחור בחומרה... ועכשיו לתלונה קטנה ממני.... היה כביכול איזה מחקר שנעשה פעם ע"י מישהו אנונימי, נבחן ע"י (כנראה) קבוצה מאוד קטנה של אנשים, ופורסם (או שלא) באיזה מקום אנונימי... והמחקר הזה אומר שקצב ההתבגרות של הבנות הוא יותר מהיר מזה של הבנים... עכשיו, עד עכשיו, כמעט כל הבחורות שיצא לי להכיר והן בגילי, הן ילדות קטנות... אבל אולי אני הוא היוצא דופן.... אבל כתוצאה מה"מחקר" הזה, נוצר פה מצב שבחורה בת 17 יוצאת עם גבר בן 30 וזה בסדר גמור, וכשאני מכיר בחורה בת 19 ומציע לה לצאת, היא אומרת לי "אבל אתה קטן...." (למרות שעוד פחות מ-3 חודשים אני אהיה בן 19)... כאילו............... מה!?!?!? הגיל הוא סתם מספר שבתאכל'ס לא מעיד על כלום (מבחינת האופי והבגרות). וחבל שיש מעט מאוד בחורות שמבינות על זה. לפני כחודש יצאתי עם מישהי בת 21, שאמרה לי שלפני שהיא יצאה איתי היא הייתה עם מישהו בן 24 שמתנהג כמו ילד קטן, ואני הרבה יותר בוגר ממנו (למי שעדיין לא יודע, אני בן 18)... רק חבל שיום אחרי זה גיליתי שהיא בת דודה שלי
אבל זה כבר סיפור ליום אחר

ת מ ו ז

New member
תמיד יש מיקרים קיצונים

אבל מה לעשות תמיד יש את הרוב שבגיל שאני נימצאת בו לפחות (17 וחצי) רוב הבנים בשיכבה שלי יוצאות א טניקיות או יודניקיות. והבם באמת פשוט יותר מתאימות להם. אבל כמו שאמרת בכל כלל יש יוצא מן הכלל.

Zoharrr

New member
כנראה שאתה באמת באמת יוצא דופן

כי אני למשל פשוט לא יוצאת עם בנים בגילי כי הם באמת ילדים קטנים וטיפשים.... אפילו עם בנים שגדולים ממני בשנה שנתיים זה לא עובד ואני לא יודעת מה לעשות כי משום מה אנשים בגיל 18 19 ממש נרתעים מזה שאני בת 15.5 ... למשל עכשיו יש שני בנים שנראים ממש ממש טוב שהכרתי אבל אני בטוח לא אנסה אפילו להתחיל איתם כי אחד מהם קטן ממני בחצי שנה (האמת יכול להיות שהוא שונה אבל הבעיה היא שהוא גם אח של חברה שלי...האח הקטן שלה...) והשני קטן ממני שנתיים ולצאת עם מישהו שכיתה ח' זה ממש פדופליה מבחינתי(למרות שהוא נראה בן 19...) אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף וחוצמיזה בד"כ אני לא שמה על מה שאחרים חושבים אבל עדיין זה פתאום מפריע לי מה יגידו אם אני אצא עם מישהו שקטן ממני בכמעט שנתיים....

tuty fruty

New member
מתלוננת

איך ייתכן הדבר שכל כך הרבה רמזתי לו כל כך רציתי אותו וברגע שהוא הבין כניראה את הרמזים אני כבר לא רוצה אותו? רדפתי אחריו כל כך הרבה ואז הוא התחיל לרדוף אחרי ואני כבר לא רוצה אותו אפילו לא קצת איך ייתכן הדבר?

למעלה