איזה עצבים חטפתי אתמול !!!!!

איזה עצבים חטפתי אתמול !!!!!

אני ועוד כמה חברים הלכנו למרכז - מקום מפגש ביישוב - והיו הרבו אנשים שקפצו עם האופניים על רמפות ... אנחנו ממשיכים ללכת ואני קולט את הסימון של השבט שלי (שחור כחול שחור) על כל הפלאטות !! ורובם שבורות ! אז אנחנו באים להרים וילד וונבי ערס מביישב על הפלטה ! ומתחיל לצעוק !!! לקחנו את הפלטות ... מזל שהיה לי מפתח לשבט ... עולים חזרה לאיפה שהילדים ... ואנחנו קולטים אותם מנסים לשבור 2 דלתות שלנו !!! כבר הייתי בחצי הדרך להתקשר למשטרה !!!!!!! לקחנו את כל מה ששלנו ואז הערסים הקטנים (איזה 30) באו לשבט שלנו !!!! החזקנו את עצמינו לא להחטיף להם מכות !!!!!!! נעלנו הכל .... והלכנו אני מקווה שלא קרה שם כלום !!!!!

מה???

איזה חוצפה אני אישית הייתי נותנת להם מכות סתם לא פעם כמעט הלכתי מכות עם איזה ערס אחרי זה הוא איים להרוג אותי שלף עליי סכין בלאגנים אז אני מתרחקת מערסים (כמה שיותר רחוק יותר טוב!) אני אישית הייתי קוראת לארז (המרכז מפעלים שלנו) הוא הבנאדם הכי מפחיד בעולם הוא פעם התעצבן על ילדה מהגדוד שלי ושפך עליה קפה שחור רותח בקיצור משוגע (אבל אני מתה עליו!- היה הראש מחסן שלי) אבל מזה החוצפה הזאת?! שונאת ערסיייים שונאת! רגע, איך לעזאזל הם הגיעו לפלטות לא נעלתם אותם בשבט? מה אתם משאירים ציוד שלכם ככה פזור?

למעלה