איזה עצבים!!!!

Black Cat15

New member
איזה עצבים!!!! ../images/Emo46.gif

אוף איזה קטע מעצבן!! עכשיו החברה הכי טובה שלי מתקשרת אליי ועושה לי: "אורנית נחשי עם מי דיברתי בטלפון שעה?" "נו עם מי?" "עם ליאור!" (ליאור זה זה שאני מאוהבת בו) אוקיי, מחר יש לנו בוחן בפילוסופיה והוא לא הבין כלום בחומר אז הוא התקשר אליה שתסביר לו! אוף זה כל כך מעצבן!! כאילו... זה לא שאני מקנאה אבל למה הוא התקשר דווקא אליה ולא אליי?! בעיקרון היא כן מבינה את החומר כי היא הכינה הרצאה לכיתה אז זה הגיוני שהוא יטלפן אליה אבל... אוווווווווף יש לי הרגשה מעצבנת כזה בלב... אוף אוף אוף!!!

מתוקה... ../images/Emo10.gif אני עצובה..איתך....אבל

אבל מה לעשות... אולי תלמדי טוב טוב טוב טוב טוב! שתדעי את החומר בעל פה!! ומחר כאשר הוא יעבור כזה לידך....תדברי עם חברה ותגרמי לו לשמוע שלמדת ואת יודעת את החומר בעל פה...אשכרה מי שיושב לידך ומבקש עזרה מקבל 100! ותנסי לגרום לו לבקש ממך לשבת לידך שתעזרי לו בבוחן... או שאם זה לא הולך...תשאלי אותו אם בא לו לשבת לידך....תגידי לו שאת יודעת את החומר עם הוא צריך עזרה...ואני מחכה לתגובות ותוצאות ממך!! מחר! איך שאת חוזרת הביתה...תעני לי...פה...! טוב?! אצלי זה תמיד עובד! גם עם חברות...הן כבר באות לבקש בלי שאני יגיד או בנים...פשוט רבים עליי... למרות שאני לא חכמה גדולה ...אני עדין יודעת את התשובות של מי שיושב לידי ואצלי אני לא יודעת כלום אז אנחנו עוזרים אחד לשני... :*)

Black Cat15

New member
מתוקונת!!

אחותי תודה על העיצות ANYWAY בסוף לא למדתי מי יודע מה אבל נראה לי שאני אוציא ציון גבוה כי המורה שלנו דיסלקט ויכולנו להעתיק בהפסקה. לא ביקשתי ממנו לשבת לידי כי... אני מתביישת!!!!! אוף!!!!!
בקשר לבחנים ומבחנים אני לומדת טוב אבל בדרך כלל אני זו שזקוקה לעזרה ולא אנשים אחרים זקוקים לעזרה ממני...

למעלה