איזה עצוב,שהסופשבוע פרוע של שבוע שעבר

little WhiSper

New member
איזה עצוב,שהסופשבוע פרוע של שבוע שעבר

עדיין בראש העמוד.
שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

Rose131

New member
הממ

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : המממ... שיר השבוע כללי: הממ! להקת\אמן השבוע:לאדעת באמאשלי אלבום השבוע:הממ אדם שעשה לכם את השבוע: המממ משהו טוב שקרה השבוע: הממ! משהו רע שקרה השבוע:חחח לא חסר. אבל הרוב לא לפה. אז אמ. 49 באזרחות?XD מאכל השבוע: פטריותXDDD משהו חדש השבוע?:אין ציטוט שמאפיין את השבוע: ועאעאעאעאעעעעעעעאאאאאאאאאאאא ציטוט שעשה לכם את השבוע:המ לינק/אתר השבוע: תפוז! סרט/סדרה/ספר השבוע: אם יש גן עדן, כ"כ. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:הממ שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהוא ייגמר משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:מתמטיקה, סילבסטר. משהו שאתם מקווים שיקרה:חחח אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:הממ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:ררררר ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

אוף, למה כ''כ יבש פה? ../images/Emo69.gif ../images/Emo223.gif

תעשו עוד פינות או משהו. >< שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: כל האלבום של TRJA. Silverstein - My Heroine My Disaster Smile in your sleep Call it karma Avenged Sevenfold - Afterlife Bat country The wicked end The Used - I caught fire (in your eyes) Sound effects and overdramatics I'm a fake להקת\אמן השבוע:
אלבום השבוע: TRJA - Don't you fake it אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע: בדיקת דם, מבחן במת', חברה מפגרת שמאכזבת כל פעם מחדש, ובכלל, עצם העובדה שאני חיה. >< מאכל השבוע: חביתה? אולי המאכל היחיד שאני אוכלת בחיים.
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע: נמנמ, מה שבחתימה שלי. ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין לי כוח.
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרה - פלוריסיינטה, כרגיל. הודגש באמצעות מדגישומטיק

5ifi

New member
מיי אנקיירזי וויקנד.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : BLEED WELL שיר השבוע כללי: טינאייג'רס... להקת\אמן השבוע: נאדה. אלבום השבוע: נאדה. אדם שעשה לכם את השבוע: אבא? משהו טוב שקרה השבוע: אסיפת הורים- המון אוכל!!! (כשאתה בפנימיה, אתה מבין מה ערכו האמיתי של המזון לגוף האדם, נפשו, שיכלו וכוחו המנטלי.) משהו רע שקרה השבוע: אהה....לא משהו רע כל כך שאני זוכרת... מאכל השבוע: עוגיות מזרחיות...חח... משהו חדש השבוע?: MP4! מכוער עד כאב... ציטוט שמאפיין את השבוע: ~ ציטוט שעשה לכם את השבוע:~ לינק/אתר השבוע: ~ סרט/סדרה/ספר השבוע: מחזיר החלומות של ניר ברעם...עד שאני אסיים אותו יעברו שנים... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אני לא מוצאת שירות, פסדר???? שבוע הבא ניסיתי להתחיל לענות על השאלון אבל אז גיליתי שאין לי ציפיות/חששות/אנשים שבא לי לפגוש השבוע אז אני לא אלאה אתכם בקריאת השאלות שבסופן- נופפפפ..ופשוט אגיד- חבר'ה, אל תתחילו את השבוע עם ציפיות- זה מאכזב.

מדHIMה

New member
אוף כן צריך להחיות פה !

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :דראנק און שאדוס ופליי דד שיר השבוע כללי:לא יודעת להקת\אמן השבוע:אררם אין ממש אלבום השבוע:אין אדם שעשה לכם את השבוע:סבתא סלייי משהו טוב שקרה השבוע:חגגנו את השנה שעוד מעט תעבור משהו רע שקרה השבוע:אכלתי לזניה מגעילה במסעדה =( מאכל השבוע:אררם לא יודעת משהו חדש השבוע?:גרביים ועוד גרביים וכזה דבר ממש מגניב שניראה כמו סבון אבל כש שמים אותו במים הוא נהפך למגבת !1!! ציטוט שמאפיין את השבוע:נאדא ציטוט שעשה לכם את השבוע:המורה שלנו למט' אומר קאקי במקום קקי זה קצת קשה להסביר חח אבל זה ממש קורע לינק/אתר השבוע:גם אין סרט/סדרה/ספר השבוע:אין זמן לזה סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:בת דודה שלי הקטנה הפליצה והתחלנו ליצחוק והיא יצאה מהחדר ושמה את הידיים על העיניים שלה כי היא התביישה חחהחהחהחהחהחהחחה שיאוו זה היה הדבר המתוק ביותר בעולם שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:שנה חדשה 11!ומתנות מסנטה להלהלה משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:עבודה גדולה במט' משהו שאתם מקווים שיקרה:אררם לא יודעת אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:אין שיר שפתחתם איתו את השבוע:עדיין לא סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אני הולכת לחפש דברים חדשים על HIM ולשים בפורום כדי לעזור להחיות אותו ! חו חו חו ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):אין

I want to disappear../images/Emo14.gif

לא שמישהו קורא את זה בכלל אבל גם ככה משעמם לי ): שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : כל השירים שיר השבוע כללי: טדי פיקר- ארקטיק מונקיז להקת\אמן השבוע: הימ אלבום השבוע: כל האלבומים של הימ אדם שעשה לכם את השבוע: אח שלי משהו טוב שקרה השבוע: הסתפרתי^^ משהו רע שקרה השבוע: אני שונאת בצפר, אני שונאת צבא, כואבת לי האוזן, יש לי מיגרנות כל הזמן, אני דלוקה על מישהו שיש לו חברה, אין טסטים עד הודעה חדשה מה שאומר שאין רישיון בזמן הקרוב, בקיצור, בא לי ללכת לישון ולא לקום יותר. מאכל השבוע: הלוואי וזה היה כלום >< משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע: This life ain't worth living ציטוט שעשה לכם את השבוע: "למר מנהל יש חיתולים למבוגרים"
לינק/אתר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=sfbd8adwT1I - Ville Valo feat. 50 Cent סרט/סדרה/ספר השבוע: דופלקס, המסור/גיבורים/הארי פוטר 7 סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אזרחות זה קקי
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: שנה חדשה? משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: בצפר, יום חילות משהו שאתם מקווים שיקרה: שהוא ייפרד ממנה אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אותו שיר שפתחתם איתו את השבוע: משו של הימ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: >< ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): אין לי כוח

FFTL

New member
מממממממ.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM
:
שיר השבוע כללי:
של הלהקה..ושלSmile Empty Soul. :] להקת\אמן השבוע:
Smile Empty Soul ואופוריה D: אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:
מלאמלאמלאמלא:]]]] משהו טוב שקרה השבוע:
הופעה, חברים, ספיר. :] משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע:
פיצה.
משהו חדש השבוע?:
ממממ..לאדעת :O ציטוט שמאפיין את השבוע:
אנדר מיי אמברלה, אלה-אלה-אהאהאהאאה. D: ציטוט שעשה לכם את השבוע:
You keep me numb to the pain לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
המ. OC.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:D
קולולו!: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:
הופעה בבארבי ^^ משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
מת'.
משהו שאתם מקווים שיקרה:
שאצליח במבחן! :] אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
מי שבא ברוך הבא:) שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
עעעעעעעעע.
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): כי הוא כזההההההה פיצייייי

inbal287

New member
עונה../images/Emo9.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : Salt In Our Wounds שיר השבוע כללי: אסף אמדורסקי - רוך וקושי להקת\אמן השבוע: דוטריי אלבום השבוע: של דוטריי אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: כל השבוע הזה היה מעולה
משהו רע שקרה השבוע: אין ממש מאכל השבוע: סנדוויץ' צהובה של ארומה משהו חדש השבוע?: שלושה דיסקים, טוניקה מגניבה ציטוט שמאפיין את השבוע: "לא יודעת" ציטוט שעשה לכם את השבוע: ... לינק/אתר השבוע: תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: -/חברים/משאלה אחת ימינה של אשכול נבו
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: היה לי שבוע כ"כ כיפי
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסופ"ש משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שומדבר ספציפי משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: יש הרבה שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שאני מקווה שהוא יהיה טוב כמו השבוע הקודם

Wrath Within

New member
NO NO NO NO - dont fuck with my heart!!!../images/Emo11.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : לאדעת...יש כמהS: שיר השבוע כללי: Cry for the moon - Epica, The Foetus Of A New Day Kicking - Cradle of Filth המדהימים
להקת\אמן השבוע: צ'ילדרן, נייטוויש אלבום השבוע: -.- אדם שעשה לכם את השבוע: פחח. משהו טוב שקרה השבוע: יש איזה עניין...מקווה שיסגר בקרוב, כשהכל יהיה פתוח אשחרר הודעה מסודרת
כמו עם הקרחת של נינט. משהו רע שקרה השבוע: אוהו! אדם שמרגיז אותי על בסיס קבוע
[תהיו בטוחים שהוא חוטף.] מאכל השבוע: -.- משהו חדש השבוע?: -.- ציטוט שמאפיין את השבוע: -.- ציטוט שעשה לכם את השבוע: -.- לינק/אתר השבוע: נו אין. סרט/סדרה/ספר השבוע: ילדות רעותתתת! שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאיראן ישלחו עלינו כבר איזה אטום:) משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שאיראן ישתפנו, ולא ישלחו עלינו אטום. משהו שאתם מקווים שיקרה: שאיראן...עזבו. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: את אחמדינג'אד!!! החתיך הזה. שיר שפתחתם איתו את השבוע: The Foetus Of A New Day Kicking - Cradle of Filth ו...תמונת השבוע! אלקסי הקטן

למעלה