איזה עצוב.

P i x i e s

New member
איזה עצוב. ../images/Emo7.gif

ראיתי אתמול את הסרט, והסוף היה כ"כ עצוב!! אני ממש מבינה את נעמי והייתי מתעצבנת כמוה, וזה לא ייאמן כמה דברים היא עשתה בשביל מישל; יצאה מהקליפה שלה של בחורה שקטה וצנועה, עזבה את המשפחה, עזבה את הארוס שלה שהבטיח לה אחלה חיים (למרות שאני בעד אהבה אמיתית והכל, כן?) ומישל ככה נטשה אותה. אני מבינה שמישל רצתה את ההוא, אבל זה כל כךךךך לא הוגן!!!
אני מוכנה להפוך להיות לסבית בשביל נעמי, כפרה עליה.

גמני ראיתי אתמול את הסרט..

בקטעים העצובים ממש בכיתי ואני אחת שלא בוכה מדברים כאלה בטלויזיה..לא יודעת למה..פשוט לא יוצא לי..בפעם הראשונה שבכיתי ממשהו בטלויזיה זה היה כששידרו את הפרק האחרון והסופי של השמיניה-ואם אני בוכה ממשהו בטלויזיה זה סימן שזה באמת ממש ממש עצוב! והסודות...אין, אין על הבמאי הזה אני מורידה בפניו את הכובע שאין לי!!! אני בכיתי מלא! סרט מהמם..מי שלא ראה עדיין תראו-צפייה חובה!

בהחלט! ../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

גמאני מוכן להיות לסבי בשבילה.

pink7

New member
כנסו ...דחוף !!!!!

אתמול ראיתי את הסרט ויש לציין שהוא סרט מדהים ברמות , שחקנים מצויינים ואניה ......, שאני ימות !!!!! מעולה מדהימה שאי אפשר לתאר , שחקנית סוף......הדרך !!!!! אז ככה נגיע לעיקר ראיתם לפני כמה ימים ב YES ישראלי היה מאחורי הקלעים של הסרט ומראים שם סצנה של אניה ומישל בבית חולים שבו אניה נחנקת ונשכבת על המיטה , משום מה בסרט עצמו זה לא הופיע . היה רק קטע שהיא נחנקת בטקס שבו הם שרפו את התמונות ... גם אין מצב שפספסתי את זה מכיוון שהייתי מרותקת לסרט בלי לקום לשנייה ... האם גם אתם שמתם לב לזה ......???

למעלה