איזה ערב מהמם

odeliaremos

New member
איזה ערב מהמם ../images/Emo29.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

חזרתי משיעור ריקודי בטן,זה נותן לי אינרגיה כזו מדהימה איזה יופי של מוזיקה התחברות לנשיות ולגוף את מזיזה אותו ומגלה את היכולות שלו וזו שעה רק שלך רק לך והמוזיקה ממכרת ממליצה בחום ללכת אפילו פעם אחת כי מי שתלך בטוח לא תרצה להפסיק לדעתי.שיצאתי מהשיעור עטף את הלילה אוויר קר צונן ונעים איזה יופי ופתאום הבנתי מה אני רוצה וצריכה בתקופה הזו אני צריכה אהבה חדשה יצאתי מקשר לפני 3 חודשים אחרי חצי שנה שהיתה לדעתי 3 חודשים זו תקופה מספיק טובה למחוק את מה שהיה להתגבר ולהמשיך קדימה כי יש למה לשאוף.התעייפתי כנראה מלחפש תשובות למה זה נגמר? מה לא ראיתי? איפה וכל מיני והגיע הזמן להתחיל משהו חדש
. מאחלת לכולם וגם לי חורף כיפי ונעים ושתמיד יהיה מי לחבק לידכם קרוב והכי חשוב שיהיה למי לגנוב את השמיכה בלילה!!!!! שולחת לכם מכאן

comerlo

New member
קטן עלי, יש לי שני שמיכות

וזה נכון לכל ספורט שמתחברים אליו

אוהבי חורף שכמוני ../images/Emo13.gif

אני מטורפת על ערבים חורפיים, עם הרעש של הגשם על החלון והריח של האדמה שספוגה במים. (ודרך אגב, ריקודי הבטן נישמע מעולה, אבל נראה קצת לא נעים להתחיל פתאום לנסות לרקוד כך..)

odeliaremos

New member
ילדת כוכבים בואי לשיעור ../images/Emo24.gif

בואי פע םאחת לשיעור ותראי איך לבד המוזיקה לוקחת אותך זזים כל אחת איך שהיא רוצה וזה מה שהכי יפה אין ביצוע מסויים כל את לפי התחושו תשלה והגוף שלה זה משחחר בעיקר את הנשמה את לא יודעת כמה את מוזמנת לשיעור איתי מכל הלב ונראה מה תאמרי לי אח"כ

odeliaremos

New member
יאלה תומר אני רושמת אותך../images/Emo24.gif

כן יש לנו 2 בנים שרוקדים אתה לא מתאר לעצמך איזה יופי זה כמה זה נותן תחושה טובה לגוף אבל הכי הכי לנשמה זה משחרר את האינרגיות השליליות אחרי השיעור תחושתי טובה ולא משנה כמה עייפה או עצבנית אהיה בתחילתו תמיד בסופו אצא עם חיוך על השפתיים וזה מה שנותן לי כוח ללכת כל עפם. יאלה מתי אתה בא????????

Vdrums

New member
האמת שגידלתי קצת בטן, אבל נראה לי

שצריך עוד קצת, שיהיה מה לנענע.

למעלה