איזה ערב שכב"ג שווה היה לי!

איזה ערב שכב"ג שווה היה לי!

אז דבר ראשון והכי כיף, איך שאני מגיעה לביה"ס (שם ניפגשנו) הראשג"דית החמודה שלי מביאה לי חאקי דקרון מדוגם חדש שהשבט קנה לי ביגלל שהקודם נהרס בהפנינג... איזה כיף לי!!! ועכשיו בטח המרכזת ההיא עוד יותר עצבנית עלי, כי לא מספיק שקיללתי חניך, הם גם הוציאו עלי 100 שקל בישביל חאקי חדש... טוב, כולם הגיעו... הלכנו לשבט בשביל של פנסינים וניכנסו לאולם, שם היה שולחן חג ערוך ומושקע, ויש מוזיקה שקטה כזו ואווירה סבבה, שם היה ת"ס שבו קראו לכל אחד בשם וחילקו עניבות ויומנים, אח"כ שתינו יין ואכלנו עוגת דבש והצוות הבוגר בירך וחירטט והיה נחמד... כשהם סיימו יצאנו החוצה לתחריות בין השכבות, למשל: להאכיל אתד את השני דבש בעיינים עצומות - הזוג מהשיכבה שלנו היתייאש מהר מאוד והוא דחף לה את כל הדבש בפרצוף... וברח, אז היא התחילה לרוץ אחריו כשהעיינים שלה עוד היו מכוסות... היה קורע...D-: המישחק הכי שווה היה שנותנים אותיות וצריך לימצוא שירי חגים וניצחנו בזה! הייתה גם תחרות מורל, והיינו ממש גרועים... בסוף השביעיסטים לקחו מקום ראשון אנחנו שני והשמיניסטים שלישי. אז המרכז אומר: "שביעיסטים מחר בשבט, 8:30 הולכים לממדיון" והלך... אנחנו התחלנו ליצרוח, לקלל אחד את השני למה לא השקעת, היינו יכולים בכיף לנצח וכל זה... אנחנו כימעט הורגים אחד את השני ואז המרכז חוזר ואומר: "אה, שישיסטים ושמיניסטים, בואו מחר לשבט ב8:30 הולכים לממדיון" כולנו מאושרים, צועקים... והלכנו שמחים הבייתה... ומחר ב8:30 יש לנו ממדיון!!! איזה כיף לנו!!!!!!!!! נועה.

למעלה