איזה ערב

SoldieRonit

New member
איזה ערב ../images/Emo47.gif

החל מ(1)"כן מותק" דרך (2)"מלך השכונה" ועד (3)"כולם אוהבים את ריימונד"-נהנתי מכל הפרקים: 1.איך הם השתכרו ונסחפו
וזה שבסוף הם הבינו שסם הוא המהות שלהם
ואני כל כך אוהבת את הקאטס,בעיקר את האחיות לבית ....(השלימו את החסר-מה היה השם שלהן לפני הנישואים ??
) 2.יו איך קארי נאמה לדאגלס ובסוף עשתה אותו דבר
וממש לא ציפתי שהיא תעמוד בדלת-ועוד הסדרות האלה בדרך כלל דיי צפויות :-\ בסוף-לא אהבתי שהיא אמרה לו "לא" תוקפני-חשבתי שהם פשוטו כמשמעו (
) מצאו איש את רעהו 3.הסכמתי עם ריי לחלוטין.אפילו שמזוית הילדה הייתי אמורה להסכים עם אלי-אפילו אני (
הייתכן שהתבגרתי,הכבר הזדקנתי ב19 שנותיי
) חשבתי ש250$ זה מוגזם לשמלה (למען השם-זה חמישה חודשים של תשלום לכלבים
*היום חיברו אותי לדיגטלי
) ...חשבתי שהוא יקנה לה חיקוי,לא ציפתי שהוא יקנה לה את השמלה-אמנם זה היה שמאלצי כיאה לסדרה מז'אנר זה (אמריקני מלוקק עם 'אוווווווווווווו' ארוך בסוף כשכולם מתפייסים) אבל גרם לי לחשוב על המציאות-ואמנם אבא שלי מסוגל לקנות לי שמלה למסיבה ב250 ש"ח ,לא דולרים-הפואנטה שלי-הוא אוהב אותי ויוריד את הירח בשבילי אם הוא רק היה יכול-אבל חלק מתפקידו של אב זה לחנך את ילדיו למשמעת עצמית,סדר עדיפיות וכן ,כן ילדים הכסף לא צומח על העצים (אלא בבנק
). עכשיו תורכם ...
לילה טוב
כריסטין,קארי,דברה-האהובות שלי (מי הדמות/שחקן האהוב עליכם בכל סדרה?)

SoldieRonit

New member
פשוטו כמשמעו-הדגש אמור להיגמר שם:

החל מ(1)"כן מותק" דרך (2)"מלך השכונה" ועד (3)"כולם אוהבים את ריימונד"-נהנתי מכל הפרקים: 1.איך הם השתכרו ונסחפו
וזה שבסוף הם הבינו שסם הוא המהות שלהם
ואני כל כך אוהבת את הקאטס,בעיקר את האחיות לבית ....(השלימו את החסר-מה היה השם שלהן לפני הנישואים ??
) 2.יו איך קארי נאמה לדאגלס ובסוף עשתה אותו דבר וממש לא ציפתי שהיא תעמוד בדלת-ועוד הסדרות האלה בדרך כלל דיי צפויות
בסוף-לא אהבתי שהיא אמרה לו "לא" תוקפני-חשבתי שהם פשוטו כמשמעו (
) מצאו איש את רעהו 3.הסכמתי עם ריי לחלוטין.אפילו שמזוית הילדה הייתי אמורה להסכים עם אלי-אפילו אני (
הייתכן שהתבגרתי,הכבר הזדקנתי ב19 שנותיי
) חשבתי ש250$ זה מוגזם לשמלה (למען השם-זה חמישה חודשים של תשלום לכלבים
*היום חיברו אותי לדיגטלי
) ...חשבתי שהוא יקנה לה חיקוי,לא ציפתי שהוא יקנה לה את השמלה-אמנם זה היה שמאלצי כיאה לסדרה מז'אנר זה (אמריקני מלוקק עם 'אוווווווווווווו' ארוך בסוף כשכולם מתפייסים) אבל גרם לי לחשוב על המציאות-ואמנם אבא שלי מסוגל לקנות לי שמלה למסיבה ב250 ש"ח ,לא דולרים-הפואנטה שלי-הוא אוהב אותי ויוריד את הירח בשבילי אם הוא רק היה יכול-אבל חלק מתפקידו של אב זה לחנך את ילדיו למשמעת עצמית,סדר עדיפיות וכן ,כן ילדים הכסף לא צומח על העצים (אלא בבנק
). עכשיו תורכם ...
לילה טוב
כריסטין,קארי,דברה-האהובות שלי (מי הדמות/שחקן האהוב עליכם בכל סדרה?)

Riot Boy

New member
חיפשתי../images/Emo168.gif

אבל לא מצאתי מה השם נעורים של הבנות....

axnholic

New member
לא ראיתי

אבל אני שמח שראיתם, כתבתם בפורום ונהנתם. לא הבנתי מה הכוונה ב "האחיות לבית...".

SoldieRonit

New member
השמות של קים וכריסטין לפני הנישואים

יעני השם מבית אבא ..

Riot Boy

New member
מצאתי את השם שלהם../images/Emo168.gif

כריסטין וקים לאדק (ludke)

למעלה