איזה ערסית מפחידה עינב אמאלה

ania1981

New member
הבעיה שאין להם סיכוי

עם ישראל לא רואה אינטלגנציה. מי שבאמת שולח SMS בקצב זה ילדות מפגרות שצועקות "בובליל המלך" והנורמלים לא מכורים ברמה של שליחת הודעות מטורפת. שיי היה גדול שהוא נתן השוואה על סיינפלד. הפתיע אותי.

המחבט

New member
בובליל מאבד גובה...

לא מצחיק כמו פעם... ובטח שהמשפט השחצני שלו "אני מלך בחוץ" לא עושה לו טוב...

tg151

Well-known member
כבר הספקתי לספור כמה פעמים שלחתי sms...

נראה שלחתי מינימום 30 smsים לשפרה ואני לא מגזים ואני אמשיך לשלוח כל הזמן, לא אכפת לי שפרה חייבת להישאר!!! ובלי שום קשר לשי, אני לא מבין למה אנשים רוצים ששפרה תלך? למה היא בן אדם כל כך טוב והיא לא מתנשאת (שי תיאר בדיוק את המצב שלה עם הקטע של סיינפלד ובכלל שי צודק לגמרי)

tg151

Well-known member
חייבים להצביע לשפרה

להצביע כמה שיותר לשפרה וגם לשי!!

tg151

Well-known member
בטעות יצא לי לשלוח פעמיים

סליחה לא ראיתי את ההודעה בפעם הקודמת ששלחתי זה היה בטעות.

אריאל5

New member
אסור להצביע לשפרה....

אני מבטיח לכם ששי מועמד גם שבוע הבא אצל שפרה זו יכולה להיות הזדמנות שלא תחזור.

זה מה שקשת רוצים שתחשוב

הם עושים עריכה מגמתית ומרכזים בשעה את כל הקטעים הלא מחמיאים בדיוק כמו שהם החליטו לא להראות את הלינץ שעשו לליאון אתמול בסוכה יחד עם החבורה שלו

ומה היא ממשיכה לצעוק שם הבהמה

חתיכת דפוקה שלא עת שאבא שלה, כן אבא שלה אחראי גם לזה שהחבר הכי טוב שלה לא שם סתומה שכזאת! למה לעזאזאל אנשים אוהבים לראות את הקולנית הזאתי , למה??? זה עושה לכם את זה? היא סתם פריחולה בשקל.

לצערנו

האנשים האלה הם אלה שמצביעים בצורה עיוורת ולא רואים בעיניים.. במיוחד כשרוב האוכלוסיה מזדהה עם כאלה. אוף.. זה כזה מבאס!! אני רוצה שעינב ויוסי ילכו כבר!!!

TLV GUY2

New member
עינב נשארת בעיקר בגלל אשקלון

יורד להם ה-SMSים לבובלילים בהוראת קבע בלי לראות את התוכנית בכלל.

המחבט

New member
אני מרחם על עינב

אין לה מודעות עצמית בשיט... היא לא מבינה עד כמה היא גמרה לעצמה את החיים מחוץ לווילה של האח הגדול. מי ייקח אותה לעבודה ? מי יירצה אותה בתור חברה ? אחרי כל הבושות האלה שהיא עשתה, אני חושב שהיא הרסה לעצמה את החיים בחוץ.

למעלה