איזה ערסית מפחידה עינב אמאלה

וכמובן.. מי ירצה להתחתן איתה??

ראה את אשר באחות הקטנה. אם הוא החבר הטוב שלה אמר שבחיים לא יתחתן עם אחת כזו.. ונאמר אמן!

blondi rebelde

New member
דווקא לא. אולי היא יוצאת קצת

צעקנית ופרחה [בלי להעליב] אבל מצד שני היא גם יוצאת אחת שאומרת ת'אמת בפנים ומתנהגת לפי מה שהיא חושבת ולא בצביעות. יש הרבה אנשים שאוהבים את הצד הזה בה.

לא בצביעות??

מה?? את צופה בלייב?? היא הצביעה לשי, תיאמה הצבעות נגדו.. מתנהגת כאילו כלום.. ועוד מחממת אותו שצבר ושפרה בטח הצביעו לו.. אנשים תתעוררו!!

SnowKing

New member
לא בצביעות?

היא אמרה לשפרה אחרי שתיאום הצבעות נחש שהיא "דווקא מאוד אוהבת אותה" וש"אין לה שום בעיה איתה באופן אישי" ואז רצה ללכלך עליה. זה בנאדם אמיתי? שפרה לעומתה לא הלכה נגדה מאחורי הגב וחבל.

blondi rebelde

New member
לא ראיתי שהיא אמרה שהיא דווקא אוהבת אותה

ואני לא מאמינה שהיא תגיד כזה דבר. נכון, היא מלכלכת על שפרה ושפרה יודעת את זה. וכן, יחסית לשאר המתמודדים אני חושבת שעינב כן אומרת דברים בפנים ומתפוצצת לא כמו שפרה שמשחקת אותה אומרת לאיתי מה מפריע לה ובעצם לא אומרת לו כלום.

SnowKing

New member
אז תסתכלי בVOD על השיחה בין שפרה ועינב

אחרי שזה נחשף. בדוק. שפרה לא אומרת לו כלום כי אין לה מה להגיד, הציקו לה ההערות שלו ולא יותר מזה. שימי לב שעיקר אלו שירדו על איתי הם שי, צבר ורנין. היא פשוט חטפה את האש כרגיל.

ania1981

New member
אומרת?? הבחורה נ ו ב ח ת

אני לא יודעת מה איתכם בל אני הרגשתי סוג של אלימות בחדר שלי שראיתי את סוגיית התקציב. ואז רואים בחדשות כתבה על ילדה שהתקיפו אותה הבבונות בביצפר...זה פשוט מזכיר לי את זה...היא אלימה. אני לא מבינה מה רוצים משפרה. היא מנסה לצאת בסדר מכל סיטואציה, לדבר יפה. עינב "עוד שניה הייתי מעיפה לה משהו" בהמה

טועה ובגדול

עינב פשוט לא עושה חשבון לאף אחד... את שמת לב בכלל כמה שפרה מחפשת את הבובלילים??? כל מילה שנייה של עינב או יוסי היא מתערבת!!! על התקציב השבועי במשימה המחשמלת, עם יוסי. עם עינב, על ההלחם בנוגע לאבא שלה. כל פעם שאחד מהם אומר משהו היא קופצת. עכשיו, זה שהראו את שפרה בוכה וכל הבבלט הזה, זה לא אומר שהיא פתאום צדיקה מעונה. לכולם שם יש רגעי משבר, כולל לה. אז היה לה רגע של משבר, אני בטוחה שהיא עברה אותו כמו גדולה.

למעלה