איזה פאדיחה....

איזה פאדיחה....

בא לכם לפתוח שירשור חדש? כל אחד יספר על איזה אירוע מצחיק\פאדיחה שקרתה לו באיזה טקס או טיול בצופים, הייתי מתחילה אבל לי קרה משהו שממש פאדיחות לספר עליו לעוד אנשים, אז אני אשמח לספר בהמשך...

nIcKiTa

New member
לי הייתה פדיחונת...

היינו בטיול של הצופים, זה היה בכתה ד´ אני ועוד חברה שלי היינו אחראיות אוכל- כאילו לפנק את כולם בהפתעה ולארגן "מסיבה" בלילה. אז אני הבאתי את הקולה.. והקפאתי אותה אז שהמדריך שלי פתח אותה הוא יתמלה קולה זה היה פדיחה בשבילו... !

noa_n

New member
טוב.... אני מספרת!

כמו שכולם יודעים היה לי יום צופה שישי שבת, ובימי הצופה למי שלא שם לב, חניכי ט´ מעבירים את הת"ס השיבטי. בקיצור, 5 דקות לפני תחילת הטקס המדריכה היקרה שלי הודיעה לי שאני מעבירה את הת"ס... אימאל´ה..... אבל הסכמתי בכל זאת, היא אמרה לי מה צריך להגיד והכל היה סבבה. השעה 17:30 אני עולה למיקרופון ואופס.... המילים מיתבלבלות... בימקום דגלים הורדו דגלים עלו, זה עוד בסדר. אחרי זה עריכת המיפקד ע"י הראשג"דים גם יצאתי מזה. אבל אח"כ, כשהגעתי ל"ראשגדים מיסרו המיפקד", קראתי בטעות לראש המועצה, ואח"כ ניזכרתי שזה טעות - אז תיקנתי מהר ל"ראשגדי"ם מיסרו המיפקד" - אבל לא ידעתי שצריך לקרוא לכל גדוד בשמו, אז חיכיתי שיגידו לי וחיכיתי וחיכיתי... - וכל השבט וההורים והבכירים של ההנהגה, נישפכים מצחוק - ואני לא יודעת מה לעשות. בסוף בא רן - המרכז התותח שלנו והציל אותי... אחרי זה כל השכב"ג צחק עלי - כל הזמן שעבדנו אחרי הטקס - כולם היסטלבטו עלי - אבל חפיף... לפחות היכנסתי קצת צחוקים בת"ס המשעמם...

אז זה הולך ככה:

במחנה קיץ צריך בבוקר ללכת למסדר אז שמתי מכנסים קצרים מתחת לחאקי ואחרי המסדר רציתי להוריד ויום אחד שכחתי לשים מכנס קצר ואז התחלתי להוריד את החאקי ושמתי לב שיש לי רק תחתונים... וואי איזה פדיחות

היינו בהשתלמות צופית בשבט גנים

ובלילה הזמננו פיצה ורצינו לצאת החוצה ולאכול בלי שהמפקד קורס ישים לב, הזמנו ויצאנו החוצה, ובאמצע האוכל הוא יצא "לשאוף אויר" ותפס אותנו בפה מלא, לא ידענו אם הוא שם לב או לא, והפה שלנו היה מלא בפיצה, והוא בא והתחיל להטיף לנו על זה שאנחנו צריכים להיות בפנים, והכריח אותנו לענות לו על מיליון שאלות עם הפיצה בפה... בסוף הוא הוציא את הקרטון מהשיחים, צחק עלינו, והעיף אותנו הביתה מהסמינר... כמעט עפתי מהקורס בגלל בפיצה.

למעלה