איזה פאדיחות

!adidas

New member
איזה פאדיחות ../images/Emo9.gif

היום נכנס לכיתה שלנו במקום המנהל הדפוק שמשלמד היסטוריה איזה מישהו מזה חתיך!!!!!!!!!!! הוא נראה בן 20 גבוה רזה שער שחור קוצים ועיניים ירוקות מ ד ה י מ ו ת! הסתבר שהוא לא יודע מה זה היסטוריה אבל הוא היה כזה ח ת י ך וכוסון! בכל מקרה ישבתי עם חברה שלי ומאחוריי ילד דפוק ועוד מישהו בואו נקרא להם שמשון ושמעון אז שמשון אומר: בוא נקרא למורה (הם לא הבינו משהו) אז חברה שלי אומרת: כן כן! תקראו לו אז שמעון אומר: למה אתן רוצות שנקרא לו? שמשון אמר: כי הן חושבות שהוא כוסון אז אני אומרת: לא חושבות, יודעות אז הם קוראים לו ושמשון אומר: 2 דברים, אחד: (והוא שואל את השאלה) ו-2. שתי הבנות האלה חושבות שאתה כוסון ותקלטו זה לא מישהו מהכיתה! זה מורה! מורה! מורה! פאאאדיייחחחווותתתת love&peace adidas
נ.ב גיליתי שהנער שאני אוהבת זו הייתה רק הידלקות של שבוע אני סה"כ מחבבת אותו תודה בנות!

Me¥tal

New member
אצלי היום בבי"ס....

הצלחנו לפרוץ את הארון הנעול של הכיתה, שמנו שם את אחד הפלאפונים וסגרנו את הארון, וכל השיעור צלצלנו אליו... ילדים בכיתה י´. כן בטח.

Me¥tal

New member
ואני יזמתי את כל זה!

ואני עוד אמורה להיות ילדה טובה... אני תמיד הייתי זאת שצלצלתי.. החבאתי את הפלאפון שלי בתוך השרוול! אם היו עולים עלי...

Alinush*

New member
חחח...גם לי היה יום מעניין!

המורה שלנו קצת עיוורת והיא יותר מידי גאה ללבוש משקפיים כשהיא נכנסת לשיעור..... והיא אמור להיות לנו בוחן בעל פה! אז כתבתי את כל התשובות על הלוח והיא אפילו לא ראתה כי אף פעם לא כובת על הלוח אלא רק עושה הכתבות..... אז היא שואלת אותי מה גרם למהפכה התעשייתית בבריטניה ואני מקריאה לה מהלוח וכל השאר מתפקעים מצחוק! זה היה שווה והיה לא מבינה למה כולם צוחקים ורק אני התאפקתי לא לצחוק והיא נתנה לי מאה (100!) איזה צחוקים! תנסו זאת שיטה טובה לעבוד על מורים! אני בכיתה ח´ למי שלא ידע...
אלינה

Black Cat15

New member
חחחחחח באמת גדול!!

אני רק מתארת אותי עושה את זה בשיעור של המורה המניאק ללשון... אמאל´ה!!! (חטפתי צמרמורת) עצה קטנה... אם אתם שומעים את השם "אסף" ואז: "מורה ללשון" - תברחו!!! אתם עוד תודו לי ביום מן הימים... זה המורה הכי זונה, נאצי, מניאק שיש בעולם!!!!

Alinush*

New member
יש לי רעיון בשבילך......

בשעות הפנאי אני עובדת כרוצת שכירה........ אז אני לרשותך אם בא לך........ אני ישמע לעצה שלך של "אסף" ו-"מורה ללשון" ניראה מה יצא מזה....
אלינה

Me¥tal

New member
אפשר לשכור את שירותייך?

המורה לפיזיקה - לחיסול דחוף! יוסי כהן. ותזכרו את השם. "המכשיל". זה הניק ניים שלו. תיזהרו!

Alinush*

New member
אין בעיה........

שניה אני יחפש ביומן מתי אני פנויה...... הנה! מצאתי! יום שלישי בשעה 8 בערב הולך??? ויום חמישי בשעה 9 בערב הולך????? תקבעו אתם....... אייסיקוי: 137176791
אלינה

Me¥tal

New member
איזה קטעים!

עשינו את זה שנה שעברה במבחן באנגלית... ילדים שסיימו את המבחן התחילו לכתוב על הלוח את התשובות והמורה אפילו לא שמה לב!

למעלה