איזה פאדיחות

Yakir4179

Well-known member
האתר טינקרבל מפרסם ווצאפים של אבי נווה ,ותמונות של עורכות דין שקיבלו קידום בתמורה לסקס,זה כל כך שקוף ,נשוי לא נשוי ,המטרה מקדשת את האמצעים,אך אפשר להנות מסקס ששוכבים איתך בשביל שתקדם אותן,אם היא לא באהבה אלייך מנפשה ,אז מה כבר הנאה מכך יכולה להיות? אלא אם כן אתה חיה מטורפת שתוקע כל מה שזז,בקיצור אם אפי היה עובד במפעל לא היו מסתכלות..

יעיש התימני

Well-known member
האתר טינקרבל מפרסם ווצאפים של אבי נווה ,ותמונות של עורכות דין שקיבלו קידום בתמורה לסקס,זה כל כך שקוף ,נשוי לא נשוי ,המטרה מקדשת את האמצעים,אך אפשר להנות מסקס ששוכבים איתך בשביל שתקדם אותן,אם היא לא באהבה אלייך מנפשה ,אז מה כבר הנאה מכך יכולה להיות? אלא אם כן אתה חיה מטורפת שתוקע כל מה שזז,בקיצור אם אפי היה עובד במפעל לא היו מסתכלות..
תגיד, יש אתר שאין בו סקס, שערוריות וזבל מציצני שאתה צופה בו?
מעציב אותי שאתרים כאלה בונים אצלך את דמות האשה. מה אגיד לך - אני חושב על גברים שעושים דברים איומים יותר ע"מ להתקדם פוליטית-כלכלית וכו'
אולי תחפש קצת כתבות, תמונות על נשים אחרות - לא שאני סובל אותה במיוחד, ובכל זאת - אורית סטרוק. אהה, היא בטח לא מושכת אותך...

Yakir4179

Well-known member
תגיד, יש אתר שאין בו סקס, שערוריות וזבל מציצני שאתה צופה בו?
מעציב אותי שאתרים כאלה בונים אצלך את דמות האשה. מה אגיד לך - אני חושב על גברים שעושים דברים איומים יותר ע"מ להתקדם פוליטית-כלכלית וכו'
אולי תחפש קצת כתבות, תמונות על נשים אחרות - לא שאני סובל אותה במיוחד, ובכל זאת - אורית סטרוק. אהה, היא בטח לא מושכת אותך...
שבוע טוב מה הקשר? תהיה בריא,זה אתר שחושף הרבה מסכות וכו,חבל שערוצי התבהלה לא יבדקו ,גם על גברים הם מפרסמים ,צריך דתהיה עיתונות חוקרת חזקה,שמעתי על החגיגות האלו עוד לפני עדינה טינקרבל

Yakir4179

Well-known member
שבוע טוב מה הקשר? תהיה בריא,זה אתר שחושף הרבה מסכות וכו,חבל שערוצי התבהלה לא יבדקו ,גם על גברים הם מפרסמים ,צריך דתהיה עיתונות חוקרת חזקה,שמעתי על החגיגות האלו עוד לפני עדינה טינקרבל
והכי חשוב לא להתכתב עם נשואים בווצאפ ,עדיף מייל

Yakir4179

Well-known member
זו עיתונות חוקרת, לשיטתך?
תראה אם לא היה חשדות לא היה מתפרסם אצל טינקרבל,יש סלב מקושרים חזק ומכירים את צביעות של ערוצי התבהלה,אני מאמין שגלית גוטמן יודעת היטב ועוד כמה על מעללי סלב כזה או אחר,אבל בשידור היא תרד על ההוא שבערוץ לא אוהבים אותו ,אם שמעו בפרקליטות ואני מאמין שהם מוחברים לאתר של טינקרבל,יואילו בטובם לזמן את החשוד ומי שהיה באורגיה וכו ולאמת את זה ,ואז ככה חףיודעים מי השקרן ומי לא,אי אפשר לטנף על אנשים כשיש עלייך חשדות וכו ,מי שהיה בחדר כבר דיווח לטינקרבל

יעיש התימני

Well-known member
תראה אם לא היה חשדות לא היה מתפרסם אצל טינקרבל,יש סלב מקושרים חזק ומכירים את צביעות של ערוצי התבהלה,אני מאמין שגלית גוטמן יודעת היטב ועוד כמה על מעללי סלב כזה או אחר,אבל בשידור היא תרד על ההוא שבערוץ לא אוהבים אותו ,אם שמעו בפרקליטות ואני מאמין שהם מוחברים לאתר של טינקרבל,יואילו בטובם לזמן את החשוד ומי שהיה באורגיה וכו ולאמת את זה ,ואז ככה חףיודעים מי השקרן ומי לא,אי אפשר לטנף על אנשים כשיש עלייך חשדות וכו ,מי שהיה בחדר כבר דיווח לטינקרבל
תגיד
את מי מענינים האנשים הריקניים האלה, שפרנסתם על מכירת מוצרים בגלל שהם מפורסמים?
זו עיתונות חושפת? או למשל הידיעה האחרונה שאיזה תא"ל במיל' שכח חומרים מסוווגים באיזה חניון ברמת גן? ויתכן שהוא גם השטינקער של סמוטי??
אם אתה בענייני בידור, אין בעיה, בכיף, רק אל תחשוב שזו "עיתונות חוקרת".

Yakir4179

Well-known member
אחרי הגילוי המרעיש של יקיר הצצתי ב״עדנה קרנבל״
מסקנות:
כתיבה נלעגת וגסה עם הרבה האשמות וחשיפות. האשמת נשים בעיקר בשוחד מיני עם תמונות ושמות מלאים. אני צופה הרבה תביעות דיבה כנגד מנהלי האתר. מאחל להן בהצלחה.
כמו גם רני רהב. שמואשם בכל סטיה אפשרית מינית ואנושית ואני חושד שהסטיה העיקרית היא שהוא מתריע כנגד ביבי והממשלה בקול רם.
לא מת על האיש. אבל מאחל לו בהצלחה.
ליקיר יקירינו שמשעשע בכל מיני קונספירציותח ותאוריותפתלרנינשווש מגוכחות -תברור את הבר מהמוץ. ויש כאן המון מוץ.
הוא אזרח ארצות הברית,לגבי היחצן הוא מוזמן להגיב ,טינקרבל הוא לא חבר כנסת,ממש איכס רני לא סתם יטנף על ראש ממשלה ,מישהו מפעיל אותו עליו
תגיד
את מי מענינים האנשים הריקניים האלה, שפרנסתם על מכירת מוצרים בגלל שהם מפורסמים?
זו עיתונות חושפת? או למשל הידיעה האחרונה שאיזה תא"ל במיל' שכח חומרים מסוווגים באיזה חניון ברמת גן? ויתכן שהוא גם השטינקער של סמוטי??
אם אתה בענייני בידור, אין בעיה, בכיף, רק אל תחשוב שזו "עיתונות חוקרת".
אותי מעניין שיהיה חשיפות עם הוכחות לכל המגזרים והסלב והדתות והמפלגות וכו

ככה אני יודע באיזה מקום אני חי

יעיש התימני

Well-known member
הוא אזרח ארצות הברית,לגבי היחצן הוא מוזמן להגיב ,טינקרבל הוא לא חבר כנסת,ממש איכס רני לא סתם יטנף על ראש ממשלה ,מישהו מפעיל אותו עליו

אותי מעניין שיהיה חשיפות עם הוכחות לכל המגזרים והסלב והדתות והמפלגות וכו

ככה אני יודע באיזה מקום אני חי
לא הבנתי
זה שאתה קורא על מעלליהם המיניים של כל מיני משקף לך מציאות אמת?
ומה עם כל אלה שלא עושים דברים כאלה, והם הרוב בדר"כ?
ורני רהב - מה אתו? על עף נתוני פתיחה קשים: שמנמן, נשי [הומו??], ליקוי דיבור חזק האיש הצליח מעבר לכל המשוער בחברה המצ'ואיסטית שלנו. הוא התקדים של אמיר אוחנה המניוק.

דורון-55

Active member
מה חדש ?
ישנם נשים גברים עושים הרבה יותר בשביל להתקדם
בוגדים בכל העקרונות שלהם
מוכרים את החברים ,משפחה .
וסקס זה אחד הדברים שתמיד עובד .
לא צריך אהבה בשביל סקס זה לא שהם פיתחו זוגיות ..קיימו יחסים
קח לדוגמא את הצדיק מיבנה ;)
זה לא היה למטרת זוגיות זה היה סקס נטו
"מים גנובים ימתקו "ואם תוך כדי ישנו רווח כל שהוא אז עוד יותר טוב .

Yakir4179

Well-known member
מה חדש ?
ישנם נשים גברים עושים הרבה יותר בשביל להתקדם
בוגדים בכל העקרונות שלהם
מוכרים את החברים ,משפחה .
וסקס זה אחד הדברים שתמיד עובד .
לא צריך אהבה בשביל סקס זה לא שהם פיתחו זוגיות ..קיימו יחסים
קח לדוגמא את הצדיק מיבנה
זה לא היה למטרת זוגיות זה היה סקס נטו
"מים גנובים ימתקו "ואם תוך כדי ישנו רווח כל שהוא אז עוד יותר טוב .
כאן זה עורכי דין וסכנה שימחקו אותך מלשכת עורכי דין ,מי ירצה לקחת עורכת דין שמתעסקת מהצד,זה גם נרשם באתר מסוים שאמרו לי ,ככה יודעים אם הוא או היא עשקו גנבו ניצלו לקוחות!

לגבר קשה יותר לשכב או להגיע לזיון ולקבל קידום עם אישה בוסית או מנהלת בכירה,אלא אם חתיך על,עם גבר גיי או דו זה אפשרי
ושוב צריך שיהיה משיכה כלשהיא,לא חושב שאפי נווה כל כך מרטיט לבבות נשים

שי12346

Well-known member
תתפלא אתה טועה בענק
ישנו עורך דין מפורסם שניהל קשר רומנטי עם שופטת וקיבל המון ״ הטבות משפטיות״ תמורת החסדים שהוא העניק לה .... וזה פורסם יפה יפה

Yakir4179

Well-known member
תתפלא אתה טועה בענק
ישנו עורך דין מפורסם שניהל קשר רומנטי עם שופטת וקיבל המון ״ הטבות משפטיות״ תמורת החסדים שהוא העניק לה .... וזה פורסם יפה יפה
תזכיר לי מי זה ,גם לשימי תבורי הייתה אחת מארצות הבית שתיחזקה אותו כנראה בשביל הסקס,שלחה לו כרטיסי טיסה וכו

יעיש התימני

Well-known member
תזכיר לי מי זה ,גם לשימי תבורי הייתה אחת מארצות הבית שתיחזקה אותו כנראה בשביל הסקס,שלחה לו כרטיסי טיסה וכו
ומה אכפת לך?
מה זה תורם לאיכות חייך?
כמו
מה אכפת לך אם X הוא הומו? במיוחד אם אינך גל אוחובוסקי הרכלן וגס הרוח?
תביא דוגמה אחת חשובה של איזה פוליטיקאי/שר/ רגולטור ממונה וסיפור עסיסי שהשפיע עלינו, כך שחשוב לדעת על זה?
אלה שכן, מזמן גילו אותם, כתבו עליהם, צחקו עליהם, ומה לא?!

Yakir4179

Well-known member
ומה אכפת לך?
מה זה תורם לאיכות חייך?
כמו
מה אכפת לך אם X הוא הומו? במיוחד אם אינך גל אוחובוסקי הרכלן וגס הרוח?
תביא דוגמה אחת חשובה של איזה פוליטיקאי/שר/ רגולטור ממונה וסיפור עסיסי שהשפיע עלינו, כך שחשוב לדעת על זה?
אלה שכן, מזמן גילו אותם, כתבו עליהם, צחקו עליהם, ומה לא?!
אכפת כי יש אפליות,נטיה מינית לא מפריע לי ,מפריע לי שמגדפים שרה בישראל ולא משנה מה ואך יש דרך להתבטא,כן איכפת לי אם הוא פוגע בקטינים או מנצל יחסי מרות וכו ופוגע, פוליטקאי שבוגד באשתו לא מעניין אותי ,אלא אם הוא גוזל את נשות השרים וכו

יעיש התימני

Well-known member
אכפת כי יש אפליות,נטיה מינית לא מפריע לי ,מפריע לי שמגדפים שרה בישראל ולא משנה מה ואך יש דרך להתבטא,כן איכפת לי אם הוא פוגע בקטינים או מנצל יחסי מרות וכו ופוגע, פוליטקאי שבוגד באשתו לא מעניין אותי ,אלא אם הוא גוזל את נשות השרים וכו
אהה
גידופי שרות בישראל וגידופי שרים אינם חדשים, ומקומם בעמודי החדשות, אם יש צורך.
איזה שר בדיוק מתעסק עם קטינים/ות? [למעט הרכילות המרושעת של מכונת הרעל על אהוד ברק?]
שתף

אישון34

Well-known member
תמיד יש אינטרסים.

במקרה שם, השימוש בלישכת עורכי הדין לצורך קידום מין הוא אירוע שחייב ברור - וזה לא נעשה.

האמת מתה אי שם.

אישוניאיש.
האמת היא נושא חמקמק.

יעיש התימני

Well-known member
תמיד יש אינטרסים.

במקרה שם, השימוש בלישכת עורכי הדין לצורך קידום מין הוא אירוע שחייב ברור - וזה לא נעשה.

האמת מתה אי שם.

אישוניאיש.
האמת היא נושא חמקמק.
נכון שלמדת בתיכון את "דיעותיו הקדומות של הנוער"? בובר הקדים בשנות דור את הפוסטמודרניזם שתקף ועדיין תוקף במחוזותיו ההזויים [פרוגרסיביזם קיצוני, WOKE חסר מודעות] את "האמת". בובר טוען שישנה רק אמת אחת, ואין בלתה.

doriangray011

Well-known member
אחרי הגילוי המרעיש של יקיר הצצתי ב״עדנה קרנבל״
מסקנות:
כתיבה נלעגת וגסה עם הרבה האשמות וחשיפות. האשמת נשים בעיקר בשוחד מיני עם תמונות ושמות מלאים. אני צופה הרבה תביעות דיבה כנגד מנהלי האתר. מאחל להן בהצלחה.
כמו גם רני רהב. שמואשם בכל סטיה אפשרית מינית ואנושית ואני חושד שהסטיה העיקרית היא שהוא מתריע כנגד ביבי והממשלה בקול רם.
לא מת על האיש. אבל מאחל לו בהצלחה.
ליקיר יקירינו שמשעשע בכל מיני קונספירציות ותאוריות מגוכחות -תברור את הבר מהמוץ. ויש כאן המון מוץ.

למעלה