איזה פוסטר הייתם רוצים בגיליון הבא של מעריב לילדים?
מ מאי הכמעט מלאכית New member 14/6/10 #2 פוסטר של האחים ג'ונאס...אהה ו... שירי,כבר הייתה המלצה למדור 'השלט' של האחים ג'ונאס?
ש שירי מעריב לילדים New member 15/6/10 #7 מעולה אז תשלחי את ההמלצה לכתובת שמופיעה במדור השלט ונפרסם אותה
ש שובלי11 New member 15/6/10 #5 לשירי אני גם בעד האחים ג'ונאס אבל יותר בכיון של אחיות או לא להיות אתם יכולים לפרס עלייהם קצת=[אני מאוד ישמח אם כן! נ.ב בחופש עדין יביאו לנות גיליונים(עיתונים)??.
לשירי אני גם בעד האחים ג'ונאס אבל יותר בכיון של אחיות או לא להיות אתם יכולים לפרס עלייהם קצת=[אני מאוד ישמח אם כן! נ.ב בחופש עדין יביאו לנות גיליונים(עיתונים)??.
Z zvso New member 15/6/10 #6 הפוסטר שאני רוצה : שירי זאת עדן אני רואה שלקחת את הרעיון שלי לשאול איזה פוסטר אני רוצה פוסטר של ראמה מכמעט מלאכים
הפוסטר שאני רוצה : שירי זאת עדן אני רואה שלקחת את הרעיון שלי לשאול איזה פוסטר אני רוצה פוסטר של ראמה מכמעט מלאכים
ש שירי מעריב לילדים New member 15/6/10 #9 נכון, באמת יש לך רעיונות מצוינים גם המשחק של הפורום היה מעולה
ש שירי מעריב לילדים New member 15/6/10 #8 תשובות אחיות או לא להיות עדיין משודרת? חשבתי שהיא הסתיימה מזמן... אנחנו עובדים קשה גם בחופש (לנו אין חופש גדול ) והעיתונים יגיעו אליכם גם ביולי ואוגוסט
תשובות אחיות או לא להיות עדיין משודרת? חשבתי שהיא הסתיימה מזמן... אנחנו עובדים קשה גם בחופש (לנו אין חופש גדול ) והעיתונים יגיעו אליכם גם ביולי ואוגוסט
מ מיילי21 New member 25/6/10 #16 פוסטר של ג'סטין ביבר בבקשהה!!!אני מיתחננת תשימו 3 פוסטרים שלו וזה יעשה לי את החודשש!!!בבבקקקששההה!!אפילו פוסטר 1 יספיק
פוסטר של ג'סטין ביבר בבקשהה!!!אני מיתחננת תשימו 3 פוסטרים שלו וזה יעשה לי את החודשש!!!בבבקקקששההה!!אפילו פוסטר 1 יספיק