איזה פורום אחלה!!!

איזה פורום אחלה!!!

רציתי לדעת האם כל השמועות האלה נכונות או שמדובר בסתם "ברווז עיתונאי"? האם נכון ש: 1.אורנה בנאי לסבית? 2.אלי יצפאן בנאדם פשוט גס רוח.(היה לו סופר-מרקט או משהו בסיגנון). 3.שלארז טל יש "בעיה" ולכן הוא לא מתחתן? 4.שדודי בלסר הומו? או לפחות דו. 5.שיאיר לפיד יוצא עם רבקה מיכאלי? 6.זאב נחמה הומו? 7.ששלמה ארצי התגרש מאשתו והוא יוצא עם בחורה ממש ממש צעירה? 8.שמיכל ינאי עוזבת אותנו? יש לי עוד המון שמועות-יש כאן מישהו או מישהי שבאמת יודע את התשובות? אודה לכם מאוד.

Chill Out

New member
לגבי יצפאן

כן היה לו סופר מרקט, 10 מטר מהבית שלי אבל הבנתי שזה היה של המשפחה ולא ממש שלו. מה שכן הסופר נסגר לפני שנה בערך.

צ י נ י ת

New member
הוא כזה מגעיל,, חושב את עצמו

עם כל החליפות שלו שהוא משהו. כתבו עליו שיש לו 150 חליפות.

actress

New member
מיכל הפרידה בין בני זוג.

היא מתחתנת עם ידיד מאוד טוב שלה שאשתו והיא היו חברות טובות לאישה קוראים טלי ולבעל עפר ופעם פעם שעפר וטלי היו נשואים היתה להם חברה מאוד מאוד מאוד טובה ועכשיו נשארו עפר ומיכל והם מתחתנים.

jerri

New member
לשרותך תמיד:

1. הפורום הוא אכן אחלה 2. אורנה בנאי, על פי מקורות שונים (כסת"ח) היא אכן אוכלת משולשים ולא של פיצה. 3. אלי יצפאן גס רוח? ממש לא סוד הגרעין, ידוע ממזמן. הבנאדם בהמה. 4. ארז טל - לא שמעתי, אחקור בנושא. 5. גלגל למטה, יש הודעות בנושא. בעיקרון - נכון. 6. על מנת לא להסתכן בטביעת דיבה - בוא נאמר שביום טוב הוא מרגיש חרא. 7. כן, כבר חדשות ישנות. 8. הלוואי. מיכל ינאי מתחתנת עם עופר רסלס, איש בעל ממון (הרבה פחות ממה שניפחו בעיתונים) אשר יש לו עסקי נדלן בארה"ב. בכל אופן יש לו גם בית בארץ, כך שלא מהר ניפטר ממנה. בכל אופן אני שמעתי שיס עומדים להגיש נגדה תביעה על ביטול התוכנית שלה, אבל כרגע זה רק שמועות. בכל אופן אין מה לדאוג לה. הבחורה מלייאנית גם כך.

d@r121

New member
אורנה בנאי לסבית../images/Emo35.gif

אני זוכר שפעם הסתובבה שמועה עקשנית שאורנה אכן לסבית מה שהזין את השמועה הייתה העובדה שהיא שיחקה תפקידי גברים (חממי ושות´) לפי מיטב זכרוני לא הייתה איזשהי הכחשה מהגברת אבל אני מנסה להכחיש....

LoLo16

New member
לא...

היתה שמועה על כך שהיא לסבית בגלל פרשת הלסביות שחטפו את סיגלית והתערבות עצבנית מצד העיתון "הזמן הורוד" (העיתון של הקהילה ההומו-לסבית), שאורנה היתה ממש בכסאח עם העורכים בגלל מה שכתבו עליה, או משהו כזה. ידוע שהיא יצאה עם גברים. (עדיין יוצאת אני מניחה). בקשר לארז טל וה"בעייה", מעולם לא שמעתי על זה. לבנאדם, כנראה, יש פשוט בעייה עם מחוייבות. הוא היה חבר של מיכל שביט (אמא של שוקי) 6 שנים בערך ונפרד ממנה (או היא ממנו) שנה שעברה.

d@r121

New member
ג´רי

מתגובתך לא הבנתי דודי בלסר הומו או לא
כי הוא יצא עם סנדרה זמן מה בעצם לצאת עם סנדרה.... עדיף להחשב הומו

d@r121

New member
אגב...

מישהו מוכן להסביר לי על פרשת הלסביות שחטפו את סיגלית שמעתי שחטפו אותה לא ידעתי שאלה היו לסביות...

LoLo16

New member
אני לא בטוחה ב-100%

אבל זה היה משהו ששתי לסביות חטפו את סיגלית, התקשרו לאורנה ודרשו נראה לי 10,000 שקל (לא בטוחה). בסוף אורנה לא שילמה להם גרוש וסיגלית חזרה לאורנה בריאה ושלמה. וגם נעלמה לנו מהמסך לטובת הפרעוש הפסיכופת (מתה עליו!!).

clubmed girl

New member
כמה תשובות

אורנה בנאי לסבית בדוק וגם שלמה ארצי התגרש ויוצא עם מישהי חדשה בת 30 בערך- בדוק. יצפאן אכן גס רוח ממפגש אישי איתו ודודי ממש לא נראה לי הומו אחרי שנתיים עם קרן מיכאלי המושלמת

roimc

New member
הסבר מפורט...

2 הלסביות שחטפו את סיגלית היו מאהבות שלה לפני שהיא התפרסמה (לטענתן) והן איימו עליה שאם היא לא תשלם להן הן ייגלו לתקשורת שהיא הייתה מאהבת שלהן אבל כמובן היא לא הסכימה לשלם להן ואז הכול התגלגל לעיתון.

yoavl1

New member
לגבי ארז טל.

1. הוא יצא לפני משהו כמו 15 שנה עם דודה שלי, ואין לו שום בעיה! 2. הוא יוצא היום עם בחורה פצצתית בהחלט. ראיתי אותם בכיכר רבין בעצרת במלאת 7 שנים לרצח.

המהורהר

New member
לא ענית לו אם דודי בלסר דו?

הרי שאני חושב על זה,לא נראה לי הגיוני שלבחור כזה יפיוף,אין חברה כבר כ"כ הרבה זמן. זה ממש מוזר. בטוח שיש סיבה. אולי הוא בכלל הומו?

למעלה