איזה פורום באלוהים

יא טיפשהההה

בפעם ה 10000000000 פורום זה להביע דיעהההה אי אפשר שכולם יסכימו אם כולם המוח האטום שלך עדין לא קלט את זה?

shane wife

New member
טוב....

אין לי בעיה שיביאו את כל הדעות המטומטמות שלהם!!! ממש לא משנה לי אני בכל מקרה לא מתייחסת לכל השטויות שהם רושמים!!! אבל למה הם צריכים להיכנס לפה אם הם כל הזמן מקטרים??? אני בסך הכל נתתי להם עצה שאם לא נעים להם כל כך שיצאו מפה!!!!!!!!!!!! או שפשוט משעמם להם והם נהנים לריב!!!!!

xflil

New member
תזהרי

לא ללכת בגשם בלי מטריה בחורף, שלא יחלד לך הראש המתכתי שיש לך שם בין הכתפיים

xflil

New member
חחחחח

היא לא שכחה היא מטומטמת היא לא יודעת אנגלית
כבר העירו לה היא אמרה שככה היא רוצה ולא יגידו לה איך לכתוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shane wife

New member
מה אכפת לכם?????

אני ארשום איך שאני רוצה!!!! ולא אכפת לי עם זה נכון או לא נכון!!!!! כולכם יכולים לקפוץ לי!!!!!!!!!!!!!!! ואתם יכולים לרשום את התגובות המטומטמות שלכם וכל מה שאתם רושמים ממש לא מזיז לי!!!!!!!!! כולכם על הזין שאין לי!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב ווסטלייף הם הלהקה הכי מדהימה שקיימת!!!!!!!!!! ואני לא שמה על התגובות המטומטמות שתכתבו לי!!!! westlife foreve

xflil

New member
לא התכוונו לפגוע בך

רק אל תבכי וזה לא ווסטלייף פור אבר זה Westlife for two years ואגב... מזה השם הזה ווסטלייף?! חיים במערב הם חיים בכל מקום אלה

עוגייה

New member
איזה עקומים...

את מזדהה מותק?! יופי, תמשיכי להעריץ עד אין קץ את ההומואים האלה, אני נותנת להם שנה גג להיתפרק!!!! חרא להקה, אבל...רגע....צריך להתלהב!!!!הם ומציאים דיסק עם השירים ש-ה-ם כ-ת-ב-ו-!-!-! יואו, הם כותבים שירים.!!!!הם גם עושים משהו בשביל המוזיקה שלהם חוץ מלזייף!!!!!יואו איזה התרגשות אני מתה די די שמישהו יחזיק אותיייי.... ממממ...לא!!!!! איכס, הם יותר דביקים מדבש, גועל נפש, אבל תמשיכו לחלום עליהם....הכי רחוק שתגיעו אי פעם יהיה נשיקה על הלחי עם השכן החנון המכוער שלכם...

xflil

New member
חחחחחחחח

דבר ראשון הם כתבו שיר אחד והוא גנוב ממייקל ג´קסון איזה נמושות

xflil

New member
אתה יודע

שאתה גזען מסריח? מה יש לך נגן הומואים ולסביות?

xflil

New member
ווסטלייף - לימפ ביזקיט

קת אותו הדבר, רק בקטע שלימם ביזקיט מנגנים לפחות, אבל הם אותו חרא ממוסחר שכולם אוכלים.... והם לא יודעים לנגן. הם עושים רעש זה הכל

מור 28*

New member
מלכים

ווסטלייף הם האלילים שלי ולכל מי שלא נוח עם זה במיוחד למעריצים של לימפ ביזקיט (איזה שם מכוער, קיבלתי צמרמורת)יוכל לעוף מהפורום הזה.

למעלה