איזה פורום בולשיט זה

איזה פורום בולשיט זה

אין כזה דבר "מקובלים" ו"לא מקובלים" הרי בסך הכל המילה מקובל זה אחד שמקבלים אותו אבל מי? מי מקבל אותו? הרי זה שטויות! השיכבה מתחלקת לקבוצות שונות שכל אחד נמצא בקבוצה שהוא משתייך אליה. אז דיי....מה נסגר עם תפוז,אין לה כבר רעיונות לפורומים?

King Of Kromags

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

חוץ מזה, אתם לא חושבים שזה קצת, אבל ממש קצת - מתנשא?

QuEeN oF mE

New member
אתם צודקים,

נכון בכל מקום יש קבוצות..כל אחד מתחלק לקבוצות. אבל יש מקומות שבהם אנשים מרגישים שמנדים אותם..הם באים לכאן כדי להתייעץ. זאת המטרה של הפורום- לעזור לאנשים. לפחות לפי מה שאני מבינה.. אנשים לא פה כדי להגיד "אני מקובל,כיף לי" ממש ממש לא,המטרה היא רק לעזור.

33emily33

New member
אתה טועה !!!!

ביסודי יש מקובלים ולא מקובלים ובחטיבה קצת פחות אבל יש דבר כזה!!!!!! לפחות ככהאני חושבת

תגידו,מה הפאקינג קטע שלכם?!

אני מבינה שאתם מרגישים שכל מי שבפורום הזה פשוט רדוד אבל איי,למה אתם באים להתלונן? ! כל עוד אין לכם משהו מעניין להגיד-עדיף שתשבו בשקטע. תשמרו על זכות שתיקה. גם אני דיי ניבהלתי שראיתי את השם של הפורום,וזה היה דיי שיטחי לדעתי אבל למה לבוא ולבאס? אתם ממש חסרי טאקט. ממתי אתם אלו שתחליטו איזה פורומים לפתוח?! ואני בטוחה שלתפוז יש את הסיבות שלו לפתיחת הפורום,ואף אחד לא חייב לכם דין וחשבון. ל אטוב לכם,אף אחד לא אמר לכם להיכנס,אתם רק הוזמנתם. אבל אם זה לא לטעמכם,אז אל תשאירו לנו טעם רע בפה! אני בטוחה שלא חסר ילדים שמציק להם כל הקטע הזה בחטיבות,והם באים להתייעץ..אני לא מבינה מה רע כל כך בזה?.. דאמט. חוץ מזה,מה רע בגיוון אז בא לנו להיות שיטחיים ורדודים,אחלה.. אתם לא מקבלים אותנו? לא צריך אותכם.

למעלה