איזה פורום דומם.... בוקר טובבבב

דירה21

New member
איזה פורום דומם.... בוקר טובבבב

וחזרה קלה לשגרה

בוקר אור ושבוע מצויין

איך היה בשמחת תורה?אצלינו היה מצויין היה ממש מחזק ומהנה.וגם בהקפות שניות.
איך אצליכם?עשיתם משהו מיוחד?

רוזהלי

New member
דה קומבינה

החג עבר מהר מידי. נהנינו מאד.
מה שלומך? מה שלום המשפחה?

רוזאלי

אצלינו הכל ב'ה האמת היןם קמתי הפוך לא מצאתי כלום,אני לא אוהב לקום ככה,ובמיוחד שחוזרים לשיגרה שזה יותר בעייתי

רוזאלי

אצלינו הכל ב'ה האמת היןם קמתי הפוך לא מצאתי כלום,אני לא אוהב לקום ככה,ובמיוחד שחוזרים לשיגרה שזה יותר בעייתי

רוזאלי

רוזאלי

רוזאלי

אני פה!!! אני פה!!!

שלא כתבתי לכם הרבה זמן, אבל לא הייתי בחול המועד בבית, כל יום היה לנו משהו אחר: יום שלישי היינו אצל אחותי, יום רביעי וחמישי היינו אצל הדודים שלי בירושלים והיתה לנו גם ברית ואז הגיע יום שישי ושבת ואז לא כותבים בפורום, ובמוצ"ש לא הייתי בבית, נסעתי לשיעורים לליל הושענא רבה ברעננה ואח"כ שמחת תורה ובימי שישי וערבי חגים אני עסוקה מעל הראש אז המחשב סגור בקיצור עסוקה מאד מאד!!!
היו חגים יפים ונחמדים ועכשיו חוזרים לשיגרה המבורכת.
ברוכים הבאים לאחרי החגים וחורף מבורך לכולנו!!!

דירה21

New member
אני מתה על חגים!!

ואין לי בעיה עם שבת-חג-שבת- חג וחוזר חלילה...
שמחת תורה היה אחלה! אני נורא אוהבת את התפילות והניגונים בביכנ"ס שלנו ותמיד אני הולכת בזמן ה"אוכל" בביכנ"ס לביכנ"ס של ההורים שלי (7 דק' הליכה) כדי לתת גם להם תשומת לב ואת ההקפות כבר עושים שם.. אחרי ההקפות בביכנ"ס של ההורים חזרתי לביכנ"ס שלנו (של בעלי) והם עשו את ההקפה השביעית ברחוב.. עשו סיבוב גדול של איזה חצי שעה (כמובן בקצב הריקוד והזמרה) בעיר והיה ממש שמח.. אנשים יצאו מהבתים ומהמרפסות לראות מה זה השירים והזמירות בחוץ..
היה ממש שמח!

איך היה אצלכם?

רוזהלי

New member
שמחת תורה

בחג היינו בעין צורים.
בערב עשו את ההקפות מחוץ לבית כנסת, כי היה יותר מקום ויותר אוויר מאשר בפנים.
בבוקר בחדר אוכל שזה אולם ענק וממוזג.
היה קידוש גדול לכולם.
היה יוצא מן הכלל מוצלח.
נהנינו מכל רגע ששהינו שם.

עין צורים מקום מקסים מקסים!!!

היינו שם לפני שנה בשבת משפחתית לפני חנוכה ומאד מאד נהנינו. אבל, כשאנחנו היינו בית הכנסת היה בשיפוצים ולכן התפללנו בישיבה. הם סיימו את השיפוץ? כי אני יודעת שיש להם בית כנסת גדול ויפה מאד ונכון באמת חדר האוכל שלהם ממש גדול.

רוזהלי

New member
עין צורים

זה לא רק המקום מקסים, גם האנשים שם מקסימים!
סיימו את שיפוץ בית הכנסת לקראת ראש השנה. הכל כל כך יפה, הן בפנים והן בחוץ.

למעלה