איזה פורום זכה?
S sagima New member 13/12/06 #5 מתוך כמה? אני לא אתפלא אם זה מתוך 4, הרי זה ידוע שחנון לעולם לא יכול להיות "מלכת הנשף", ככה עובד העולם...
מתוך כמה? אני לא אתפלא אם זה מתוך 4, הרי זה ידוע שחנון לעולם לא יכול להיות "מלכת הנשף", ככה עובד העולם...
P pieceofmadness New member 14/12/06 #7 סליחה?? אם הייתי מלכת הכיתה (עובדה מבישה שנוטעת בי צורך להתנצל), זה מערער את ההכתרה החננה??
R RichardSmith New member 14/12/06 #6 זה לא ממש מיקום טוב... אנחנו בתת קטגוריה: "דת אמונה ודרך חיים". אומנם חנוניות זאת דרך חיים בהחלט, אבל יותר מתאים להיות במדע, לא?
זה לא ממש מיקום טוב... אנחנו בתת קטגוריה: "דת אמונה ודרך חיים". אומנם חנוניות זאת דרך חיים בהחלט, אבל יותר מתאים להיות במדע, לא?
M MajorWinters New member 14/12/06 #8 הייתי שמח אם היינו במדע... וכל אדם שמחפש מדע היה רואה את הפורום. זה בהחלט היה עוזר... אבל זה לא "מתאים" להיות במדע. כי מה לעשות זה לא מדע... זה... "דרך חיים" (שזו גם לא הגדרה מדויקת, אבל זה מספיק קרוב).
הייתי שמח אם היינו במדע... וכל אדם שמחפש מדע היה רואה את הפורום. זה בהחלט היה עוזר... אבל זה לא "מתאים" להיות במדע. כי מה לעשות זה לא מדע... זה... "דרך חיים" (שזו גם לא הגדרה מדויקת, אבל זה מספיק קרוב).